26

Anonimen

преди 6 години

Така, така, а колко от въпросните са си го търсили с проклетията си а те са проклети ще отречете ли: намръщени, заядливи, мързеливи. То си е шестица от тотото да попаднеш на свестен да не говорим за кадърен доктор. Защита искали ами да помислят върху отношението и кадърността си а не сами да си просят побоите, охраняват, пазят ги а пациента кой ще го опази от тях кои ще го защити, никой ли? Така излиза.

25

Анонимен

преди 6 години

А за последните 16 години колко присъди срещу лекари имаме?

24

Анонимен

преди 6 години

в България обслужването е лошо!!! много намръщени лица!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Когато влизате в болница, значи имате проблем! и срещнете някой обслужвашт от персонала, да кажем доктор, или няма значение , виждате грозно намръщено лице! И още да ви говори!!!!!! вие вече сте болен. щом за 4 години има 6, за мен е малко, тя има проблем трябва да се махне и то веднага.

22

689о

преди 6 години

Започнаха проблемите да решават със сила,бой ,викове ....навсякъде у нас и във всички сфери и не знаеш кой е правкой е крив ,защото някои медици се държат арогантно ... други се чустват ненаказуеми ,трети си мислят че това е нормално да се решават проблемите с бой ,че не знаят що е наказание ....има нещо гнило в системата и колкото повечето се отлага ,толкова повече ще се почуства след това .

21

Анонимен

преди 6 години

То и тая нагла комунистка на снимката и тя трябваше да е с обвинение за участието си в престъпнато правитвлство на Орешарски!

20

Изроди алчни

преди 6 години

А колко присъди има срещу подкупните алчни лекари, които не си мърдат пръста????????????

19

Анонимен

преди 6 години

До ПЕНСИОНЕРЩом това се случва, значи в далаверата участват МНЗ, каса и банки. В нормална страна това не е възможно

18

ДЖЕК

преди 6 години

До НаблюдателТретокласните лекарчета в България не носят никаква отговорност за бедите които ни причиняват и на всички техни грешки си имат готова формула за оправдание

17

Анонимен

преди 6 години

До пациентДа, законотворците и правителството с министерствата въведоха тая система

16

Анонимен

преди 6 години

До бНад 30

15

Анонимен

преди 6 години

АГРЕСИЯ ПОРАДИ ЛЕКАРСКИ РЕКЕТ..............

14

пострадал

преди 6 години

До НадетоНаправо ти го казват лекарите и в регистратурата, че само с ДДС ще получиш фактура!Дават ти възможност без ДДС 400лв може да си платиш!Ако поискаш обяснение и си здравно осигурен, само ти се усмихват един на друг без да коментират нищо!

13

б

преди 6 години

а за 4 години колко лекари получиха присъди за престъпно нехайство и некадърност !?

12

ПЕНСИОНЕР

преди 6 години

По 2000 лв. за операция на здравно осигурен как се погасява заема с една пенсия?Лихвите се увеличават и ти отчуждават домът в който живееш!

11

пациент

преди 6 години

До НаблюдателПърво изпратете инспектори да видят как без документ искат 2000 за операция без ДДСКак главните лекари заявяват на здравно осигурени, че МНЗ не може да поема разходите по операции и колко грубо е държанието на бедните санитарки към пациентите!!!!!!!..... и тогава няма да има нужда от барети.

10

Анонимен

преди 6 години

До РуменСистемата на печалбарство за сметка на пациентите, която нарушава всички граждански и човешки норми, е въведена от парламента. Насочи си натам претенциите

9

Румен

преди 6 години

Никой не е тръгнал да ги шамари от хубаво - когато се държат нагло, искат подкупи и отказват да си свършат служебните задължения, понякога има пациенти на които не им издържат нервите.

8

Анонимен

преди 6 години

До НаблюдателДоста повече от нападателите

7

Тошо

преди 6 години

Няма смисъл от харчене на още пари, богопомазаните безсмъртни роми са нападнали сега болницата в Пазарджик. Законотворците и магистратите нямат морално право на лечение щом работят срещу медиците