154

Тпрутпрун

преди 6 години

Сега ми стана ясно защо пилотите не искат да летят.Изтъргували са керосина за метлата на Корни.

153

Анонимен

преди 6 години

Е , чак сега ще ида да гласувам за ГЕРБ.

152

Един от Северозапада

преди 6 години

До Samo minavamОстаряа ти е информацията, колега. Това бе процента при Борисов1.Сега достига до 50% , или се прощаваш с печелившия бизнес.

151

Пенсионер

преди 6 години

Москва е наредила да се всее хаос в България навечерието на председателството ни на ЕС. Какво по-добро за Путин от дискредитирането на България като член на ЕС и НАТО. В тази акция включиха и военните летци, по сигнал на Румен Радев. БСП, ДПС и Радев изпълняват инструкциите от Москва. Това е очевадното заключение от събитията в последните 10 дни. Явно националните предатели не се свенят от отвратителните си действия. От нас се иска просто да ги накажем на следващите избори!

150

Анонимен

преди 6 години

Maleeeee taya ninova ne spira!!!! Tova e istinska jena za leglot... ama ot vsqkude da ja .....

149

....

преди 6 години

Това е някакъв нереален кръговрат! Първо едните ни "спасяват" после другите и никога нищо не се променя.Някой път си мидля, че дори нашия глупав, заспал и неадекватен народ заслужава малко повече! А може би греша, щом си ги избират пак и пак и пак...То си има определение за хора, които извършват едно и също действие и очакват различен резултат.Сещайте се...

148

Анонимен

преди 6 години

Каква алтернатива сте вие от БСП, като сте в пъти по алчни, крадливи и лицемерни от ГЕРБ?Че нали Нинова е един от основните играчи участвали в разграбването на България! Справка Техноимпекс , Булгартабак.

147

Анонимен

преди 6 години

"Предлагат алтернатива на корупционната политика"XA XA XA XA XAAAAAAA!!!

146

Анонимен

преди 6 години

Вече два дни държат тази статия начело на сайта.

145

Анонимен

преди 6 години

И аз съм за алтернативна политика ,но нямам впредвид БСП ,защото и тяхната лакомия ни е позната ! Те на думи са много социални ,но като са във властта крадат и със задниците си !

144

Истината

преди 6 години

Ако госпожа-другарката смята,че на крилете на носталгията ще върне партията на власт-значи е неадекватна.Вярно,тогава България беше повече държава(добра или лоша),отколкото сега,но онова време безвъзвратно е минало!Ако смята да върви напред-да гледа какво правят китайските комунисти,а не кубинските(образно казано).Макар че идеологиите вече са отживелица-всичко е въпрос на ефективност,най-вече икономическа.

143

Факт

преди 6 години

До Гюнтер"Никъф смисъл,нормалните няма за кого да гласуват!"Ами точно това е целта-да няма алтернатива и клептокрацията да остане безкрайно на власт,под едно или друго име(на партия).

142

Samo minavam

преди 6 години

Въпрос:Обществена таина е,че комисионната на ГЕРБ е 20%.На колко процента ще работите гладните ***.Корни,чакам отговор

141

Някой си

преди 6 години

Другарко, не се напъвай отново! Народа вече се измори да ти доказва, че власт няма да ти даде повече. Просто свикни с реалността, че крадливи и лъжливи комунисти вече ще гледат само отстрани!

140

Хм

преди 6 години

Пределно ясно е,че ГЕРБ са крадци,използващи проевропейската си ориентация за индулгенция.Обаче що за алтернатива може да бъде БСП,а за ДПС хич да не говорим????

139

Гюнтер

преди 6 години

Никъф смисъл.Нормалните нямат за кого да гласуват!

138

Ника

преди 6 години

Има ли партия,или само администратори и избиратели?Освен да се грижи за спонсорите си,чиито роднини се НАСТАНЯВАТ на работа,има ли други дейности,вдъхващи вяра в БСП?Отговорът е ясен.Който може-нека ме опровергае.

137

Анонимен

преди 6 години

Браво на Кака Корни, разнебити крадливия и издухан Чичак от Банкя! Здраво му бръкна в дебелио и вмирисан г//з. България се срива в бедност, корупция, неспираща миграция, лошо и скъпо здравеопазване, разнебитено образование, залята от калинките на гробарите наслагани на възлови места. Армията е занулена и приземена, полицията е 100% импотентна. Съд и прокуратура купени от Суджук паша о Шайката. Икономика няма!! Инвестициите са драстично намаляли, народа бяга. Бъдеще няма!!Съд за Суджука и Шайката

136

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

135

БСП е обречена

преди 6 години

БСП не са нито социалисти, нито комунисти, просто ръководството и е от децата и внуците на олигарсите от полит-бюро, от ЦК, ДКМС, докато симпатизантите и са от бедния българки народ. Така крадените, бедните и онеправданите се надяват на чудо червените милионери, т.е. техните палачи, да се смилят и да им дадат подаяние. Това няма как да стане никога! Затова тази партия е обречена, поне докато не се пречисти напълно и не стане истински представител на бедните слоеве от населението.