226

ВМА

преди 6 години

Николай Петров трябваше да бъде разследван още около предишния скандал с Дерма Прим/Астра. Не знам как е възможно договорите които бяха продължили да съществуват и по негова време да не доведат до подвеждането му под съдебна отговорност. Дали над него не е бил разпънат политически чадър? Изключително интересно е че вестниците на Делян Пеевски при сегашния скандал го бранехе!Прочети още на: dnes.bg/bulgaria/2017/10/31/zapochva-proverka-zashto-ne-e-razsledvan-nikolai-petrov.357871#comment-newest

225

БиБи

преди 6 години

До Съветник: Много бързаш. Толкова много има преди него: бивши министри като Ненчев, Митов, Бъчи, които плачат за СЦЗ. Ами нещастници и некадърници като Лукарски, Ек.Захариева, Московски, Москов, Василева, Дамянова, сума ти ексминистри на МОН, МЗ, МЗХ, лидери и зам.председатели на големи партии? А ти гледаш да го вредиш...

224

Гошо

преди 6 години

ББ ще вземе оставката на ген.Петров, защото първо не търпи по-умни от себе си в МС. В ББ-3 умните са 3-4 човека, сега станаха с един по-малко. Второ, генералът не е член на ГЕРБ, а от гражданската листа, така че бързо ще го пусне в разход. Ако беше Делянчо, Цвета, Бъчи и т.н. нямаше да даде и дума да продума за оставка, ама е от "другите"... Пък е и военен, истински генерал, а не от МВР. А ББ такива мрази. Сега ще постави на негово място оная от Дулово - Деси, Цвета, може и Сашко да сложи .

223

Защо

преди 6 години

Петров е подал оставка. Но ако има нещо нередно, как ще бъдат наказани фирмите и лицата, които СА СЕ ВЪЗПОЗВАЛИ от Петров? Защо само той да отговаря?

222

Съветник

преди 6 години

А в затвора кога???

221

Бес

преди 6 години

И Борисов и Петров, са хора на честа . Това за тъпите червени *** е "terra inkognita".Всичко писано до тук, е дело на 1,2 човека.Явно имат сериозен мотив да клеветят, ругаят , сквернят ГЕРБ и ББ, ЦЦ и други .Мотивът е ясен-тридесетте сребърника на Юда .Да се замислят за края наЮда.

220

Анонимен

преди 6 години

Za bolnite deca lechenie ot 120 000 leva bilo mnogo, a za negovoto zdravo dete million i polovina bilo malko. Chakaite da vidite kakvi prestapnici sa Nenkov i Raikova v sledvashtoto razsledvane

219

Анонимен

преди 6 години

ОЩЕ ПРЕДИ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР ТОЗИ НАГЛЕЦ БОРИСОВ Е БИЛ ЗАПОЗНАТ С ТОВА РАЗСЛЕДВАНЕ ,НО СИ ГО Е ОДОБРИЛ ,ЗАЩОТО ТЕ ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ И ПРЕДПОЧИТАТ ДА СА СИ В СВОИ ВОДИ. И ТОВА ОПРАВДАНИЕ ,ЧЕ БИЛО ВСИЧКО ЗАКОННО Е СЪЩО ЛЪЖА ,ЗАЩОТО ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА Е ДАДЕНА НА ФИРМАТА НА ДЪЩЕРЯТА НА ТОЗИ НАГЛЕЦ БЕЗ ДА Е РЕГИСТРИРАНА ПО БУЛСТАТ ,КОЕТО Е ПО ЗАКОН. НО И ПРОКУРАТУРАТА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ КАТО И БАЦЕ. ТЕ СА ПРОСТО КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА И СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА ЛЪЖАТ И КРАДАТ !

218

Иван

преди 6 години

Оставката си е задължителна в този случай и не бива да прави впечатление. По важно е защо са сключени тези договори точно с лицето обвързано с дъщеря му! Така по този начин всеки от нас имайки такива възможности може да облагодетелства семейството си! На мен лично ми разказаха подобен случай с идеи за фиктивен развод в името на парите-обществени средства. Наша българска работа от векове.

217

Тиквата

преди 6 години

Дай ми 1 мил.и азще си хвърля оставката

216

Петър

преди 6 години

Само с оставка ли пак ще се размине поредния крадлив гербер?

215

Анонимен

преди 6 години

Защо за поръчки в полза на народа се одобрява най-ниската цена, а за поръчки за властта - не?

214

Анонимен

преди 6 години

ЕТО ТАКИВА "НЕОПЕТНЕНИ" СА ВСИЧКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ! ТОВА Е БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКО СЕ ОКАЗВА ЗАКОННО ,ЗАЩОТО ЗАКОНИТЕ НИ СЕ СЪЗДАВАТ ОТНОВО ОТ ТЕЗИ "НЕОПЕТНЕНИ"ПОЛИТИЦИ !

213

гегу

преди 6 години

Преди да се назначи за някой министър се проучва и като се намери гнилата му ябълка се назначава и после го изтипосват. Видите ли, ние не правим компромис.

212

Така е

преди 6 години

Човека е таферен. Нали е свършил работа? Приел най ниската оферта. Нали това е задължително. За толкова пари , толкова свършена работа. За това всичко построено е некачествено. Заради най ниската оферта.Явно не семе само бедни , а и глупави.

211

тиквеник

преди 6 години

България стана най-големият производител на тикви в ЕС----------------------------------------------------------------Ами личи си! Щом такива избираме за премиери! И то три пъти. Пита се кой е по-голяма тиква-премиерът или избирателите му!

210

аз

преди 6 години

До Реалист------------------------------------А ако тези ортопедични мед.изделия не отговарят на европейските стандарти ? Ако са индийска,китайска или турска ширпотреба! Тогава Петров няма да се размине само с оставка! Обаче този аспект от скандала ще се потули,защото става мегаскандал! И Корнелия дебне изотзад Боко за вот на недоверие! Защото едно е да дадеш на щерка си 1,7 млн за качествени мед.изделия,съвсем друго е с тези пари да се купят ***!

209

Анонимен

преди 6 години

Поредната остава, поредният резил. Гарантирано от ГЕРБ .

208

Анонимен

преди 6 години

До РеалистДали ако има обществена поръчка за автомобили на НСО с определени изисквания и технически параметри за тях, биха купили дачия, защото е най-ниската оферта? По-скоро биха я отхвърлили, защото не отговаря на зададените параметри и никой не би гледал дали е най-евтина.

207

Реалист

преди 6 години

Като гледам реакциите тук, всички са готови да "отрежат" веднага главата на Професора, но едва ли някой е помислил, че тази оферта е била с най-ниска цена!Каква ли е била цената на конкурентните оферти?Тогава - кой е ощетен? - май той е поръчал и платил въпросния репортаж!?Важното в случая е, че моралът на управляващите се променя и такива, които са крали, купуват гласове и престъпват по друг начин закона (знаете ги) в близко бъдеще няма да са на такива позиции!