90

ТЪП СИ УМРИ ГЕЙ

преди 6 години

До АнонименКъв си ти гей да искаш казарма бе ***,я *** *** смотан! *** *** УМРЕЛА ДА И ПИКАМ НА ГРОБА *** СКАПАН МАЗЕН ***,*** УМРИИИ БЕ ***

89

Анонимен

преди 6 години

Подобни случаи е съм наблюдавала през 90 години на болни в психиатрично отделение с диагноза циклофрения.

88

луцифер

преди 6 години

умря от гузност принудих го

87

123

преди 6 години

Естествен подбор. Дали ще са наркотици, висока скорост, алкохол или комбинация от трите... В случая е дрогичка и зоб. "Лееко" опасна комбинация причиняваща шизофрения (особенно при тревоманчетата). Сега искам някой да ми обясни как трябвало да я легализират "билката", а?!

86

Анонимен

преди 6 години

А що се касае до придружаването и дума не може да става - като станат зулумите извъртат всячески! Те дори информация на близките не дават относно състоянието на такива болни, какво остава да ги придружават в отделението! Пращат охраната да каже, че щом не са в моргата значи са добре. А в други отделения началника на отделение дори дава служебни бележки само на един близък, с които го пропускат на свиждане от входа на болницата.

85

До 80 /do ani/

преди 6 години

Като е бил шизофреник защо са го настанили в токсикологията? Това, че лекарите са некадърни е довело до смъртта на това момче. Според родителите то не е било наркоман. Как разбраха! че е наркоман не е ясно. Ако са му инжектирали Диазепам ситуацията при шизофрениците се влошава и те буйстват още повече. Защо няма камери в тези шибaнu болници? Родителите твърдят, че той е бил вързан с колани - в този случай кой го е отвързал? Магазините могат да бъдат пълни с камери, но болниците и училищата - не!

84

Анонимен

преди 6 години

Подобни случаи са отражение на бълг. действителност.Няма дисциплина вкъщи, на у- ще, без казарма, без работа и пр.Какво да очакваме, природата НЕ търпи празно пространство.

83

Анонимен

преди 6 години

До сусчоne obidai trevata , tiq ne pushat treva a sintetichna marihuana , treva e onui v na dqdo ti seloto dvora det prai kalchishta da vrazva magareto , tova tqhnoto raste v raztvor I posle pak se topi v raztvori I se drusat

82

Устата сама промълви

преди 6 години

и пак го питали и разпитвали: ти че да глъташ ли бе амфетоминтите бе?НЕ!, Марихуана!и пак бой и пак кютек и пак въргал го питат: бре ти нема ли да зафаташ амфетуминките бре?НЕ! устата сама промълвила *** Ри *** Ана!и те ти го вернио марихуйянец пичинал от смърт чрез умиране бъш у краьо на живото га смъртта иде с косата...

81

na majk...

преди 6 години

До Aнити какво си бре иЗзрод, за да пишеш по този начин - мед сестрата е със счупен нос, и разскъсана скула и е вече пациент на същата болница дето е помагала на *** наркомани, като този дето я е пребил?аз ли му ръгам амфетамините на *** в ръцете?

80

Анонимен

преди 6 години

В една от новинарските емисии споменаха употреба на амфетамини. Някак по-достоверно звучи от марихуана.

79

Анонимен

преди 6 години

Самоубили са го. Така при ГРОБ

78

do ани

преди 6 години

Ани тва не е дете.Това е бил доста силен и опасен млад престъпник тренирал бокс.Такива в България с лопата да ги ринеш.Има ножари,изнасилвачи,подпалвачи различни видове гангстери-всякаква тиня.Тоя е бил и шизофреник освен всичко останало те много се дразнят от очи.Понякога ги рисуват и след това пробождат защото ги гледат.След това пак са добри след това пак лоши-на пристъпи са.Ултиматното зло.

77

Aни

преди 6 години

Жалко за детето.Жертва на наркотиците.Бог да го прости.Млад човек си отива напразно от този свят,заради моментни настроения .породени от тия ***.Какво са правили в тази токсикология,нали е трябвало да му помогнат там,за да не е агресивен.Как са му помогнали само Господ знае и само той може да съди.

76

Webley revolver

преди 6 години

Настанен в токсикологията заради употреба на марихуана?! Пахахаххааххааах! Ей, 0лигофрени! На всичко друго е бил, но не и на марихуана. Само промит мозък може да роди подобна глупост. Тъжна история, тъжна наша реалност.

75

Eeee

преди 6 години

най-накрая! Настигнахме ги американците, а мислехте, че не можем. Остават ни само металдетекторите в училище.

74

луцифер

преди 6 години

и така

73

Анонимен

преди 6 години

План Ран-Ът.

72

Хапче

преди 6 години

Хванаха корумпиран министър,а медиите мълчат що така!?

71

Нафарфорий

преди 6 години

Марихуана по думите на родителите ,а действително е бил на *** или чай....