54

Анонимен

преди 6 години

Секратарката му е пъхнала нещо в кафето - барбитурат или бензодиазепин!

53

Анонимен

преди 6 години

И ТОЗИ Е ЕДИН ОТ "НЕОПЕТНЕНИТЕ" БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ С ОГРОМЕН ПАЛАТ ЗА 5-6 ГОДИНКИ СЛУЖБА НА ДЪРЖАВНАТА/БАНДИТСКА/АДМИНИСТРАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ !

52

(-_-)

преди 6 години

Ама сме по-зле от миналата седмица.. Хахах абе, то бива наглост, ама това просто е уникално!Кой му е дал право на тоя да се изказва от името на България? Кое точно е по-добрето, че се невиди..

51

риторично

преди 6 години

Добре е в Сф. В провинцията не е добре. Да попитам- моето твърдение фалшива новина ли е и ще ми се търси ли отговорност за твърдението?

50

Анонимен

преди 6 години

До ЦИЦО ЦАЧЕВтоя е рядко противен тип!!!щото ви издърпа кокала от устата и ви отъняха гушките ли?

49

бай Петко

преди 6 години

Стига сме писали по форумите, които бли..чите веднага изтриват, дето не им отърват. Време е както преди 10.11.1989 г. тояги за самозабравилите се набедени управляващи. Не е вярно, че ние сме им ги избрали. Лошото е, че само ги узаконяваме с помощта на .ц.ц !

48

Ай сиктир

преди 6 години

Някой вярва ли натова угоено п.расе?Българите днес изтемогват и живеят в лишения.Тези като теб,които се препитават с кражби може би живеят добре,но 90% от хората не.С.виня противна!

47

ВЪЗМУТЕН!

преди 6 години

ВЪЗМУТИХ СЕ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ BiT НЕ ОЧАКВАХ ЧЕ И ТЕ ДА СА ПРОДАЖНИ ДНЕС КОЛКО ПЪТИ ДАВАТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА/ако така може да се нарече/ НА ГЕРБ - ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ ВСЯКО ПОВТОРЕНИЕ СЕ ПЛАЩА ???? НИЕ ГЛЕДАМЕ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ ЗАЩОТО ИМА ДОБРИ ЖУРНАЛИСТКИ НА НОВИНИТЕ /ЖАЛКО НО НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА КРЕСЛИВАТА ДИЯНА/ НО ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИМ..........

46

Анонимен

преди 6 години

При бай Теодор нямаше финансов министър

45

Анонимен

преди 6 години

цецооо - да не тръгнеш с парите да бягаш , през границата

44

бай Петко

преди 6 години

А бе, муш...рок , кое ни е по-добре от вчера, че днес се наложи още по-малко да харча, а до пенсията има само за един-два хляба ! Вземи пример от колегата ти м-р Николай Петров, че имаше доблестта веднага да подаде оставка, а не като шефът ти като види зор и айде ...кръвното и се крие !

43

Анонимен

преди 6 години

Абе , Горанчо, що не коментираш ГЕРБ? Що не коментираш какви сте ги надробили? Е, да, много по-лесно е да сочиш някъде другаде, но не и където боли, нали?

42

Анонимен

преди 6 години

Т. Живоков пита: как сме, как сме? Народът отговаря: Добре сте, добре сте. :-) Друг коментар на брътвежите на гербавите не мога да направя. :-)

41

Курнелия-милионерка

преди 6 години

През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

40

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали някога ще дойде време, честни и умни хора да са в правителството? Мисля, че никога! Вижте ги този набеден финансист, Цецо Цървула, Суджук паша, Шкембе воеводата, Винкела, Цецка Данговска, Свинетка, онзи който искаше да прилапа воен.пр-во, военйият чук на МВР, енергийната лелка, кметичката любима която крадне има г/за си. Е, кой от тези ще може да свърши нещо? Никой. Елементарни и прости но послушни и ужасно крадливи. Защо от ЕС търпят Суджук паша, намрази се всички от Брюксел? Или и

39

Анонимен

преди 6 години

"Сигурно обаче е едно България днес е по-добре от това, което е било вчера. И по икономически показатели, и по доходи, и по жизнено равнище", каза финансовият министър.-------------------Тези, които крадат са много по-добре и така средно аритметично всички!!! Горанов, ако ти си успял да си построиш палат, аз живея в панелка на кредит! Я се разкарайте безсрамници! ОСТАВКА и СЪД! Цацата да не се ослушва да не застанем пред неговата врата!

38

Анонимен

преди 6 години

Крадете,но си трайте,а не се гаврете с хората.

37

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Така е ! По-добре сте.Да попитаме обаче обикновените хора дали са по-добре !?

36

Анонимен

преди 6 години

Прав си Влади.За тебе наистин днес е по-добре от вчера.Особено в палата за няколко милиона,дето си го вдигаш в полите на Витоша,

35

Анонимен

преди 6 години

Психологична атака. Имаш трибуна от която набиваш в главите на хората това което би трябвало да бъде.