81

Бай Хой

преди 6 години

До по долу. Не свободата, а салама винаги побеждава.

80

Анонимен

преди 6 години

Свободата Санчо ,свободата ,,,,,,,Да ви уринирам на Демокрацията

79

Членска карта №7

преди 6 години

до 88Понеже сте така мнителни, подозрителни към руските намеси, вземете си направете ДНК тест... Кой знае Путин къде си го е развявал по света!???

78

Анонимен

преди 6 години

Кремъл има намеса и тук!Разследват се съмнителни сметки на Пучдемон, а следите водели към руски компании и банки, близки до Путин !

77

Анонимен

преди 6 години

Мачкай, Вова! Карай ги наред!

76

MarX Factor

преди 6 години

79 Бомбите на американците в центъра на Европа над главите на сърбите, когато загинаха хиляди православни, навярно разнасяха "духът на демокрацията и всенародния вот"? Докато Референдумът в Крим, където не загина нито един човек, се оказа "недемократичен и нехуманен"??А защо Западът не наложи санкции на Турция за незаконната окупация на Северен Кипър???А най-добрите приятели на САЩ са "хрисимите уахабити" от Саудитска Арабия.Толкова за анклосаксонското лицемерие.

75

MarX Factor

преди 6 години

Брюкселските зелки рИваха за Брекзит-а, сега за Каталуния.Ингилизите са стари политикани и първи се усетиха,че Европейския съюз се тресе по шевовете и няма по-различно бъдеще от това,което му замисля чичо Сам - проектът "Еврабия".Българските либерасти последни ще се усетят и надали знаят,че в Унгария техният лидер Шорош е персона нон грата.Путин консолидира здравите консервативни сили в Русия,шестата икономическа сила в света и първа военна, и е въпрос на време да изхвърли краварите от Балканите

74

MarX Factor

преди 6 години

79 Ако не вярваш, направи си една екскурзийка към Крим. Посети город героев Севастопол. Много хубаво място между другото. Сложи си и една тениска на Обонго. После кажи на местните, че са "окупирани" от зелените човечета. Късмет ще е, ако се разминеш само със seх. Сигурен съм обаче, че у тебя смелост не хватает, диванное чмо)

73

шматка

преди 6 години

БарЦелона ши играй в североизточна В група.С отбора на Каспичанските керпедени.

72

MarX Factor

преди 6 години

Socializm is the best.

71

Анонимен

преди 6 години

До MarX FactorВажното е, че Крим се върна в Родина мать Россия...върна ли са? а? не беше ли превзед, чрез 7,62 милиметров референдум?

70

Анонимен

преди 6 години

Сенатът в Мадрид одобри решение, с което упълномощи премиера да управлява Каталуния директно от Мадрид...и кво ше "управляваш+ ве ***, като вече там си персона нон-грата ?! ше вкараш "танковоте" ли или направо "самолетите?! пий една студена водица, да ни се репчил със "чл.155", а да си седнал на масата за преговорите, както те призова социалиста - пучдемон."насила" може да се спечелиш само още повече омраза! оня другия пък бил "крал" ... абе знаят всички че си крал!

69

MarX Factor

преди 6 години

Боли ме фара за испанците. Viva Katalunia! Важното е, че Крим се върна в Родина мать Россия. Айде, ред е и на макетата.

68

MarX Factor

преди 6 години

Българският народ трудно понася тегобите на капиталистическата хунта, която управлява вече почти 30 години. Време е за демократична народна диктатура по повелите на прогресивните социалистически идеи. Неслучайно справедливата комунистическа власт караше упадъчната буржоазно-капиталистическа *** да блъска цимент наравно съссиг.нетата в "Строителни войски". Добри времена за мирните и цивилизовани граждани. Затова сега буржоазията толерира малцинствата. Имат зъб на българите.

67

Волф Месинг

преди 6 години

"Да де, но след СССР се появи Путин и сега има Русия - светован военне, политическа и икономическа сила. А след разпада на ЕС нищо няма да остане, ЕС вече е покойник"Покойник я! Също както световният империализъм. Да живее пролетарската революция! Рот фронт!А бе ти на кой свят живееш бе, момче 62?ЕС ще го има и след Путин.Само че какво ще стане с Русия и какво ще остане от Русия след Путин е въпросът.

66

MarX Factor

преди 6 години

Демокрацията в България повреди много хора.

65

MarX Factor

преди 6 години

Разбира се, либералите ще се надпреварват да ви убеждават, че индийският път за развитие на БГ е "път към демокрацията и евроатлантическите ценности". Само, че и от демократична Франция екстрадираха ***, ако помните. Аз виждам друго: Евроатлантическият път на България е път към Анадола.

64

MarX Factor

преди 6 години

Някои държави сега се раждат, а други са на път да се затрият. България в момента е турска провинция. На път е да се превърне в първата индийска държава на Балканите. Вервайте ми.

63

Анонимен

преди 6 години

SCHMATKAYA E PRAV NIE ZATRIXME ES NEKA MU

62

62

преди 6 години

Да де, но след СССР се появи Путин и сега има Русия - светован военне, политическа и икономическа сила. А след разпада на ЕС нищо няма да остане, ЕС вече е покойник.