33

дедо Ташунко

преди 6 години

Имаше преди няколко години друг олигарх в Лондон на име Березовски. Намериха го в банята, напълно изстинал, с тъничко шалче на врата. И той се репчеше на Вова за щяло и нещяло, но живя бързо и умря като куче. Хордоковски го помилваха и освободиха от сибирски затвор, но виждам, че паметта му е къса и е забравил обещанието да мълчи като риба. Ръката на наследниците на КГБ е дълга и дори да се скрие в космоса, няма да бъде на сигурно място. Пак ще се чуе за Хордоковски в най-скоро време...

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Ходорковски е млад и може да си позволи да изчака кремълската КГБ мумия"-- Абе, млад, млад, ама май му е домъчняло за приятелчето Немцов, та се напъва да се срещнат. Той и Борята беше млад, та не се знае...

31

ХАХАХАХАХХА

преди 6 години

ХОДОРКОВСКИ- БУАХАХАХАХАХХАХА,НАВАЛНИ- ММБУАХАХАХХАХАХА,ВСИЧКИТЕ ОЛИГАРХО ТАЛИБАНИ В РУСИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ИМАТ КОЛОСАЛНАТА ПОДКРЕПА ОТ НАРОДА РАВНА НА 0,0000001%.НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ РУСИЯ ИМ СПРЯ ФИНАНСИРАНЕТО, КОНФИСКУВА ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКО МАФИОТСКИ АКТИВИ НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ.ЧЕСТИТО И УСПЕХ НА ТАЛИБАНИТЕ ХОДОРКОВСКИ ИНАВАЛНИ.А ТОВА ЧЕ РУСИЯ БИЛА МНОГО ЗЛЕ-ТОВА ОТ ОТ 10 ГОДИНИ ВСЕ СЕ СЛУША, И ВСЕ ЧАКАМ РАЗПАД,ФАЛИТ ГЛАД И ПРОЧИЕ ВИЦОВЕ ОТ РАБ.ДЕЛО.ТО ОБАЧЕ ОБРАТНОТО.

30

Анонимен

преди 6 години

Ходорковски е млад и може да си позволи да изчака кремълската КГБ мумия !

29

Аре стига бе .....

преди 6 години

тоя гаден *** още ли диша и трови атмосферата ????

28

Анонимен

преди 6 години

"Собчак заяви в Инстаграм, че Йосиф Сталин е изградил в страната система, в която "властта не принадлежи на народа, нито дори на някакви елити, а просто на специалните служби""...Та това изказване на Собчак се покрива 1:1 с демократурата на Путин.Интересни работи предстоят да се случат в путинова Русия ! Във всеки случай "ерата" на Путин е към края си.

27

хе :)

преди 6 години

А те щото в Германия изборите са реални и честни, нали? :)))))

26

Чукундур

преди 6 години

Този Ходорковски не беше ли човек на Родшилд?

25

Christ

преди 6 години

*** балват отрова

24

до 18

преди 6 години

руснаците не са толкова слепи, колкото си въобразяваш.

23

дааа

преди 6 години

Когато осъден крадец и престъпник почва да се меша в политиката и разни медии му дават думата това значи само едно корупция.

22

vlady

преди 6 години

Навални е достоен кандидат за президент, ученик и последовател на великите Елцин, Гайдар, Немцов с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво със сериозни успехи с чашката и неведнъж постигнал делириум. Други достойни кандидати биха били Валентина Матвиенко (Валя Стакан) и Михаил Леонтиев (пресс-алкаше), но надали ще се кандидатират.

21

Анонимен

преди 6 години

мръсни руснаци

20

Анонимен

преди 6 години

Ей много са противни това еврейте! Браво, че са се изнесли от България! Преди войната в София е било пълно с нагли еврей, били са превзели София!

19

Калитко

преди 6 години

Две бюлетини се печатат в Раша.На КПСС и на Руската Земеделска Партия. И колкото останат, едни лелички със златни зъби ги натикат в урните и айде- 99,9% победа!Смех.

18

факт

преди 6 години

Ще има избори и кошмара на всички предатели и крадци Путин ще победи,защото народа на Русия вижда кой какво прави.

17

цирк

преди 6 години

Губещите винаги искат отмяна или бойкот,но ми е интересно този доказан крадец с присъда и помилван от Путин на какво разчита.

16

Анонимен

преди 6 години

Русия е добре само на думи

15

Никола янков

преди 6 години

Даааа)))....Обещал да не се занимава с политика.Обещал Евреина!.вместо до живот,желае да ***! ...НА евреин,Да СЕ ВЯРВА Е ,Когато го видиш да се връща от ЖЪТВА от полето!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Русия е нокаут