68

Анонимен

преди 6 години

От статията разбрахме, че за да ни разрешат да напуснем сградата при пожар, трябва да сме добре облечени и с лична карта в ръка, за да може да я покажем на охраната и тя да запише кой излиза и къде ще ходи след това

67

Анонимен

преди 6 години

И защо да блокират изходите при пожарЗа да не излезе някой навън, за да се спаси лиТоя Балтов май е голяма Калинка

66

nina

преди 6 години

#65Разбира се,че са били амфети и кой знае още какви синтетични ***.Кой ще се напуши с трева и ще ходи да бие и души хората-няма такъв филм.

65

:(

преди 6 години

До До 64Навремето имах състудент, който се хвалеше, че родителите му са уредили с връзки да го изкарат шизофреник, за да не ходи в казармата.Питам се колко ли други такива "юнаци" са се отървали от изпълнение на воинския дълг по този начин, докато голяма част от истинските шизофреници вършат каквото си искат, оставяни редовно без надзор? И като се случи голяма беда, няма виновни! Извършителят не бил наред психически!

64

Анонимен

преди 6 години

"Та сега амфетамин или марихуана???"Каквото и да е взел, е било нещо силно. Агитката, в която членува, разпространява всякакъв вид наркотици. Може и с хероин да се е боцкал.

63

До 64

преди 6 години

Шизофренията те освобождава от казарма, при условия че неговите връстници са в казарма а той не е , не виждам какво променя.Така че коментара за казармата , е много неуместен.Дори напротив, заради негодните за военна служба трябва да плащат годните.Което не аргумент.Безплатния труд към държавата като казарма и селскостопански бригади е начин за подпомагане на държава по нефинасов път а трудов. Но това не е тема за тук.

62

???

преди 6 години

Сега тоя амфети ли е взел ,защото до сега бръмчахте ,че пушил трева. То беше смешно от коз да чупи и бие ,но вие го написахте. Та сега амфетамин или марихуана???

61

риторично

преди 6 години

Трябва да върнат казармата. Задължително 2 години.Ай, сега пляскайте минусите.По темата- нещо е ставало. Не е бил сам.Някой е родителите е трябвало да остане с него.За охранителите ще се въздържа, защото нищо хубаво не мога да напиша.

60

Анонимен

преди 6 години

До да 58амфетите отключват шизофренията яко! ... а да виждаш дяволи и демони е само това... няма как едно надрусване да ти докара такива нещо без психична болест

59

от 58 и 61

преди 6 години

До да 58Един час преди драмата взех жената от същата клиника и тя ми каза че тоя вилнее там и я е страх и че никой нищо не прави ...и изобщо не е бил вързан както твърди бащата, просто щото в клиниката по токсикология нямат каиши, щото там не е място за такива пациенти

58

Анонимен

преди 6 години

Охраната е за уволнение ... клиниката е на два етажа, те с асансьор ще се качват

57

да 58

преди 6 години

Това вече е информация, шизофренията се контролира с потискащи лекарства , но тези лекарства комбинирани с наркотик, се получават уникален ефект при който всичко е възможно.

56

Анонимен

преди 6 години

до 56 Леле велик си , на тези охранители направо да им дадат значки направо за национална сигурност.Нито лекарите нито охранителите имат пълномощно извън територията на болницата, А и за това спокойно след това могат да бъдат съдени.Извън болницата ,вече е отговорност на полицията, а доколкото разбирам има подаден сигнал, най вече поради факта че има пребита сестра.

55

Анонимен

преди 6 години

тоя е бил шизофреник и изобщо мястото му не е било там ... и не е бил вързан, жена ми беше по същото време в болницата и баш заради тоя отидох да е взема час преди драмата !

54

Анонимен

преди 6 години

Мислех ,че пирогов е наименование на болница в София, е не затвор.

53

Анонимен

преди 6 години

Що не са изпратили охранители с коли бърза помощ да го следват щом като побегнал от тяхно отделение,дал е сигнал за аварийна ситуация като го няма на входно/изходната врата значи има два варианта-едната група търси вътре нарушителя щом е обявено,а другата навън докато го открият и предружат до отделението за лечение,с адвокат без адвокат след като изяснят що за непредвидени движения стават в болницата,то така и полицията ще действа на този пост,сега кой ще докаже от къде е скочил и кой го бутнал

52

Анонимен

преди 6 години

Разпускайте Пирогов, това е една долна дупка! Лекарите в БГ са под всякаква критика!

51

Иванов

преди 6 години

Некомпетентността на родителите му доведе до пребиването на медицинската сестра и смъртта на синът им. Родителите са невежи. Трябвало е да го закарат в наркокомуна и да е бил лекуват там.

50

от 52

преди 6 години

4 ИМа протокол по които се определя даден случай, дали да се разследва като убийство или като самоубийство.Протокала е еднакъв за всички подобни случай, Ако имаш някакви данни за манипулация за входящите данни на протокола кажи ги.Защото няма данни от пресата за това.Оставам в спечетление че работиш с повече данни от нас читателите, или просто си измисляш.

49

до 50 въпроси

преди 6 години

не знам нищо от това което пише пресата1 от къде знаеш че е бил гол, не пише че самоубиеца е гол.Дори и дрогиран човек , може да се сети че трябва да наметне нещо.Което не е проблем,в болница при това по време на пожар.Не пише ,че е ***.2 никъде не пише че е вързан са белезници , и е трябвало да има ключ, най вероятно става въпрос за колани.3 добър въпрос, как мислят хората по действието на някаква емоция.Много хора търся отговора на този въпрос философи психолози но не мисля че са откр