7

Неа

преди 6 години

Да ви кажа честно не ми прилича нито на боксьор , нито на манекен . Има вид обаче на психично неуравновесен . Мир на праха му . Просто изказвам мнение .

6

Неа

преди 6 години

Смятам че като кадър точно на това отделение доста им е набивано в главите , че такива хора са непредвидими . Никой не може да каже с точност как наркотика ще въздейства на мозъка . Ето защо не вярвам на бащата , че е от секта това което се случи . Ако е бил под влияние на секта то с него ще можеше да се разговоря , преговяря и щеше да има вариант за въздействие .

5

Неа

преди 6 години

Бащата твърди че има клип на вързания си син . Може сам да установи дали е могъл да се отвърже или някой го е отвързал . Една ли мед.сестра с опит ще тръгне от милост да го отвързва . Тя на ден има сигурно по 5-6 такива предрусали , вързани и с желание да ги пуснеш ...

4

пенко

преди 6 години

Моята логика е следната : Точно пребитата медицинска сестра /дълбоко и се покланям/ е отвързала / милостиво ...но в нарушение на професионалното поведение и правила/ дрогироното момче . В противен случай ,трябва да се издири престъпника убил не отцелелия срещу наркотрафика Калоян !!!

3

Анонимен

преди 6 години

А ВИЕ НЕ СЛЕДЕТЕ ВСИЧКИ СЛЕДЕТЕ ТИЯ ДЕТО СА ПРИЕТИ С ПСИХОТРОПНИ ВЕЩЕСТВА КЪДЕ СА ЗАПИСИТЕ ОТ КАМЕРИТЕ КАК СЕ Е РАЗВЪРЗАЛ ПАЦИЕНТА МАЙ САМИ СТЕ ГО РАЗВЪРЗАЛИ И ТОЙ Е НАПАДНАЛ СЕСТРАТА И СТЕ ГО УБИЛИ А ТЯЛОТО СТЕ ЗАХВЪРЛИЛИ ОТ КАРДЦИ НА ПЛАЦЕНТА ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА

2

toi

преди 6 години

До АнонименМалко ли си ***?

1

Анонимен

преди 6 години

Ако съм на мястото на сестрата, бих заявил, че не искам да се оперирам в болнично заведение на мафията, та да не ми е за последно..