21

Анонимен

преди 6 години

Умните и красивите нали се обединиха. Какво стана? Ходиха известно време на платени разходки и пак сме в блатото. Хората пак протестират срещу сондиране за шистов газ в Добруджа. Пом ефективно ще е не да се обединяват, а да воюват. Самностоятелно или обединено. Няма значение. Когато видят нещо неправилно трябва да го казват. Тогава идва ред на евроатлантическите *** да ги обезсилват. А за това трябва да има и силови отряди - за наказание на пречещите. Крайните условия изискват крайни мерки.

20

Анонимен

преди 6 години

Умните не се палят,а се обединяват

19

Анонимен

преди 6 години

Не се заблуждавайте, че народът е избрал ГЕРБ отново, след самозапалването на Горанов. Избори няма. Отдавна няма. Решението кой ще управлява се прикрива с фиктивни избори и зависи... от много пари. Ако политиците бяха хора щеха да се трогнат от смъртта на момчето, но не! Не са хора, затова и не мислят за хората...

18

Анонимен

преди 6 години

Още първия ред и това, че дойче веле коментират консервативното правителство на Полша ме отврати и недочетох. Да си изкоментират хахава.т.а. канцлерка, която напълни Европа с аборигени.

17

Анонимен

преди 6 години

Е на кой го накриви?Работата пак същата,ама под друга форма!Животът е личен,за някои -богатство,за други-саможертва!

16

Убит е с камера

преди 6 години

Човека е убит след облъчване с терористична камера инсталирана от полицията и обсебване от проникващ през измеренията грамов Мъртвец .Подобни обсебени може да видите как скачат от Аспаруховия мост.Става въпрос за нагли престъпници убивали хора още по времето на Византия /извънзeмно нашествие 4,5 6 век довело до убииството на над 100 000 000 домашни хора с black dead pandemia.Както се вижда на филм с знаме около Пламен ползват холограми инсталирани в камери

15

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Хората изгоряха, Тиквата остана на власт. Саможертва за този ***, тиквопоклонически народ ?Не си струва !

14

Иван Пешев

преди 6 години

Не е правилно свестни хора да се самозапалват по-добре да самозапалят някой политик

13

Анонимен

преди 6 години

Самозапалването е признак на психични отклонения и душевна слабост - нищо повече...

12

Анонимен

преди 6 години

А самозапалванията на Българи в Християнските житиета по време на робството ,не са ли ,,акт на комуникация? ,,Хайде ще минем без ,,политически ,, Те не искаха ли,, да разбуди хората в тази страна ,,Не са ли ,,революционери и борци за свобода ,,?Ама едните са е.ре.и ,другите християни .Ама за вторите, нищо ,нали ?

11

Анонимен

преди 6 години

Т.н.Shoop-пример за лицемерие и манипулативност .Сиреч -***-платен . А Еугени Плоски го постави в ипон . И тепърва започва ,справки ,уточнения ,белким изсмуче нещо от г.ъ..за си .

10

Анонимен

преди 6 години

"Но самият Буазизи идва ли е можел да очаква, че самозапалването му ще запали и фитила и на така наречената "Арабска пролет" на едно мощно политическо движение, което настояваше за повече човешки и граждански права."Но самият Буазизи надали е очаквал, че САЩ ще използват смъртта му като претекст да сринат Близкият Изток.Между другото за мен е крайно обидно това жалко немско подобие на медия да ни сравнява с арабските самозапалвания.

9

Анонимен

преди 6 години

Неща за Еугени Плоски ? Айди де ! Лицемер.

8

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо дойче веле си въобразява, че може да се изказва по темата. Една антибългарска медия няма право на пдобно нещо.

7

Анонимен

преди 6 години

Нямам намерение да чета глупостите на дойче веле. Искам да кажа само едно: до този момент не сме изкупили саможертвата на Пламен. Скоро трябва да му се издължим.

6

Анонимен

преди 6 години

Владиславчо е състудент на Красьо Черничкия от Свищов. Заедно завършиха.С тази разлика че Красьо все пак успя да вземе диплома, а на Владиславчо му се наложи да си я купи, защото е прекалено *** и не можа да вземе нито един изпит.

5

Анонимен

преди 6 години

И накрая Варна пак избра ГЕРБерастки кмет.. Аз ако реша да се самоубивам преди това ще убия 5-6 политици , банкери , колектори и техните най-близки слуги и други подобни лоши хора.

4

Анонимен

преди 6 години

До ShoppПреди Ян Палах се запали Еугени Плоски ,ама никой не говори за него защото беше етнически чех.Познай какъв етнос беше Ян Палах? .. От първият път .

3

Анонимен

преди 6 години

Българите обичат суицида , и възхищават на самоубийства.. Хвърля ли са се от скали за да не приемат исляма.. И тези самоубийства се приемат за геройства.. Евреина приема всякакви религии, ако се наложи и пак си евреин

2

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл да се палим. По-добре да убиваме политиците.