8

Анонимен

преди 6 години

Я а *** те акулите с хора ли се хранят, какво правят хората при акулите?

7

Анонимен

преди 6 години

Айфонът е много по-мощен от компютрите на НАСА, изчислявали полета до ЛунатаКоето е най голямото доказателство , че всичко зависи от задклавиатурното устройство.

6

Анонимен

преди 6 години

Щом айфонът е по-мощен от компа на Аполо, то значи че тая "мощност" е напълно излишна. Да видиш кой какво е вечерял у Фб, или да си драснеш *** месъч у вайбъра, не е като да кацнеш на луната. За кво е тая мощ???? За да ти върви гладко анимацията на телефона ли?

5

dp

преди 6 години

3 - астронавте астронавтее, къв Холивуд ти се привижда от вътрешността на Карлуково бе, пак са се успали санитарите та са те изпуснали в коридора.

4

Анонимен

преди 6 години

Това с вибрацията ми се е случвало няколко пъти и любопитното е че единия път докато бъркам в джоба и виждам че телефона е на масата.

3

Анонимен

преди 6 години

притежават го тези по ф. останалата огромна част са по-бедни от тукашните си братовчеди.

2

Astronaut 33

преди 6 години

"Айфонът е много по-мощен от компютрите на НАСА, изчислявали полета до Луната"Обаче на Айфоня светкавицата не дава такава светлосянка, както от прожекторите в студиото в Холивуд.

1

Факт №4

преди 6 години

Като са толкова богати, че само жените им имат повече злато от САЩ, Германия и Швейцария, взети заедно, крайно време е да приютят тукашните си братовчеди, които подядоха и нас, и децата ни, и пенсиите на родителите ни, но все са недоволни и викат "Дай!".В интерес на истината, те официално поканиха братчедите да се завърнат в прародината, но ние не сме направили достатъчно добра пропаганда, за да стане известно това.Предлагам да им платим билетите дотам и даром да им дадем суха храна за из път!