241

Анонимен

преди 6 години

Добре че хората знаят кой спечели изборите-ромеите и държавните калинки.

240

ТАНЕВ

преди 6 години

ТУК Е ПЪЛТО С ПРОСТАЦИ И НИЩО ПОВЕЧЕ.

239

ТАНЕВ

преди 6 години

ДРАГИ ГЕРБАДЖИИ НЕМОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ ОТ ПРОСТОТИЯТА НА БСП.!

238

Помнещ

преди 6 години

*** с помощта на Костов приватизира 48 % от Техноимпекс, около 8 милиона долара по цени от онова време. Та точно солташачката на Костов и видна приватизатпрка да го играе боркиня срещу корупцията е яко гнусно.

237

Щирлиц

преди 6 години

Другари червени ГЕРБерасти,и вечно червени оригинални комунисти,вие вярвате ли си?

236

анонимен

преди 6 години

ген петров министьр на здравето по бтв дьщеря му и зет му а аз се бяхзаблудила че е читав мьж на вма не и вьрви на директори позор

235

Онкологията на ГЕРБ

преди 6 години

Корнелия: Герб крадът, лъжат и са корумпирясъли от оградата ни с Турция до Дунава и от Черно море до Сърбия...Тиквата Бо: Диваци...ДивациЖурналистът който незададе въпроса: къде се научихте на такива лидерски вопли. Глас от залата: И ти да идеш у Симитли един диф тигел да ти изоноди Кмето и ти ке да ги мелиш за живия спомен от пладнешките изсуджуквания на гербалната тиквоидна меласаПипони, Кратуни и Тикви, и с ръпоните не са Онко пациенти защото имат Гербалната Мозъчна Недостатъчност

234

бай ганьо

преди 6 години

До БОКО Е ПОЛУДЯЛНЕ СИ В ЧАС

233

СУРЧО

преди 6 години

До АнонименТЪПАНАР

232

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ ще е на власт още 20 години.Свиквайте кремълски продажници :)

231

Петя

преди 6 години

Бойко е мъник.

230

Анонимен

преди 6 години

Другарите от Позитано и господата от никъде- нещата отиват натам.

229

В

преди 6 години

За да оцелее човек по ваше време,трябваше да е като Галилео Галилей,иначе ако знаеше много,най-често изчезваше!Така,че ако някой искаше да ръсте в кариерата,трябваше да ви върви по гайдата!Друг е въпросът,че не вярвахме ,че всичко тече,всичко се променя,с изключение на простотията!

228

Анонимен

преди 6 години

Гавазина на Тато, дето му разтриваше ушните раковини навремето тръгнал да плямпа за мракобесничеството на БКП. И това ако не е лицемерие на ходещ женски полов огран....

227

Анонимен

преди 6 години

Щом БКП е мракобесна,а всички във властта сте били нейни членове,значи трябва да ви свалим час по-скоро,защото не искаме мракобесни персони да ни управляват.

226

Анонимен

преди 6 години

Преди, *** избиваха собствения си народ. Сега, шайката на Бай . прави същото.Къде е разликата... А, да! Разликата е, че тиквената шайка е надградена с мутр енски маниер!

225

Анонимен

преди 6 години

Бойко,защо беше член на мракобесната БКП?Защо търкаше ушите на бай Тошо?Защо си запази партийната книжка?Защо се отрече от идеите си?Защо бе,Бойко си такава фурнаджийска лопата?

224

Петя

преди 6 години

Бойко е велик.

223

123

преди 6 години

Царе на лъжите, интригите и манипулациите са чугунените комунистически глава от Герб. Как може народ да избира такъв *** човек за премиер? Не може. Всичко е пито платено, иначе няма как да стане? Ти да организираш и подкрепящ протести 300 дни, да не ходиш на работа в НС, и да казваш, че това не е твоето правителство, какво е това освен организиран бунт срещу правителство, което работеше и отлепи България от дъното. Как може да говориш за стабилност и сигурност след като си правил точно обратно

222

пенко

преди 6 години

Колко от тези са били членове на "мракобесническата" БКП и колко от тях са наследници на създателите на ЗЗД /закон за защита на държавата / ...забележете не на монархията!Преводът на думата демокрация е народоуправление . То включва правото на хората живеещи на определена територия ДА СЕ ОБЕДИНЯВАТ И РЕШАВАТ СЪДБИНИТЕ СИ -ОБЕДИНЕНИ ПОМЕЖДУ СИ/ дори и в различни религии/ .ДЕМОКРАТИ ЛИ СА СРЕЩУ КАТАЛУНИЯ ИЛИ ФРАНКОФАШИСТИ ???