170

e ne e naglaseno

преди 6 години

nikoj ne moze da predvidi vsi4ki posledizi ot nqkakvo smelo na4inanie. i soziolo3ite ne mogat. ponqkoga negativite sa pove4e. No tova sa riskovete na novite posoki. Istoriqta poka3va kakvo stava... stiga da ne e prepravena v u4ebnizite i dokumentite

169

Бай Оня

преди 6 години

Българите пак показват колко са ***, и пак се делят на русофили и русофоби, инфантилно поведение, неуважаеми и прости сънародници! Дали Каталония ще се отдели или не, на Бай ви Оня ме у през ....! Това са си техни вътр. работи! На да ми говорите че Косово трябвало да се върне на Сърбия е шизофрения! Сърбия е враг, а Косово е било българско, преди сръбските *** да го окупират! Сега е албанско! Сърбите трябва да бъдат изгонени и от Поморавието, което също е исторически българска територия.

168

СССР

преди 6 години

Българския русофил подкрепя отцепването на Каталуния, но смята че разпадането на Югославия е било зло? Шизофрeния?

167

Shark

преди 6 години

Презокеанският терорист има интерес от отцепване на територии и разпадане на държави. Така направи с Югославия, с Украйна, сега и с Испания. Докога Европа ще козирува на краварите, не стана ли ясно за всички каква е целта. Или явно ***..ло..уми-ето е повсеместно вече.

166

Анонимен

преди 6 години

Косово веднага да се върне на Сърбите

165

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ако минат с путин да търгуват ще са по богати и от нас българите а що се касае за крим *** и виш нещастнико как живеят и колко са щасливи ча са си удома в русияевропейски гей се продаде за баничка и боза

164

Анонимен

преди 6 години

Да ги оставят да си са "независими". След 2-3 години като поогладнеят сами ще тропат на вратата на Испания и ЕС. Ще стане същата работа както с Крим и Донбас. Висят на 100% като воденичен камък на крехкото вратле на Путин който трябва да дава по няколко милиарда долара за да им запушва устите. Каталуня няма и на кой да разчита че ще я хранят. Сега са богати защото търгуват с Испания и ЕС като минат на търговия с РФ и Зимбабве ще издъхнат като спукан балон.

163

Боби

преди 6 години

Не е добре , когато се отцепват територии.По тозо начин Европа отслабва и е по- уязвима.Всъщност това е целта на Големия брат олигархичната върхушка.На принципа - отцепвай и владей.

162

Фридрих

преди 6 години

Мен Франция ми е по-интересна там са мюсюлмани,италианци и каталунци и баски първо Марсилия ще се отдели.

161

Анонимен

преди 6 години

До КАТАЛУНИЯ=МАКЕДОНИЯНяма да успеят в Разград, но за Кърджали...

160

некой

преди 6 години

Абе кой бяга от 'доброто'? Сами си отговорете...

159

Анонимен

преди 6 години

Тия ще си спретнат още една гражданска война.

158

Анонимен

преди 6 години

До dodgerАми що не питаха цяла Югославия за отделянето на Хърватия. Словения и т.н.?

157

sd

преди 6 години

защо подкрепяте каталунците?? днес каталунска република, утре кърджалийска и лудогорска народни републики!

156

И какво от това?

преди 6 години

Тайван също не е признат като независима държава! И какво от това?

155

Анонимен

преди 6 години

Връщаме се 1500 години назад. Племенни области . Всипки малки, самотни и бедни. Нищо радостно няма ...Това е голяма греда. Света трябва да върви към махане на границите , а не към създаването им.

154

От Донбaс

преди 6 години

Ще прaтим помощ нa Кaтaлуния!

153

Анонимен

преди 6 години

вън от ЕС, мито на всичко което продават и визи ако искат да пътуват и точка

152

гого

преди 6 години

акъл давате от 2500 км. за да излезат милион души в момента в Барса да празнуват не е от голяма обич към краля испански.Не им берете грижата ,знаят си цената, а и испания я знае и боли много ако я изтърве.

151

Офф!

преди 6 години

До Проект на СоросХайде стига с тая опорка. а? "Малки и слаби" държави, обаче с готови с цената на всичко да бранят националната си принадлежност и суверенитет! Това ли цели според теб Сорос? Хайде да видим как ще контролира каталунци, баски, сърби, унгарци, чехи,поляци, австрийци! Дотук беше с тривековната идея за "Нов световен ред" и господство на "богоизбраните"! Свършени сте! Всяка диктатура изтича в канала на историята! *** предсмъртни вопли!