9

Гуантанамо

преди 6 години

В САЩ забраниха всичко, на всеки, по всяко време, на всякъде, по всякакъв начин и както и да е! Всеки, който не се подчинява на американската мафия, пардон, на американските концерни и картели, ще бъде арестуван и изпратен в Гуантанамо, където ще бъде изтезаван, по най-демократичния начин!

8

Баце

преди 6 години

Иранският е много вкусен

7

USA

преди 6 години

Статията е пример за американската хегемония. Как с няколко семена през 30-те години, днес са лидер по производството на културата. Това е другари. Американците бачкат и мачкат и ще управляват света поне докато вие и децата ви сте живи. Любимата ви россия е в тъмните векове още. Хвалите я оттук изпращате децата на бригада да изкарат някой долар, че рублата не върви никъде и инфлацията я яде за часове.

6

Анонимен

преди 6 години

В търговията на суджук е намесен и Китай с неговото евтино производство на евтини месомелачки, пълначки и заместители на черва. Освен това и със заместителите на месо, чубрица, червен пипер, чесън, сол, кимон и т.н. китайците подбиват пазара на истинските европейски суджуци за източноевропейския пазар. Истинската германска луканка за българския пазар може да е произведена от китайски заместители и с китайско оборудване, но задължително трявба да е направена в баварска фабрика от сириец.

5

Ми той умрял ма

преди 6 години

Международната търговия със суджук се натъква на неочаквани проблеми заради напрежението между тримата големи в бранша: Путин , Тръмп и Борисов.Глобалното производство на суджука е сектор, който възлиза на много милиарди долари всяка година и продължава да нараства, тъй като популярността на този хранителен продукт се увеличава.

4

Анонимен

преди 6 години

Попринцип роината на шам-фъстъка е Сирия - старото арабско название на страната е Шаам.

3

Анонимен

преди 6 години

Както каза великият гребец на галера Путин американските санкции са от голяма полза за Русия. Сега целият Сибир отглежда руски студоустойчив шамфъстък с изключителни хранителни качества. През 2018 г. производителите на шамфъстък в САЩ и Иран притиснати от руският шамфъстък ги чака сигурен фалит. Добре че бяха санкциите та да се възроди путинска Русия, иначе галерата заедно с гребеца я чакаше сигурно потъване.

2

Бандит

преди 6 години

На кашуто кога ще му падне цената? 35 лв килото....

1

ТHE Патриот

преди 6 години

Сирия също беше голям производител на шамфастък .дали не е това причината за войната там ,ФАЩ да останови световен монопол върху пазара на шамфастък???Просто мисъл!Както и да е шнур за гнусните кравари то се знае :)