19

17

преди 6 години

Откога рекламирате сатанизъм?Отговор-откакто служим на рогатия!

18

Анонимен

преди 6 години

Интересно, ние имаме една тиква от село Банкя, обаче не ни действа благотворно, обратното, попиля България. Наистина сме страна на абсурдите, Тиква да управлява една държава.

17

А бе

преди 6 години

Има такъв народен израз:"На свинче-звънче".Няма страшно и Хелоуин ще преживеем,ще мине и тая мода!Като свършат парите на дедо Сорос....Той ги прехвърли на фондацията и се готви да умира,ама наследниците май не си падат по борбата с вятърни мелници.Така че българските му фенове да не се маят,ами да вземат сега-пук*не ли вехтия реп*тил,пари няма да има!

16

Mockingbird

преди 6 години

разбира се, че е полезен. зелените онанират на хорор-филмчета с дечица. и това им се отразява добре, както на всички либерастчета. а сорос е в сексуален екстаз. както и ротшилд.

15

до Ot London

преди 6 години

Ти самият си едно голямо клише, мой човек. Не знам дали изобщо го осъзнаваш- старите лафчета какви необразовани селяни сме били, как фактът, че не прегръщаме чужда култура било признак на комунизъм... едно и също като зациклила грамофонна плоча. Това, че живея и работя в България и ме наричаш патриот трябва да ме обижда ли? Трябва да ме е срам, че съм избрал по-трудният път ли?

14

Вуте

преди 6 години

Тоя,от лондоня нема даже приятели с,които да си пише,и за това се вихри тук!Как са ти лондонските приятелчета,байно ле...

13

Ot London

преди 6 години

До Анонимен 11Ако си мислиш че 27 години тук търкам чинии, добре. Ти си този който ще ги търка другарче инжинерче до край. "Патриоти" като тебе с клишета за чинии и *** са вечe банални.

12

Вуте

преди 6 години

Седи си у лондоня!И не ръси мозъци дьонме!Ако искаш хелуин,ела в Перник,края на януари!!

11

Анонимен

преди 6 години

"Прави са доста хора. В тази страна са останали само прости необразовани селендури. Поколение на родители от Тошовото време."IQ-то ми е 135, с висше образование, владея два чужди езика- английски и френски, инженер по образование, живея в България. А как върви търкането на чинии в индийския ресторант, лондончанино? Или не, ти работиш далеч по-престижна работа като общак по строежите? (сега е моментът да използваш изтъркната история, че си високоплатен IT специалист в престижна компания).

10

Ot London

преди 6 години

Прави са доста хора. В тази страна са останали само прости необразовани селендури. Поколение на родители от Тошовото време. Те още не могат да свикнат с Коледа и Великден камо ли с нещо друго.

9

Анонимен

преди 6 години

Не разбрахме какво общо имат ползите от алкохола и секса с хелоуин. Магически се увеличават по време на празника ли или действат само тогава хахахха.

8

Анонимен

преди 6 години

"Масово се смята, че лакомствата, които се раздават на Хелоуин, са по-скоро нездравословни. Не липсват обаче проучвания, които оборват това схващане."Естествено, като си напълниш торбата със шоколади инвестираш в здравето си. :D"Редица проучвания са показали, че бирата и виното, които можете да поднесе на Хелоуин, имат редица здравословни качества."Нали уж беше детски празник, поне това е единственият коз на празнуващите у нас?

7

Анонимен

преди 6 години

А празнуването на 4-ти юли и денят на благодарността те правqt безсмъртен! :D

6

Стамат

преди 6 години

Всичко изброено горе е сатанизъм, който вече не намира нужда да се крие!

5

Анонимен

преди 6 години

Чудя се колко ниско могат да паднат медиите в опита си да ни натрапят нежелан празник. Хелоуин бил полезен за здравето, какво следва- предпазва от рак, удължава живота? :) Гледането на ужаси само по време на хелоуин ли е полезно, а през останалото време не? :D

4

Крети

преди 6 години

Това е Празникът на ГРОБ и на Шефа им Тикван-Суджук-Паша за това не мрънкайте а четете статията :) :) :)

3

Анонимен

преди 6 години

От малък гледам ужаси и хелоуин няма никакъв принос за това. Още повече, че го смятам за пълна глупост и лишена от всякакъв елемент на ужас.

2

Lan

преди 6 години

А защо в български сайт има втора статия за чужд празник (все едно не му знаем всичко на Хелоуина и е интересен) и НИТО ред за Празника на Народните Будители?

1

славянин

преди 6 години

''Учените'' изглежда не знаят, че след всяка изкуствена стимулация на която и да е система на тялото следва изтощение! Изкуствената стимулация вади жизнена енергия от неприкосновените депа (запаси) на организма и след това организмът трябва първо тях да възстанови, затова и след всяка изкуствена стимулация следва изтощение! ''Учените'' трябва да четат повече езотерични учения като йога, за да са наясно с някои факти за човешката биоенергетика!