76

Стамат

преди 6 години

ЕС ДГД!

75

kireza

преди 6 години

ЖАЛКО ЗА ИСПАНИЯ.....ЗАРАДИ 5% ОТ ДОХОДИТЕ ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА,КОЯТО ЩЕ УНИЩОЖИ ИСПАНИЯ.....КАТАЛУНЦИТЕ ИМАХА АВТОНОМИЯ,СОБСТВЕННО ПРАВИТЕЛСТВО,ИКОНОМИКАТА СЕ РАЗВИВАШЕ.....ДААА РЪКАТА НА СВЕТОВНОТО МАСОНСКО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ДОБРА И ДО ИСПАНИЯ....ЖАЛКО ЗА ХОРАТА В ТАЗИ АВТОНОМИЯ.....НО ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН П....КЮРА РАХОЙ,С ТИПИЧНО ЛИЦЕ НА РЕПТОЛОИД....АКО ИМАШЕ НОРМАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ,КАТАЛУНИЯ ЩЕШЕ ДА ГЛАСУВА ПРОТИВ НЕЗАВИСИМОСТТА....ЖАЛКОООО

74

Пучдемон

преди 6 години

Рано,или късно независимостта на Каталония ще я има.

73

Анонимен

преди 6 години

Бляновете на каталонците! или привидения посред бял ден през крив макарон.

72

КАПУТАЛУНЕЦ

преди 6 години

ХОЛА, БОН ДИА(ЗДРАВЕЙТЕ, ДОБЪР ДЕН)ЕМ ДИК КЪПУТ( МОЕТО ИМЕ Е КЪПУТ)СОК ИСПАНИЯ(АЗ СЪМ ИСПАНЕЦ)

71

МАЙНА

преди 6 години

кажи нещо на каталунски

70

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitПросто отбелязах факта, че, също като Каталуния, и Косово бе автономна област от една суверенна държава. А сега не е. И ЕС с въодушевление подкрепи този акт на разделение. Този факт май Ви изнервя?

69

Анонимен

преди 6 години

Така, че не е трудно да се предположи, кой разлайва кучетата тук, май е същия на който са подчинени и нашенските леви и сигурно, и тук подстрекателите имат връзка с някой, като ген.Решетников .... !!!...Ами то е достатъчно само по коментарите на червенокаскетниците да разбереш кой подклажда огъня и в Каталуня и без нищо друго да знаеш.

68

.

преди 6 години

Ах тези ингилизи....

67

Мда

преди 6 години

Аз лично съм републиканец и не хсресвам монархиите. Това е причината да подкрепям Каталуния. В 21 век сме ако искат свободни трябва да бъдат. ЕС се изложи вчера с позицията си.Лицемерно е. В България все още има които вярват в съюза заради фондовете.Тези пари драстично ще бъдат намалени след 2 години.Аз лично не виждам смисал България да е в ЕС след 2020. Няма да има келепир.

66

ТИ ЗА КЛАНЕТАТА

преди 6 години

в КОСОВО само от СНН ли знаеш. Ако чакаш ингилизите да напишат истината.... А за кланета на сърби, хърватските убийци, талибаните в Косово, концлагерите, където са вземали човешки органи от сърби за търговия. Хашим Тачи беше уличен от КАРЛА ПОНТЕ като един международен УБИЕЦ, а стана ПРЕМИЕР. Срам ме е че нашите надупени власти, които уж били против нови държави в Европа, признаха КОСОВО - една територия на МАФИЯТА и военна база на САЩ- 2 в ЕВРОПА

65

Анонимен

преди 6 години

Народа е казал: Вържи попа да е мирно селото.72963

64

Да живее НРКаталуния

преди 6 години

Калеко Алеко имаше /водеха ги испанци,но те бяха каталунски и баски републиканци/,които отидоха да се бият на страната на НРЛуганск с/у Украйнската фашистка хунта.Ако помниш те казваха -не сме забравили. И стига си слага сам +-ве.

63

Калеко Алеко

преди 6 години

До Членска карта 7 ..... Имам много против, както по отношение на парцалите със сърпа и чук.а, обагрени с червената кръв на жертвите на комунизЪма, така и по отношение на членска карта, като твоята, която след всеки коментар, ходи да се чеква в банкомата на рушкото посолство .... !!!

62

ОМРАЗНИЯ ЕС

преди 6 години

скоро ще почувства НАРОДНИЯ ГНЯВ

61

Анонимен

преди 6 години

До 58 Не може да има сравнение между Каталуния и Косово, по простата причина, че в Косово както и в цяла бивша Югославия, сърбите извършиха невиждани кланета, масови изнасилвания, разрушения, геноцид спрямо несърби, а в Каталуния няма нищо подобно.Просто,,каталунските богаташи, представяйки се за"леви", не желаят да плащат данъци на Мадрид.Подстрекавани от Путин, предизвикаха отцепването, след което тази част на Испания ще бъде изолирана от развития свят.Големи фирми вече се изнасят от там.

60

МОНАРХИЯТА

преди 6 години

пак иска война. И най-вероятно това ще коства короната на краля. А нашия хитрец СИМЕОН много далновидно си върна навреме имотите ТУК , че и заграби още толкова

59

Членска карта №7

преди 6 години

До Калеко АлекоМного си впечатлителен! И какво имаш против знаме с Чук и Сърп... Знам, ще ви се да се развяват знамена с Вилица и Браснарска ножица, но има и хора които си изкарват прехраната без да познават вашите инструменти!

58

Анонимен

преди 6 години

Kато си затварят очите за Каталуния, европейските дегенеерати сами си вкарват автогол - отвращават народа от Европа, показват двойни стандарти със случая Косово.Ще последват и други - Шотландия, Ломбардия, Валония и т.н.ЕС е бита карта.

57

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

И какво като е била част от Сърбия? Сърбия за разлика от Испания също НИКОГА не е била част от ЕС!