15

Бай Х

преди 6 години

ми то щастлив брак няма еее може и да има,но ако не се виждат всеки ден и нямат общи задължения, които трябва да вършат заедно тогава може .....

14

мъж

преди 6 години

Винаги съм се дразнел от това че всички жени харесват Брат Пит, но пък и аз съм го смятал за добър човек.А пък Джоли никога не ме е кефила. Никога не съм я смятал за красива и женствена.Дано Брат намери щастие :)Ама добре е казал колегата долу - щом Брат Пит не може намери щастие с жена, аз къде съм тръгнал?

13

МакКонар

преди 6 години

Смятай щом Брад Пит не може да си направи свястно семейство за нас какво остава.

12

Борис.БГ

преди 6 години

Да,точно така,***,Жена,това не е Човек

11

dk

преди 6 години

сега като поживее с друга или сам 12 г ще си направи сметката ,че е бил щастлив и дребните раздори са глупост ,за които хората се развеждатс децата заедно не може да не са били щастливи

10

ха ха

преди 6 години

Този "надежден" източник да не е бившата му жена Д.Анистън от която избяга с 200км в час и беше казал лично( а не от анонимен източник)че не е бил щастлив в брака.А за секса с нея дори и не споменава,явно дори това не ги е свързало.

9

Аз

преди 6 години

Какво може да се очаква от близнак ( А.Джоли) съвсем нормално те страдат от раздвоение на личноста и са ужаснииии, горкия Б.Пит много я е изтърпял.

8

бай той

преди 6 години

Винаги ми е била противна с изкуствената си красота и превзето държание. Явно и характера и е бил доста отвратителен, за да се стигне до тук. Типична жена мужд, другото. Егоистични, егоцентрични и рядко мислещи за човека до тях. Не сл,чайно хората вече рядко се женят и имат най-много по 1 дете, което е жалко. Т0леранстията извади жената от семейството, накара е да се надскача с мъжете и тя забрави за какво е създадена и каква е рольта в живота. От там и мъжете започнаха да минават на другия бряг

7

Анонимен

преди 6 години

БРАД ПИТ ДОПУСНА ГРЕШКА , ЧЕ СИ ВЗЕ ТРАВЕСТИТ!!!!ИЛИ СИ ВЗИМАШ ЖЕНА ИЛИ МЪЖ НО ТОЙ СИ ВЗЕ ТРАВЕСТИТ :D

6

Not Минчу ергена

преди 6 години

Жалко.Аз бих й дарявал любов ежедневно.

5

Анонимен

преди 6 години

а проверил ли си я за адамова ябълка?

4

Анонимен

преди 6 години

бях 8 години с луда българка.през 2012 си взех тайландка , която вече говори перфектно български.сега съм най щастливия в българия.

3

Анонимен

преди 6 години

Което доказва, че жените обичат себе си и децата, но не и мъжът, ако ще да си Брад Пит.

2

дoбър секс

преди 6 години

Значи научихме от статията че ceксът с Анделина Джоли е добър. И това е нещо

1

Паметлив

преди 6 години

Б.Пит напусна Д.Анистън(чудесна жена) защото беше ялова.И налетя на лу*дата А.Джоли.Кой му е крив?Ако беше инвестирал малко пари в съвременни технологии за размножаване,нямаше сега да си удря главата в стената!Да имаш стотици милиони и да си нещастен-не си е работа....Като се замислим,Бил Гейтс постъпи най-разумно от богаташите-взе си обикновена жена,без претенции и няма кахъри.