17

Анонимен

преди 6 години

Как разбрахте, че каталунците работят повече от испанците? Направихте изследване ли, лично сте ходили да го проверите ли? Истината в Испания е следната-работиш повече-получаваш повече.Независимо в коя провинция си.Така че престанете вече с тези работливи каталунци!

16

Топ Пикър

преди 6 години

До 3Каталунците бачкат повече от испанците - факт. Но на кой продават стоката си тез бачкатори? На ЕС! Като Испания не ги признае и ЕС няма да го направи. И с кой ще търгуват? Ще ги блокират от всякъде. Ако искат да си запазят стандарта , нека не се навдигат толкова. Ясно е , че по мирен път не става. С бой пак не става - нямат шанс.

15

Анонимен

преди 6 години

страшно става

14

Божил- до 12

преди 6 години

Теб водката вече те е хванала и сега си търсиш компания? Не съм добър в пиенето- потърси за спаринг партньори професионални пиячи от Новосибирск,сигурно ще си паснете.

13

Божил- до 12

преди 6 години

Не приемам съвети от мужишки прислужници.

12

Анонимен

преди 6 години

До БожилПо-добре наблегни на чашката, за да не говориш глупости.

11

1

преди 6 години

Само след няколко години Барселона ще бъде клуб от нивото на Аякс или Базел.Няма как отбор от малка държава и първенство да бъде голям.Големите пари се разиграват в големите държави,главно от телевизиите и рекламодателите.През последните години се нагледахме как съдиите тикат Реал и Барселона към КЕШ.Е в бъдеще ще тикат само Реал,разбира се и голямата четворка от Англия,Байерн и Борусия,Пари Сен Жермен и някой италианец.Каталунския пазар от 6 милиона жители неможе да генерира милиарди.Сори...

10

Божил

преди 6 години

Сега не сме роби на никой,но до 1989 г. бяхме роби на Сесе-Сер а до 2014 г.- на Путиновите губернатори Луканчов,Виденчов,Станишкин и Орешаркин.

9

Жиб.

преди 6 години

Сега вече е от 48 часа,така че рекордът е подобрен.

8

Анонимен

преди 6 години

На футбол националният отбор на Каталуния ще е по-силен от Испания а Роналдо ще мине в Барселона и ще бие Реал Мадрид в ШЛ.

7

Анонимен

преди 6 години

Каталуня искат да се отделят от краля и монархофашистите ще ги избият. Каталуня са прави защото кралят на испания е корумпирани и ги краде както НДСВ и ГЕРБ.

6

23

преди 6 години

Сега обаче ситуацията е различна от 30-те години.Върви процес на дезинтеграция в ЕС,породен от неравномерното развитие на различните области и преди всичко от различните им плащания към центъра.Резонът е в това,че богатите области сами са постигнали това и не искат да издържат другите,което е нормално.Аз не разбирам защо ЕС трябва да излива млд у нас,след като вижда колко сме мързеливи и крадливи-особено управниците!"Нова ера"каза Си!?

5

РОБИ НА БРЮКСЕЛ

преди 6 години

Това сме ние. Живеем от подаяния. Ако беше жив КРУМ СТРАШНИ някои предатели велможи щяха да се простят с главите си

4

don

преди 6 години

ОТ 27 г. ЕС превърна хората от източна Европа бели роби които да им работят и слугуват след една масиран а атака чрез думата ДЕМОКРАЦИЯ която бе гарнирана с пропагандата на Холивудските продукции и най вече порното - използваха Римсиките правила да държат хората като робиБерлинския договор защо отмени цялосната свобода на България. а сега наши полити лижат задниците на Испанската властМай забравиха гражданската война в Испания.В момента в УкрайнаКаталунците искат своя държава и я заслужава

3

Анонимен

преди 6 години

Когато един народ не иска да храни търтеи винаги така се получава. Каталунците са работлив народ а испанците само лежат и се.рат. Да сте видяли испанец на нивата на полето? Няма как да видите защото тази работа се върши от източните роби. На испанците им дай да си връткат карнавали и гюбеци. Докато каталунците не чакат на някой да им свърши работата а сами си я вършат и не връткат гюбеци а работят като волове. Това ви го казвам като живял 15 години в тази страна.

2

Анонимен

преди 6 години

Скоро Рахой и Тиквата ще си направят единна европейска армия. Tака всички бунтове в ЕС ще могат да бъдат смазвани също както по времето на гладиаторите и Римската империя, после ще ни наръчкат чиповете.

1

Анонимен

преди 6 години

Фантазьори от външни пари.