24

мир на прхта им

преди 6 години

Един филм за удавените в наводненията, които са били показани на карта, която е стояла на бюрото на БоБето. ама е требало картата да бъде поставена в кафеза. Кафезът е работното място на всека тиква преди да я изкоемят, изрежат дупки и турат една свщица да подтопля кво е останало дорде в полунощ предвождани от всретен-убав Београдец дойдат таласъмите и изиграят мачле с тиквудболите

23

Неа

преди 6 години

Първо искам да ми каже ,че ЕС парите въобще няма да стигнат до Бургас. Второ мои приятелки които работят в училища ми казаха че от Мон има писмо да направят дарения и са питали дали могат да ги приютят в училищата . Трето има дмс кампания . Е защо пак ние плащаме , а ес парите да са в джоба на друг а все едно ползвани по предназначение . Нямам им вяра . Те можеше да евакуират хората , а не го направиха а са вложили 1 млн в система за предупреждение

22

Неа

преди 6 години

Ама разбира се . В Бургас всичко е европейско ,кусура и селата да са по проект .

21

Анонимен

преди 6 години

Нашите политици не се на крадаха пак пари за крадене искат, народа помни какво стана с предишните селата които пострада, не полу4иха помощ от държавата.

20

Анонимен

преди 6 години

Ами в Мездра ?Хем еврокомисар имахме-Сталинка,минаха с Плевела върху бронетранспортьора,селфи за медиите и ......чокан!Сега гледам пак национална кампания и смс набиране на средства.Баси и наглеците

19

Аман

преди 6 години

То ние по-зле от шведите станахме, ядат и пият от тия фондове и като се издънят нещата и хоп при немците с просеща ръчичка, Бате дай някой лев. Баси държавата. Нали се сещате, че скоро ще ни пуснат по течението и каквото стане, най-много да си сложат ограда на Шенгенската граница. Как пък все няма пари, за самолети, за болници, за учители, за работници, за пенсионери, за пътища, за канализация, за каквото се сетите.

18

От

преди 6 години

Става прецедент. Не изпускане според предписанията някой язовир, в случая аз. "Трояново". Като завали го пускаме, причиняване щети, загуби, после получаваме помощи от ЕС и си ги разпределяне по шуро-баджансшко партийно опозиционни роднински връзки. А Вие - духат сушата плебеи.

17

Пример за ЕС държава

преди 6 години

Хахаха нямам думи не знам какво да кажа.. Господ да пази ***..

16

Наивен

преди 6 години

ЕС даде 20 мил. за Хитрино. Бойко "даде" и той 10 мил. Пари за цяло ново село. отделно имаше дарения, включително и от ГЕРБ (от нашите субсидии, разбира се). То бяха целувки, прегръдки, благодарности... Кмета вече не е кмет, къщите са до никъде. И вече ревем за нови помощи. Ало, има ли опозиция или всички сте в кюпа?

15

Жиб.

преди 6 години

А-аа,и още нещо. Всички язовири със скъсани диги са собственост или аренда на червени мутри,приятели на "Партията"- нали трябва да има рибка за да плюскат партийни секретари по банкетите а "хората" на Минова да купуват *** предизборно.

14

Анонимен

преди 6 години

Некадърните калинки от Партията на Суджуците пак прехвърлиха вината другиму.

13

Жиб.

преди 6 години

Трябва да искаме помощ и от Путин,за справяне с щетите от комунизма-кретенизма и русофилизма-присвоизма.

12

Анонимен

преди 6 години

Кубици,кибици ,кифлици - ако не беше истина щеше да е смешно !!!!Бедни ми народе ,защо бе ?!?!?Защооооо !??!!?!?

11

Анонимен

преди 6 години

Брюксел ни е дал около 550хил. евро за контрол и оценка на рисковете от наводнения. Накрая - удавени, разрушени къщи, измрели животни...Неспасяемо.

10

Анонимен

преди 6 години

ЧервенГербер зад бюро не стой . Той работи ,лети . Той и куфарът лети .

9

Анонимен

преди 6 години

Грешка . Братовчеда Продан Борисов е на Бахамските острови -ДЕБС АСЕТ КЕПИТЪЛС!

8

Анонимен

преди 6 години

Ами така е защото ЧервенГербер не стой на бюрото си и не обича да чете . А картата с предупрежденията стояла на бюрото му.ЖениМарчева - Баджака беше разбита от метереоложка, която изнесе тези данни . И дъждовете не са 160 -170-кубика на квадретен метър а били много по малко . ЧервеГербер не обича да чете !А за пари ,дал Господ ,на нашият гръб . Нали братовчеда Продан Борисов управлява 16 те милиарда заем на Виржинските острови .Белким им свидят да щипнат от тях . Да не са ги приватизирали ?

7

Анонимен

преди 6 години

бибитко измерва падналите валежи в кубични метри ?!?!?Това чухте ли го ????А прочетохте ли го ????Порената простотия ,,,

6

Знаещ

преди 6 години

Споделям мнението, че ставаме вече смешни ! Може би ъпк се отваря нова вратичка за кражби а ?

5

Анонимен

преди 6 години

Аз доколкото разбрах, щетите били за няколко милиона. Егати държавата ако няма няколко милиона... май някой иска пак да краде евро пари.