63

1234

преди 6 години

и на ул. Будапеща 17

62

Халил

преди 6 години

Кмета фъндъкова, също има отношение по одита на дейността. Така че и тя ***....

61

Анонимен

преди 6 години

Не става да се плюят полицайте само. НО имат достатъчно трески за дялане.ЗАдължително им трябва по добро заплащане и по добра база и вътрешен отдел да ги следи да не се забравят.Трябва ни опит от Гърция - там са безкомпромисни. Но пък и доста дългове имат за сметка на това.

60

Александър

преди 6 години

Е ЗАТОВА БРАТЧЕ,НИКАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ НЯМА ДА ГИ СПРЕ ДА СА КОРУМПИРАНИ! АЛЧНИ И НЕНАСИТНИ НЕГРАМОТНИЦИ! УЧАСТВАТ В ИМОТНИ ИЗМАМИ, В СХЕМИТЕ НА АЛОИЗМАМНИЦИТЕ, ПРИКРИВАТ И РАБОТЯТ С НАРКОДИЛЪРИТЕ....КАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ,БЕ! МАРШ НА УЛИЦАТА ДА РАБОТИТЕ, А НЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ДА КИСНЕТЕ НА АВАНТА ПО КАФЕНЕТАТА!!!

59

Питам

преди 6 години

До Анонимен 58 Ей, как го измисли бе? Много дълъг и некачествен анализ.

58

Я гледай....

преди 6 години

Ние плюем по Цветанов за 6 имота , а тези с 13. Браво.

57

Анонимен

преди 6 години

Нормално е няма как да правиш измама качествено без подходящите хора в екипа.Това важи за всеки вид дейност, и работа не само за криминалните.Просто при криминалните групи се опитват да търсят минималния риск ,и затова това им е приоритет.Работодателите първо търсят как може да се свърши работа с минимално работно заплащане, и когато това не стане тогава прави качествен екип за вършене на работа.Просто Работодателите са по рискови в решенията ,не само защото извършват бизнеса си законно

56

Анонимен

преди 6 години

Защо проверяващите - държавни чиновници от не започнат проверки на фирми, които са известни с имотните измами. Защо спят? Ето Ви една такава фирма - rila-properties.netВ БРЮКСЕЛ имаме специален мрежови бот, който сканира сайтове и ги свързва с хора, които имат престъпно минало. Всеки ден въз основа на програмни модели, ние правим проверки.Защо все оше законите в БГ позволяват имотни измами? Защо полиция и чинивници не си вършат работата?

55

69

преди 6 години

МВР е организирана престъпна група............

54

до 63

преди 6 години

БСП-окрадена държава-мутренски прход-олигарси

53

Анонимен

преди 6 години

Има пролука в законите, чрез които се крадат недвижими имоти и цели фирми, това дали е нормално в европейска държава, да не може да се гарантира неприкосновеност на частната собственост. Пиша го този коментар, като по търпевщ от първо лице.

52

Категоричен

преди 6 години

ГЕРБ-полицай-престъпникГЕРБ-полицай-престъпникГерб-полицай-престъпник...Герб-полицай-престъпникП.П.Сплотена група с ИЗЯВЕН предводител!П.П.П.П.Гласувайте ..... и ПАК ги изберете ......... МАЗОХИСТИ!

51

ROFL

преди 6 години

Защото у напредналата държава БГ, сичко е на хартийка с печатче и подписче, като в 1850-та година, нема шанс некой да се подпише вместо друг и да стане някаква крупна измама... Добре че за 10 години тръгна електронното правителство и електронните регистри за жилища, автомобили и какво ли още не...

50

Niki

преди 6 години

Сега ще ги накажат условно, а те са няколко стотин хиляди напред...

49

ГРАЖДАНИН

преди 6 години

За кой ли сетен път се потвърждава че МВР-ОПГ и колкото по бързо се изчистот гнилите ябълки толкова по добре за националната ни сигурнос в противен случай и за оцет не ще могат да се ползват.

48

?

преди 6 години

Тези са хванати, а останалите? Изобщо какво прави държавата, за да не случва това? Или всеки да се оправя или да хваща Терминалите???

47

Анонимен

преди 6 години

Полицай и служител на Столична община имотни измамници...Това кадри на ГРОБ ли са?

46

само

преди 6 години

До ГруйоТях ги бият ....

45

Анонимен

преди 6 години

В България е срамно нещо , ако не направиш далавера . Няма партии , няма нищо над 90 % са готови да откраднат , ако имат тази възможност .

44

Анонимен

преди 6 години

От където и да го погледнеш са безпочвени клевети срещу шепа неопетнени служители.Като отидеш в митницата на работа и първото нещо което правят колегите е да те пратят да вземеш 100кинта от някой прекарващ нелегални цигари, така доказваш че може да ти се вярва, ако не , спретват едно компроматче и те пращат вкъщи.