81

Анонимен

преди 6 години

8. Виталий Кличко9. Лари Холмс10. Джо Луис11. Ивендър Холифийлд12. Антъни ДжошуаЕстествено, това е класация не за най-добрите изобщо, а за най-добрите в гежка категория, иначе имена като Мейуедър, Рой Джонс Джуниър и Мани Пакяо, Хулио Сезар Санчес и др., но вече стават много...:)

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58 Класацията ти наистина включва големи боксьори но е доста объркана от към ред, а що се отнася до Уайлдър въобще не разбирам, как този може да го включиш в тази компания! И още нещо няма реална класация без да включиш Джо Фрейзър, Роки Марчиано, Джо Луис и Лари Холмс вътре! Бих дал следната аз1. Джо Фрейзър (спорно може да е Мохамед Али, но аз лично смятам Фрейзър за по добрия)2. Мохамед Али 3. Джордж Форман4. Роки Марчиано5. Майк Тайсън6. Владимир Кличко7. Ленъкс Люис

79

Анонимен

преди 6 години

'Верваме' ти Кобра, продължавай напред, да радваш феновете от Максуда

78

Класически балет

преди 6 години

До АнонименТози мач в сръвнение с мачовете на Майк Тайсън и Виталиий Кличко беше като "Лебедово Езеро". Такам може да се откаже когато иска, а и затова е с него треньоският щаб при тежък нокаут или др. причина му сигнализират да се откаже, защото е възможно той да не може да прецени състоянието си.

77

Анонимен

преди 6 години

do 77 И къде беше пристрастието на съдията в 10-я рунд? Джошуа смля от бой Такам и съдията видя, че оня ще си загуби зрението и спря мача точно навреме. Или искаш да гледаш как го млати до 12-я рунд и оня накрая да ослепее? На чужд гръб и 100 тояги са малко. Доказваш го.

76

друга гледна точка

преди 6 години

Бокса отдавна е едно нечестно шоу. Като отбележим за допинг пробата която дава световният шампион само след края на мача и то чрез урина, за разлика от претендента която е и кръвна няколко дни преди мача и след, и стигнем до пристрастието на съдиите към световният шампион.

75

дрън-дрън

преди 6 години

Значи ся, Кобрата е най-добрия в цялата галактика.

74

бла

преди 6 години

Нещата взимат да приличат зловещо на 2014-та година. :D Тогава също много се дуеше и биеше в гърдите, че ще победи Кличко и че не бил нищо повече от него. Точно същите приказки и накрая го изнасилиха 5 рунда, обърка ляво с дясно, изяде 3 нокдауна и парен чук за финал. Само дето с Атъни ще бъде много по-лошо.Ей заради това му поведение загуби уважението и подкрепата на доста от сънародниците си, Кобрети Поразяващата уста.

73

скептик

преди 6 години

Пулев има шанс, и не веднъж се е доказал!

72

Уф

преди 6 години

Кобро... ей заради такива изцепки повечето българи не те бръснат за слива. Показваш липса на класа и достойнство и това няма как да ти се размине. Съдията може да беше спрял мача спорно, но Джошуа си доминираше и развоят щеше да бъде същия. Покажи малко уважение към спортиста, който нокаутира боксьора, който теб те просна по ***. И още нещо.. язък че развали хубавия израз 'Продължаваме напред'. Това си беше готин лаф. След теб вече означава че току що съм изял боя! Ето това е твоя принос в бокса

71

Ганьо Бореца

преди 6 години

Кубрат е чалгар и има стойка на овчар.

70

Бъди мъж бре

преди 6 години

Пулев, признай си брат, че напълни гащите, признай си като мъж, че те достраша от Джошуа!

69

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов, Пулев и Стоичков се състезават за най- *** изцепки

68

Анонимен

преди 6 години

Кобра,не плямпай глупости,а се готви за мача с пенсионера от Карибите.Срещу такива боксьори ти е силата.А иначе тоя Такам ще те бие като маче у дерек.За Джошуа да не говорим.От различни вселени сте.

67

Анонимен

преди 6 години

Мозъкът на тоя *** Пулев е като на 15 годишен.

66

Анонимен

преди 6 години

Тоя е същия като Борисов, лъжец, страхливец и човек с две лица, днес едно говори утре друго!

65

Анонимен

преди 6 години

до 64 В кеча няма зловещи нокаути, приятелю. Оня ден ти видя ли какви аркади му направи Джошуа на тоя? Кръвта не спираше да тече от дясната му вежда на Такам. Къде си го видял това в кеча? Стига се излага, бе. Видяхме в събота един Такам който може да носи на удари като бик. Нашия от такива удари вече щеше да е в Орландовци покрит с цветя!

64

M O N K

преди 6 години

До ПацuТи си мнооого голям ***.И само това ли измисли!!

63

Край

преди 6 години

Професионалния бокс е кеч. Сценки за лумпенията. Каниш си да се биеш с който си искаш излизаш с ямурлука и гайдите с много светлинки - убре дебре и накрая ти дават един кичозен колан с лъщящи буклотевини ипо него.

62

обективно

преди 6 години

Като българин е естествено да съм за Кубрат, но мисля че няма вярна преценка за реалните си възможности. Гледах мача на Джошуа и Такам, Кубрат е далеч от силата и на двамата. И като цяло се провали с отказа си, първо се караше със Зауерленд, после пък контузия...Сега раздава оценки. Далеч и от братята Кличко и от Джошуа...иначе е добър боксьор, но толкоз.