25

Анонимен

преди 6 години

Защо му е балистична ракета след като , ще се отбранява и няма ядрено оръжие ???

24

Анонимен

преди 6 години

Кажи нещо за вашата любима шериатска ''демокрация'' Саудитска Арабия!...Съвсем наскоро СА си купи Путин за 3 млрд.

23

Анонимен

преди 6 години

всички срещу запада; да се освободи светът от краварското иго и тероризъм

22

до 20 от славянин

преди 6 години

А гаврата с вашите любими задокеански *** няма край - Кимчо се гаври с тях, този на снимката се гаври с тях, за гаврите на великият Путин да не говорим, а на приключилият последният конгрес на ККП китайските комунисти открито отправиха предизвикателство за световна хегемония към любимите ви задокеански ***! Според проучванията даже първи съюзници на задокеанският бардак имат повече доверие на Си Цзинпин, отколкото на патока Доналд!

21

до 20 от славянин

преди 6 години

Кажи нещо за вашата любима шериатска ''демокрация'' Саудитска Арабия!

20

оле

преди 6 години

Ето го любимеца на българските правослвавни русофили,президента с феса на ислямската решублика Иран.

19

Анонимен

преди 6 години

По време на санкциите американците бяха блокирали 300 милиарда долара на Иран. Като отмениха санкциите иранците си ги прибраха и сега показват среден пръст на тръмпелите.

18

Анонимен

преди 6 години

ЗА РАКЕТИТЕ НА КИМ НЕ ЗНАМ ДОКЪДЕ СТИГАТ, АМА ИРАНСКИТЕ СА МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ.НЕ УСПЯХА САМО ДА НАПРАВЯТ ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ, АМА НИКОГА НЕ Е КЪСНО.

17

До 17

преди 6 години

А ти пък какво знаеш за военната готовност и сила на Иран? Знаеш ли, че имат безброй бункери с противовъздушни ракети и американците не знаят нито един къде е? А и те за разлика от Ирак имат оръжия за масово поразяване и ще ги използват ако ги нападнат.Знаеш ли че от години американците не пращат десанти от спец части щото иранците винаги ги хващат и пленяват?Нещата понякога не са като на телевизора..

16

Анонимен

преди 6 години

САЩ никого не нападат. Първо ги отслабват с вътрешен конфликт (който те самите финансират и създават) и чак после пращат армейски части да подпомагат тия или ония групировки. Така получават продължителна война с минимум жертви. А, и чрез шпиони първо научават къде и какви противосамолетни оръжия имат ония,че да им ги унищожат и да ги бомбардират на воля после

15

Абу Букар АлБагдади

преди 6 години

Бой по израел братя иранци

14

Анонимен

преди 6 години

Тоя чaлмaлия беше хубаво да пита Израел дали да поема курс към укрепване на ракетния си потенциал. Сметка без кръчмар накрая излиза много солена. Ще трябва хубаво да си залепи чaлмaта на главата та като хвръкне във въздуха да може да се яви пред всевишния с глава захлупена с чaлмa.

13

Си

преди 6 години

"Иран са бита карта чака ги много демокрация."......................................................Я, пак!?

12

Анонимен

преди 6 години

Слава на Иран..

11

Анонимен

преди 6 години

И тука ,мирният атом,ще става немирен!Ама всичко и сега е за отбрана,докато не се почувстваме заплашени!после,защо ни взривяват мирните центрофуги?

10

ГАДОРЯН

преди 6 години

Че те персите са *** отпреди създаването на България. И преди не са били стока. Две сериозни войни срещу Европа. Ама са гола вода. Спартанците им скъсаха шушоните. После Сашето маке пък им разтури имперската кочинка. И така докато Халифата не ги ислямизира и не ги върна в първи клас. Целта на евреите и краварите е да накарат арабите да погнат Иран. Сирия беше първата стъпка, но Джуджи им обърка пъклените планове.

9

анонимен

преди 6 години

иран трябва да се пази от израел и сащ които ги подкрепят

8

Adam

преди 6 години

Ако нямаш ракети демократура идва при теб:)))

7

Нафарфорий

преди 6 години

Боже, колко мъка и страдание има в САЩ, Боже......

6

koi

преди 6 години

obicham iran tova e