104

Бай Асан

преди 6 години

До seiraАз ще те убедя!!!Турчина : Осман, Али или Мустафа, като отидат у чужбината си остават пак Осман, Али и МустафаБългарина : Христо, Борис и Асен, като отидат, поживеят малко у чужбината и стават Хенри, Браян и Арнолд.Стига ли ти???

103

Türk

преди 6 години

Моят най-добър приятел е българин и не виждам смисъл от такива допитвания.

102

seira

преди 6 години

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА НИ УБЕДИ, ЧЕ Т. НАР. "БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ" НАИСТИНА СА ТУРЦИ?!ТОВА СА ПОТОМЦИ НА НАСИЛА ИСЛЯМИЗИРАНИТЕ И В ПОСЛЕДСТВИЕ ПОТУРЧЕНИ БЪЛГАРИ И ДР. ХРИСТИЯНИ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ!!!ЦЯЛАТА ПРОТУРСКА ПРОПАГАНДА (ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА) Е НАСОЧЕНА КЪМ КАПСУЛИРАНЕТО НА ТАЗИ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА ОБЩНОСТ ОТ "УЖ ТУРЦИ"!А, ИНАЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯ КАКЪВТО ПОЖЕЛАЕ - НЕГОВ ИЗБОР!ДАЛИ ОБАЧЕ, НАИСТИНА Е ТАКЪВ - ТОВА Е ДРУГА ТЕМА!

101

Анонимен

преди 6 години

Образование и здравеопазване - трябвало да е безплатно ...?Никъде не може да стане това, някой трябва да плаща за лекарства, болници, лекари, ичилища, даскали ....Това само показва, че народа е Много глупав, ужассно ***.Това е наследството на комунизма.

100

Никой не обича Ром

преди 6 години

Кодето отидат нашите роми-другит етноси бягат! Бягат! Не говоря за тук, а за квартали на градове в Германия! НИКОЙ не ги обича, най-малко ние...И няма как да стане така, че да ги заобичаме. Хората са отговорили така, както са им подсказали-вероятно това са възрастни хора, попаднали в социологическата схема за представителност.

99

Анонимен

преди 6 години

Не ромите,не турците и дори не бежанците крадат държавни пари...

98

Анонимен

преди 6 години

Турчина е жесток, но е справедлив и строг!!!!!!!!!!!!!!!!!!

97

Един

преди 6 години

Енстетутът по "Дясна" Политика прави изследвания с резултати каквито им се спуснат от посолството на УСА. Този път са им казали, че искат да сме приятели с турците и изведнъж 70% от нас почват да ги обичат. Както се казва: Интересът клати фeса.

96

безпартиен

преди 6 години

За 28 години "демокрация" никой никога не ме е питал по какъвто и да е въпрос!Нито един член на семейството ми или приятели не е бил питан!Как си ги смятат тези проценти?Защо циг а ни те вече ги наричаме ро ми?В цял свят това название не е познато!

95

българка

преди 6 години

турците не крадат като циг а ните,а са работливи...............циг а ните пък не правят атентати като бежанците. за това е такава подредбата на местата.

94

Скандално

преди 6 години

На кака Вера(авторката) са и платили за 2 кебабчета от БЕХ или кой знае от къде да пише небивалици. Пожелавам и да си вземе един Евро ром за мъж и да си живеят в любов и разбиратвелсво, да гледа чаавета и да не пише повече глупости.

93

Игор

преди 6 години

Никога не забравяйте, че България е просперирала в благодарение на българи и в момента е пред тотален разпад , пак в благодарение на българите. Никакви малцинства не са ни виновни.

92

Анонимен

преди 6 години

Един път стъкмистиката да познае истината: това за турците. Другото е както винаги фалш.Бачкал съм и с наши турци и със "турски" турци - съвсем нормални хора, ако ти се държиш нормално и те се държат нормално.Виж ромалетата и гостите на меркел - каквото и да ги правиш, си остават ***!

91

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е с кого бихте живели в един блок, ако се наложи. А не заобичахте ли ги. Класирани са по степен на безопасност.

90

1

преди 6 години

До АнонименКралството не се крепи на религията, а на взаимните интереси със САЩ. По- конкретнобизнеса с петрол.

89

Анонимен

преди 6 години

До 1Саудитска Арабия!

88

Анонимен

преди 6 години

Кои сте тези Вие, които сте заобичали така наречените незнайно защо "Роми"?Пък като сте ги заобичали, вземете се и си се наслаждаайте.Те също ще ви "обичат" по техния си начин.Не мисля, че нормален българин ще приеме да го присламчвате към вашата обич към ромката напаст.

87

муспи

преди 6 години

Тези цефри и проучвания за ромите, турците и бежанците са фалшиви. Те са изготвени и публикувани от евреите, а за тях, тези които владеят не само медиите, но и правителствата ни и всичко в което се премятат по голями пари са евреи. Те са и най големия етнос у нас, а за тях не се и загатва?! А те са създали ци***кия, турския и бежанския проблеми за да луват отгоре като мазни петна в клоака, - за да ни унищожават!

86

Бай Асан

преди 6 години

До ГражданинМожеш ли да ми отговориш колко е било населението на България преди тези 5 века и след тях, и колко е преди "демокрация" и сега (само за 20-тина години) ??? Кой унищожава България повече Турция или Демокрация.

85

Тра-ла-ла

преди 6 години

Нашите, българските *** и турци са си наши.Живяла съм сред *** и турци. Покажи човешко отношение и ще получиш същото.Всички сме хора в крайна сметка.