84

Кина

преди 6 години

Да, сега поне знаем, че нашите пилоти не участват в отровното пръскане от прелитащи самолети над българската земя, излитащи от чужди бази на наша територия Кога държавата ще изгони гадовете ?!

83

Анонимен

преди 6 години

ПРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ СТАВА ВСЕ ПО-МОНУМЕНТАЛЕН.НОСИ ПОНЕ 60 КГ. СЛАНИНИ.АКО ОСТАНЕ БЕЗ РАБОТА, ДА ГО ВЗЕМАТ В ОБЩИНАТА ВМЕСТО ВАЛЯК.

82

"-"

преди 6 години

Измяна има дами и г-да !Измяната на псевдо - българския политически "елит" срещу БГ и българския народ отпреди 28 години когато Луканов подписа планът "Ран" , та до ден днешен!

81

ШибиРиби

преди 6 години

Значи некой пулитик е за кауша. Намрете го фанте го и го фърлите в мазето дам дойде акъла.

80

Я, па Я

преди 6 години

БГ няма армия от около 70 г. Това по време на комунизма не беше БГ армия защото служеше и засщитаваше интереса на глобалните комунистически сили по ръководството на СССР. Днес просто армия няма, ако имаше БГ нямаше да е на тоя хал.

79

Отвратително!

преди 6 години

Цялата армия трябва да се вдигне ако има чест и достойнство. "Аз предпочитам да имам летци със собствено мнение, а не заспали плъхове, които да чакат уволнение".....Няма нужда от коментар.След подобно изказване цялата Българска армия трябва да се вдигне и да иска оставка!!!Срам и позор за България!!!

78

Анонимен

преди 6 години

Шкембе войвода умрел за вода

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 60Абе льольо. Ти явно си реден в демокрацията. Не си служил по онова време. Тогава в България имаше съветници към ГЩ на БНА,а не към всяко поделение. Тогава в България нямаше чужда военна база.

76

до 70-ти

преди 6 години

Имаш всички данни да станеш министър - имаш поне четири пунктоални и правописни грешки!Напъни се, ще излезе нещо...

75

Анонимен

преди 6 години

Този *** може да говори така на баща си, но не и на армията!

74

Джедай

преди 6 години

Няма по-голямо унижение за един военен, да се обяснява на милиционер - доносник. Каракачанов се провали. България дори няма Генерален Щаб на Армията си. А това се прави за Нула време. Това само потвърждава тезата, че Руснаците обичат да залагат на пропаднали типове, с много зависимости.

73

Анонимен

преди 6 години

Ще му се скъса копчето на сакото.Глътни малко корема,бе.Няма да те вземат никъде в армията с тия размери.

72

Анонимен

преди 6 години

Заспали плъхове сте вие във властта,а не военните пилоти.Ако вместо саниране за милиарди,за да си купите подкрепа,бяхте осигурили на пилотите сигурност в изпълнение на задачите им,сега нямаше да се гърчите и оправдавате като ученици на изпит.Затова и ген.Румен Радев подаде оставка,защото не искаше да рискува живота на пилотите със скапаната техника.Но и това не беше сигнал за вас.Магистрали,4 пъти оскъпена ограда на границата,саниране-всичко що е далавера е ваш приоритет.

71

Анонимен

преди 6 години

Ей ,това *** няма нещо от което да не разбират-политика ,футбол ,самолети ,оръжия ,нальоти и какво и не.Всичко е от просто ,по-просто.Правят ви една табличка с цените ,въоръжението ,поддръжката на трите самолета -Грипен ,Ф-16 и Миг -29.Тогава лесно ще разберете ,че руския изтребител е с пъти по-евтин ,но толупите като този предварително махнаха руснаците.За да спечелят 40 годишните американски щайги трета ръка

70

Служил 2г и 2м.

преди 6 години

Буксите на летището в Безмер ги правихме ние набор 48ми.,по време на чехската криза.Кашишкия полк/Елхово ,Грудово бяха в Чехия с руските ,,другари".Артилерийците бяхме в Безмер като,,трудоваци".Задържаха ни 2 месеца след 2 години служба.На вас ви е смешно и не вярвате деца но всеки МЪЖ живял по това време помни и знаеА морските караха 3пълни години.В 3та армия руските,,специалисти"не бяха изключение.Менталните проблеми са ваши ,,мили деца"-поколение не искащо да знае и помни историята си

69

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Разбра охранения политик ,че няма да ги сломи и сега друга песен запя,а само преди седмица се перчеше пред камерите....

68

Анонимен

преди 6 години

До 250 часа РЕСУРСРесурс 4000 часа има само в руската пропаганда.

67

Анонимен

преди 6 години

Ако аз бях министър,щях да направя тотална декомунизация на армията и после така ще ударех с нея всички мутри и червените милионери които ги финансират,че усвет да не ги открият даже и на Червената планета! Голям късмет за тях,че не съм аз- затова трябва ръка да целуват и метани да правят на сегашния министър!

66

250 часа РЕСУРС

преди 6 години

може и да са давали поляците.Незнам. Новите руски двигатели са с 1000 часа ресурс. Тези последно поколение са 3000-4000 часа. 2 пъти по-икономични от тези от 1970.... Пък и кой ти е казал, че двигателя се бракува след тези часове. Отива на основен ремонт. Завода в ПЛОВДИВ ремонтираше двигатели на МиГ21. Щяха да усвояват и МиГ29, но ни сполетя ДЕМОКРАЦИЯТА... И всички знаем какво стана...

65

Анонимен

преди 6 години

До КЕРОСИНА БЕЗ ПАРИМалко аритметика братчет. НОВ двигател за МиГ с ресурс 250 часа струва около 7 милиона лева без ДДС. ДДС-то го оставяме настрана щото е от единия джоб в другия. С цената на монтажа и т.н. един летателен час без горивото излиза около 30 000 л. Цената на тон керосин без ДДС е 400 лв. За час полет трябват 2 тона=800 лв. Та това е съотношението на цената двигатеел: гориво. 30000:800. Айде давай другата опорна точка .