17

Анонимен

преди 6 години

A при нас са си истински 3D - разместени павета и т.н. Така че няма да ни настигнат скоро...

16

До гущерка

преди 6 години

Сина ти преди да ритне камбаната ни лankaше в двора на 81-во за пакетче дъвки, а най много радваше ockoтялите жaaraлотурци

15

о/о

преди 6 години

До ГЕНЕРАЛ ЗЕЛЕН ГУЩЕРа бе зелено влечуго,рептил, кога стана генерал бе.

14

popa ot razgrad

преди 6 години

тази илюзия може да предизвика сериозна катастрофа...

13

Анонимен

преди 6 години

В България се счита, че си балък ако спреш на пешеходна пътека, означава, че не бързаш за никъде защото нямаш мощен бизнес

12

Анонимен

преди 6 години

Много е яка ,дали има практичност не знам но е яко, естествено пътеката е направена да се вижда само от едната страна и за да има ефект може да се ползва само на еднопосочно движение, но това са подробности.

11

В БГ не става

преди 6 години

Те в Исландия са ок 300 000 и са все братовчеди, затова се пазят и внимават. Тук и от истински бетон да са "пешеходните блокчета" или както там авторът им вика, пак ще има джигити да профучат пред пешеходеца...

10

Сп??нс относно 7-ми

преди 6 години

Горкият човечец , все скенери са му в главата. Явно като малък са го водили да му правят скенер и лекаря е отишъл за едно кафе , то го е олабило - стоял е цял следобед във Ве Це-то като през това машината е бичила на МАХ .

9

Анонимен

преди 6 години

До 8Родната ни кочинка е добре за хора от калибъра на Лиленцето Иванова - стара чанта със самочувствие и претенции базиращи се на ръст "хаяско" и много натрупан интелект! Народът ни има от кого да копира - нали така "партията" ги учеше! :)))))

8

Do 5

преди 6 години

До АнонименДруго си е родната кочинка, нали?Панелки на 50г+, презастрояване, разбити тротоари, грозно ново строителство.

7

У Нас сканират тежко

преди 6 години

У нас в много градове терористи и масови убиици са инсталирали високовредни скенери увреждащи до 1000 метра улици и булеварди,Скенерите са маскирани като НЕЗАКОННИ знаци за пешеходни пътеки и имат фотоволтаична сканираща станции за целеуказване дъното на тропосферния океан.всички водачи на МПС се увреждат с пси блокиращи облъчвания..Уврежданията са видими .Жертвите са стотици хиляди водачи,пешеходци и велосипедисти..ОБлъчването е с недопустими микролептонни потоци..

6

Анонимен

преди 6 години

Интернесно е, но не мисля, че му е там мястото.Какво би станало ако някой неразбрал турист набие рязко спирачки и този отзад се забие в него ?

5

Анонимен

преди 6 години

Тия пък си боядисват сградите в сиво. Нямат никаква зеленина. Градовете им приличат на компютърно моделирани модели или на декори от черно-бял филм. Много депресиращо.

4

ГЕНЕРАЛ ЗЕЛЕН ГУЩЕР

преди 6 години

Не им прави впечатление на хората пешеходната пътека колкото и да е странна защото не са осkотели като в БГ известни със сkотския си начин на живот които ще гледат странно пътеката и ще я заобикаляят и ще псуват

3

Анонимен

преди 6 години

В България трябва наистина да са повдигнат!

2

Анонимен

преди 6 години

Тук интересното е друго - колко време му трябва на шофьора да разпознае стандартната пешеходна пътека и колко пъти повече време му трябва да разпознае тази имитация на пешеходна пътека?! Според мен около 10 пъти повече време трябва на шофьорът да осъзнае, че ще пресече пешеходна пътека и съответно да даде предимство на пешеходците.

1

Анонимен

преди 6 години

Интересното e че малки деца си карат велосипеди по средата на уличното платно и никой не приема това като странно.