26

БГ

преди 6 години

ВИНАГЕ СМЕ БЪРКАЛИ С ПОЗИЦИЯТА СИ ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО ДО СЕГА,НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ,ДОКАТО НЕ СЕ ЗАГУБИМ,СЛЕД КАТО НЯМАМЕ НАЦИОНАЛНО ЧУСТВО НА ОТГОВОРНОСТ.

25

Анонимен

преди 6 години

Бърза наш Боцко, бърза и онази кокошка, министърката, да се нагъзят на ЕС. Защо се месим в работи които не признаваме? Ще се отдели Каталуния, то е ясно! Вината е на Испанското правителство и то от десетилетия. Най-добре е да преговарят и се разберат. Признахме муслиманското гнусно Косово, едно отвратително място, защо не признаем Каталуния? С този неграмотен дървеняк Боцко, нито имаме вътрешна политика, нито външна. Слугинаж на N та степен, нищо друго. Ето защо сме без авторитет по света.

24

да

преди 6 години

Крим е руски и ако някой има проблем с това - може да се пробва да изгони руснаците от там ако му стиска !!!Русия има правото да притежава Крим, толкова колкото има право да притежава и..Москва и Петербург - това са РУСКИ ЗЕМИ !!!!и, г'ъзоблизци вземете си спестете тъ'потиите как утре туристите ще обявят руска автономия в Слънчев бряг и Сарафово, че сте смехотворни отвсякъде :)))))))

23

да

преди 6 години

каква е логиката за признаването на Косово ли ???да го духа Сърбия !!!много правилна позиция на България !!!а на Косово м'айната му..днес го има утре не - еднодневка,но мръсния сърбин, който мрази България си го заслужава !!!въшливите сърби полислиха, че само те могат да ни правят мръсотии зад гърба ама тая игра се играе от двама.а това, че Белград стои зад мръсните номера на Скопие спрямо България..е най-малкото...знаят го и малките деца !!!

22

Анонимен

преди 6 години

Ето затова не допускат земни човеци до други планети. Навсякъфе ще им е тясно и все на бой ще налитат. Защото всъщност още не са напълно човеци. Това че са тъпкани с милиарди хич ама хич не ги очовечава. Значи така повече не може да го бъде, видя се. Да земат да накацат онея по-скоро и по-нагъсто и да се почне нов ред, както му е редът.

21

Евролюб

преди 6 години

До Анонимен 22Не можем да мърчим. Вече сме без 2 месеца председател на ЕС, няма как да сме без позиция.

20

Магазинера

преди 6 години

Добре, независимостта на Каталуния не я признаваме, а отделянето на Косово от Сърбия признахме. Каква е логиката, обяснете, ако можете

19

десен

преди 6 години

Какъв Крим руски, прочетете малко история.откога е руски? Мислете с главите си стига с тази русофилия, утре на нас ще се стовари същото.То бива невежство, ама чак пък толкова..

18

Анонимен

преди 6 години

За Крим прочетете първо историята му в Уикипедия. Там е имало включително чистка на българите по времето на Сталин.

17

И РЕЧЕ БОГ:

преди 6 години

И да бъде Крим Руски, сега и навеки!

16

Анонимен

преди 6 години

Няма ли да е по-разумно нашите да си мълчат по въпроса?

15

до 19 Крим не е руск

преди 6 години

Не се прави на умен и не се напъвай с обяснения защото Крим е Руски. Няма конституции, няма закони свободата е борба срещу всичко това.

14

Анонимен

преди 6 години

До Blackradio"Да си чувАл за Украино-Турска война ?" А ти да си чувал през ВСВ руски фронт? има 3-и украински фпонт и украинци само стигнали Берлин..ха.ха

13

Крим не е руски

преди 6 години

До до 16 Крим не е руск, че кой те пита теб..ха.хаИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМ МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА САМО ОТМЕСТНИ ЖИТЕЛИ НА ЕДНО НАСЕЛЕНО МЯСТО. РУСКИТЕТУРИСТИ В КРИМ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСЛОВИЕТО ЗА УСЕДНАЛОСТ И СА ДОШЛИАВТОБУСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА.Референдумът в Крим епротивоконституционен. Според всяка една конституция, не могат да се свикватреферендуми, отнасящи се до териториалната цялост на страната. Но прецедентът ефакт. Формално, народът се е произнесъл. Фактът, че питането е незаконно, сенеглижира. От тук произлизат и страховете и за България. Според нашатаконституция, също има забрана за

12

до 16 Крим не е руск

преди 6 години

Крим е Руски и въпросът е приключен.

11

Крим не е руски

преди 6 години

България подкрепя и териториалната цялост и на Украйна.

10

до 13

преди 6 години

Напротив. Правилно пише. Себе си огледай.

9

Пуч трол

преди 6 години

Не подкрепяме Испания, нито Бойкостания! Ще ги раздробим на автономни градове и след това ще раздробим политиците им на площадите. Това е краят ви, крадливи ***!

8

Г

преди 6 години

Чи мен кога ме питахте??

7

Анонимен

преди 6 години

6 Да си чул за подобно нещо в Каталуния