53

от наблюдател

преди 6 години

20-30 каруци в едномильонен град. Рециклират и сортират напълно безплатно на столичната община ***. Общинат пък от своя страна, подържа голям платен административен апарат , който следи каруците и гратизчиите в МАСОВИЯ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ???

52

Анонимен

преди 6 години

Еври баре на магаре!

51

Софийско магаре

преди 6 години

Па я искам да си пасем пред НДК-то. Там са пасли дедо, баба, татко и мама. Докато си пасем можем и да разцепим някой евродиференциал. Доволен може да остане и да пуска редовно фондове.

50

Обективен

преди 6 години

Е какво им е на каруците, придават фолклорна екзотика на гербавия ни пейзаж. Като сме ги поканили европейските големци в родния ни смрадлив ***, та от каруци ли да се притесняваме.

49

Дани

преди 6 години

"Целта е около официалните делегати да не се движат конски впрягове"?!? WTF ... А защо само покрей делегациите? И покрай мен не искам да се движат и квартала да ми осират не искам ...

48

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

След като тия с каруците изкарват по 1000 на месец от отпадъци,що не си купят пикапи бе? Близо е до ума!

47

младен

преди 6 години

"Целта е около официалните делегати да не се движат конски впрягове..."Аре бе...а с какво ще се извозват делегатите???

46

Гост

преди 6 години

До отАв$тралияяСидней: Напълно прав/а сте! Вместо забрана, следва да се повиши контрола, както и каруците да се вкарат в определени рамки и критерии. Разбира се, всичко това следва да се облече в законови мерки. Отделно, има си улици и булеварди, където може и трябва да се постави съответния забранителен знак

45

Анонимен

преди 6 години

За пореден път, вместо да си решим проблема ще го заобиколим отново.Защо не си плащат актовете? защото могат! Сега да се запитат защо те могат!

44

Анонимен

преди 6 години

е защо ще гонят каруците ?те са част от манталитета, изконният образ и национална черта на *** Балкански !Нали така бе Валерианчо , Каракачанчо и Боленчо ?

43

Анонимен

преди 6 години

Не трябва да ги крие,а да ги изхвърли завинаги от пределите на столицата!В кой век живеем?В европейска столица се разхождат каруци като преди повече от 100 години.Има достатъчно места в страната,подходящи за този транспорт.Прекалената толерантност към този етнос им създава усещането,че са недосегаеми.Време е да бъдат принудени да спазват законите и разпоредбите,които важат за всички останали,иначе нищо добро не ни чака.

42

ЦК на ГЕРБ

преди 6 години

И ко праим сега ? Ако бяха българи-лесно ! Бой,глоби ! Ама тия са ни избиратели !

41

Анонимен

преди 6 години

ТЕ НА КОНЯ ЛИ СА, НЕ СА ЛИ НА КАРУЦАТА?

40

Анонимен

преди 6 години

Някой май го е срам от електората му. Да не се тревожи, по-вероятно е да е пълен безсрамник.

39

Анонимен

преди 6 години

Ми то така с каруците е добре. Ще докажем, че ромите вече са интегрирани в целия град.А на разходка из Факултето гостите няма ли да ги водят?

38

Анонимен

преди 6 години

ПО ВРЕМЕ НА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ ТРЯБВА ДА ХОДЯТ С ПРАЗНИЧНИТЕ СИ ДРЕХИ, УСМИХНАТИ И НЕПРЕМЕННО ЩАСТЛИВИ. ЩОТО ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕМ, ЧЕ НЕ САМО ПРАСЕТАТА И КОКОШКИТЕ СА ЩАСТЛИВИ.И ВСЕКИ ДА СИ НОСИ ПРЕЗЕРВАТИВИ, ЗАЩОТО ТЕЗИ ОТ БРЮКСЕЛ СА СПИНОЗНИ.

37

Анонимен

преди 6 години

За да угодят на евро господарите си, тези от ГЕРБ са готови да ходят по цял ден наду`пени.

36

?!

преди 6 години

Защо отказват да я спазват забраната?Какви са те?!

35

Да да..

преди 6 години

По Бай Тошово време ромите имаха работа плащаха данъци и не крадяха, бяха образовани.

34

Анонимен

преди 6 години

Бойко нали направи конюшна хахаха