16

Анонимен

преди 6 години

абе *** ЦСКА много разчиташе на Вас да вземете от далиормана една точк ама се у срахте

15

DDD

преди 6 години

Евалла на сините орли!

14

Руди Хес

преди 6 години

Цвичи ли се ?Веднага да спре да се *** !

13

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

тия 200 *** дето ше стигнат до делиормана ще да са много страшни, почти като оня геврек дето си заключва темите след като напцува чорбата, та му олекне

12

Анонимен

преди 6 години

тва левскито много силни бе феновете им казха че ще бият ама шута на треньора си с тази ретро игра ми напомят старите филми

11

Анонимен

преди 6 години

днес състезанието ще бъде между мерцедес и старо ретро фиатче познаите кои ще победи

10

Анонимен

преди 6 години

до 5Надявам се че печелиш добри пари от залагания, защото обикновено печелят само организаторите на залаганията.А участниците само си мислят че е лесно да отгатнеш резултата.А резултата просто е описан в теория на вероятностите.

9

Анонимен

преди 6 години

Абе, резанчовци, ако напуснат щофьора на автобуса и масажиста, отбора още ли ще се нарича български? То само шведи, български език не се чува, два самосвала публика и то в град, където само ветрове се срещат. Каквото и да прави Гела, за публика като на ЦСКА и Левски може само да сънува. И да е вечен първенец, купил целия БФС и поквари футбола.

8

Резания !

преди 6 години

Идваме в долината на шарените ***, взимаме си победата и им подаряваме една прасешка глава !

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Този Киро колко е платил на Реал Мадрид, че да допуснат голове от Лудогорец? И сигурно пак някой плаща, че ония смешници и наркомани "играчи" на Левски и ЦСКА не стават и за някой селски отбор в Испания, Франция, Англия или Германия.

6

Момо

преди 6 години

ПФК Лудогорец и Левски... Открийте грешката тук!

5

Анонимен

преди 6 години

Резултата е ясен, 2 : 0 за чуждестранния отбор. Един гол от дузпа, другият от нещо си. Всичко е подготвено, Киро Гела и платил където трябва, отдавна на Перуката от БФС и шефа на съдиите. С тези две каруци публика, чужденците от цвл свят, Българският футбол не върви а лети напред. Браво Киро, браво Гелчо, така се става шампион.

4

ЦСКА

преди 6 години

Където има сини хуни от,,Геренбахче,, е нормално да има полиция !

3

лош пророк?

преди 6 години

Защо е нужно да им гледате селянията наживо след като двеминутката в новиноте им е предостатъчна?Резултатът е ясен отдавна.Ако собственикът на разград е решил да похарчи някой лев за подкупи лудогпрците пичелят.Ако се е стиснал ще е равен.Най вероятно ще се е стиснал.

2

муспи

преди 6 години

ЦЕКАнаБКП48Сф-ЛАДА още не е закрит, защото е приятно на поробения народ да му гледа агонията.

1

Kiffla

преди 6 години

Аз пак не разбрах - Разград ли ще е в полицията, или полицията ще е в Разград?