31

1

преди 6 години

рома,касабов,оставал в ръководството.

30

Анонимен

преди 6 години

БЕКАПЕТАТА СА ГЕРБ НФСБ АТАКА - САМО ТАМ НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ГЛАСУВА ДАЖЕ ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ СРЕЩУ ГЛАВАТАРЯ ТОВА ЛИ ВИ Е ДЕМАКРАЦИЯТА БЕ

29

Анонимен

преди 6 години

Дали е случайност че Валери има типично ромско изражение на лицето особенно подутите му очи , а дали няма пра ромски корени в рода си от така наречените стари Българи(Сиви гълаби които всъщност са роми) , само с ДНК може да се разбере а дали той самия би се навил на това да докаже че е българин а не ром

28

Кунц

преди 6 години

Симеонофф, първо Узакони ПРОСТИТУЦИЯТА. Ще има и за здраве, ще има и за образование, но на милиционерите Частното ще пресъхне. А ти не си военен, а милиционерче. П.С. И Марихуаната узакони, ако все пак си българин, а не руска ***. Ще раздвижиш пазара на имотите бе...........

27

Анонимен

преди 6 години

Хора само помислете, Норев и Левски сеещу кого са се били, а сега сме допуснали партия да имат в България и да решават живота и съдбите ви! НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ!

26

НФСБ – Бойко

преди 6 години

Национален фронт за спасение на Бойко (НФСБОЙКО).

25

Шайка

преди 6 години

Далавери преизбран

24

ало

преди 6 години

До уточнениеВъпроса е че този няма и морал. Макар на първа инстанция този човек е осъден, вместо да си подава оставка същия прави конгрес и го избират. Що за манталитет е това.

23

Анонимен

преди 6 години

"Делегатите ... единодушно преизбраха Валери Симеонов за председател... "---Делегатите (цялата им партия от 147 бройки) ... МАЛОдушно преизбраха винкела.Ама, смееш ли да си против, да си "конструктивна опозиция"?'Ми те всички си се знаят един друг каква стока са. :)

22

Не

преди 6 години

разбрах дали и Иванчо Иванов от Ловеч,полицайчето,момчето,на милиционера Цано-синчето,е станало член на Политбюро на ЦК на НФСБ?!?!?!А другарят Симеонов,сега, след лятото по-морето,да побърза към балкана,към Пампорово,Боровец и Беклемето,че и там се вдига много шум,като от неговата партия,за няма НИЩО!!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Роботниците дружно подкрепиха чорбаджията! Какви въздържали се!? А горката Нинова си има вътрешни другари.

20

Анонимен

преди 6 години

Ейййй, какво единомислие!!! Да преизбетеш този чук, който се излага всеки ден говори само едно, заслужаваме си този селчо, Сикаджията, Цецо Синоптика, Цецка Мамата, цялото правителство нискичели крадци.

19

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Като почетен гост на конгреса... - Карадайъ също е дал подкрепата си за Симеонов...

18

Анонимен

преди 6 години

Националният фронт за спасение на БОЙКО отдавна е доказал своята слугинска същност!

17

ха

преди 6 години

Сайтчето на Со рос, нещо се нерви май, а? Ромското включване яко поработва *** тука....

16

Анонимен

преди 6 години

Да им е честито и да им се връща!

15

ооо

преди 6 години

147 е числената маса на тази измислена партия но всичките са в държавната администрация или работят във фирмите на на този гуру на който основен спонсор е Турция. Да ви е жив и здрав но 99,999999% процента от населението на България него...

14

Анонимен

преди 6 години

и той като Путин 110% за

13

Анонимен

преди 6 години

Поне половината не харесват Пейзана Винкел, но всеки се надява, което краде той и за него да има некоя троха. Същата работа е и при Суджук ефенди. Там също треперят от страх, да не изпаднат от хранилката. И търпят тъпотиите на Суджука. Баси, при Бай Тошо не беше чак толкова. С това послушание се показва безнадежността на политиката у нас. Ще си търпим крадливи и проЗДи да ни тровят живота, да се влачим последни по стандарт и първи по кражби. Май само в БСП можещ да си кажеш мнението.

12

и какво стана сега?

преди 6 години

БСП е единствената партия, в която някой може да си позволи да гласува против лидера на конгрес.