8

Млад динамичен екип

преди 6 години

Защитници на статуквото - партиец, мутра, полковник, чиновник, роднина, сикаджия, ***.....

7

до 6

преди 6 години

И да придобият тези знания, няма да са толкова глупави останат и да ги практикуват в България със сигурност. Тук тия професии са дъното на заплащането, особено в провинцията. А в чужбина се плаща добре за тях. Така че, докато в България работодателите не се научат да плащат добре, държавата ще произвежда кадри за чужди държави.

6

До 3

преди 6 години

Много "млади хора" едвам ги задържат в училище до седми клас. Заради тях направиха така, че основното образование да приключва след 7-и, а не след 8-и клас.Сега вече задачата е да ги накараме да придобият и някаква професия. Нито знанията, нито прилежанието им е подходящо за някакви други професии, освен за онези, които се дават в изброените от теб техникуми.Останалите подрастващи се стараят да вземат дипломи и без да се налага МОН да предприема специални мерки.

5

Анонимен

преди 6 години

ОТ Норвегия ли?

4

екранопланер

преди 6 години

Инженер корабостроител, на никой не му трябва. За това и не живея вече в България. Но благодаря на Родината ми, че ми даде безплатно образование. Сега си търся прехраната другаде. Но ако има работа в Бг , паля на секундата и се прибирам.

3

Анонимен

преди 6 години

Месопреработвателни предприятия, хлебозаводи, сладкарските цехове, стругари, шлосери и фрезисти... Нима някой здравомислещ човек вярва, че младото поколение иска да работи това?!

2

Анонимен

преди 6 години

На пръво място - ало апашите оти са наши!

1

Анонимен

преди 6 години

Защитени професии:-лидер на партия-министър-зам.министър-депутатин-началник отдел в министерство-партиен кмет..СИНГАНОРИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Останалите,на инсталацията за духане!