13

Анонимен

преди 6 години

За хуманно отглеждане на животни държавата раздава като субсидии на замеделските стопани 58 милиона евро годишно от Държавен фонд земеделие! За да се чувстват по-добре животните.За недоносените бебенца кувьоз няма!

12

Анонимен

преди 6 години

Новина е, че 74% от новородените са недоносени. Което показва най-вече ниска здравна култура.

11

Анонимен

преди 6 години

Свършило е. И колко тона капачки събраха? А в пари колко? Като пионерско поръчение - да предаде 5 кг кестени и да отгледа 1 зайче. Да бяхте организирали събитане на пари по сметка.

10

дедо

преди 6 години

Предлагам да се вземат всевъзможните плащания на депутатите, които са в хиляди за тази благородна кауза ,вместо да караме хората да събират капачки гуми и разни други простотии за нещо, което трябва сега и веднага, а не в бъдеще време! то докато ги съберем капачките за някое бебе, то ще е вече ученик!

9

бай х

преди 6 години

в здр каса влизат 4 милиарда на година от бюджета + 4 милиарда от здр осигуровки ...... при толкова много пари ние ще събираме капачки от бутилки ...

8

Анонимен

преди 6 години

А тиквата суджушка и *** му, прокарват нещо което е прецедент. А именно НЗОК от догодина, да не плаща за лечение с нови и новосъздадени лекарства, тоест няма лекарства, няма проблем. Тази изгерберастяла банда комунисти е време да си ходи, заедно с седемдесет хилядата орда милиционери.

7

Анонимен

преди 6 години

Къде е държавата!? Изнесе се, няма я и няма да се върне!

6

//

преди 6 години

Напълно възможно е. Скоро купиха по такава инициатива кувиоз за бургаска болница. През последната година може би, по инициатива на ученици от Строителния техникум в града, се събираше активно в много учебни заведения, институции, домове. Събра се голямо количество (първоначално се говореше за 40 т.), което в крайна сметка доведе до изпълнение на целта. Следващата инициатива за Бургас е кампания за "Линейка за превоз на недоносени деца" (каквото и да означава). С обединени усилия ще го постигнем.

5

Коце кмета

преди 6 години

Тъпо! Кувьоз се купува, като хиляди се съберат пред парламента и настояват за всяка конкретна нужда, и като натискат тия вътре да спрат да крадат. Другото е самодейност.

4

чудесна инициатива

преди 6 години

Добра е инициативата. Напишете в гугъл "събиране на капачки" и вижте разни инициативи. Неусетно, с помощта на много хора се събират, и се постигат целите. Нищо не пречи човек да събира капачки, пък колкото събере(малко, много-все едно) и при такава кампания да ги занесе. Не е голямо усилие, а каузата е благородна.

3

Анонимен

преди 6 години

Преди време имаше такова нещо и за инвалидни колички. В службата решихме да опитаме събрахме известна сума в брой и започнахме да събираме и капачки ( мисля, че стремежа беше за около 50 кг.) накрая ентусиазма ни изгасна видяхме, че това е мисия невъзможна.

2

ив

преди 6 години

Самите бутилки,добре смачкани,тежат много повече и мисията ще се изпълни бързо,ако вземат и тях.

1

Анонимен

преди 6 години

Ще се провали поради тъпотата на организаторите. Такива мероприятия тип художествена самодейност, колкото и да имат някакъв добър помисъл са обречени.