62

Анонимен

преди 6 години

Когато фирма набира персонал, го набира на базата на образование, квалификация и професионален опит. Не набират служителите по цвят. Идеята е да работят на високо професионално ниво, не да се подреждат, като цветен пъзел.

61

123

преди 6 години

Нормално повечето хора с кинти са бели. Кой бял би си купил бмв от некой черен. Тия вече се чудят за какво да се хванат.

60

Браво 60 и 61

преди 6 години

Абсолютно точни коментари!

59

Анонимен

преди 6 години

Няма по подозрително нещо от да видиш афроамериканец в квартала зад волана на БМВ с багажник за ски.

58

Анонимен

преди 6 години

По принцип американците търсят да се хванат за нещо да критикуват германските производители, причнини си намират винаги .Идеята е да се критикуват ,немските автомобили ,така че да се продават американските коли.Което си е национална маркетингова политика на Америка,Така че колко и глупаво да изгледа искането на тази асоциация, то си има цели различни от това което казват.И мисля че малко по малко те дават резултат.Ще има още много ,подобни.Идеята е да не се коментира качесвото, а да е емоционал

57

Хахаха

преди 6 години

Нeгрите да заплашват, че няма да си купуват БМВ-та, е точно толкова голяма смешка, каквато би била, ако примерно от Съюза на Българските Пенсионери излязат с открито писмо до Apple, в което да заплашват, че няма да си купуват последния модел на iPhone -X! Твърдение, откъснато от реалния свят! Което означава, че темата се експлоатира с чисто пропагандна цел!

56

Додо

преди 6 години

Темата просто бива експлоатирана, с цел наливане на расизъм срещу Белите Християни, както в САЩ, така и в почти целия останал свят! Режисьорите на това, и подобните му активни мероприятия са едни и същи - Джихадистите от Залива и съдружниците им и платени Световни Глобалистки Елити (като Дж. Сopос) и миньоните им (като Джеси Джексън)! В Америка *** имат повече права от белите - факт! Дори и президент *** имаха цели 8 години, който беше избран затова, че е негъp. Точка!

55

Кико

преди 6 години

Поредния напън за геноцид срещу бялата раса! Да обвиняваш световно известна и успешна марка автомобили, каквато е BMW, че не назначава масово нeгри да продават автомобилите й е чиста проба грозна провокация на расистка основа, организаторите на която за пореден път са джихадистите, чиято цел е да разделят и владеят както Америка, така е целия свят! Реално, в Америка не само, че няма дискриминация срещу нeгрите, но напротив - имат привилегии (като безплатни университети) затова, че са негpи!

54

Е какво чудно има?

преди 6 години

Да не би да е много изискано някой дето на кюмюра сянка 'фърля да ти продава БМВ дето е по-бяло от него! А черен в черно БМВ си е направо обида към бледоликите...

53

кръвожаден веган

преди 6 години

Решително подкрепям бойкота на нашите афро-американски братя срещу BMW.Предлагам нашите *** приятели да купуват само автомобили проектирани и създадени от афро-американци с помоща на техните традиционни методи и екологични технологии. Стига Мерцедеси, Бентлита и Ролс Ройс!

52

дисни

преди 6 години

черните още малко и на Марс ше искат да им признават правата, ами да си ходят кой ги спира планетата е ненаселена, уж ??? а ако е населена още по добре тамън ще видат извънземни преди белите и ще има да разказат намдецата си ама на Марс не тука :-)

51

Анонимен

преди 6 години

Още по-лесно е афро-американците да бойкотират като имат средно много по-ниска покупателна способност, по-малко работят, повече живеят на социални помощи.Изобщо не споменавам за по-нисък QI;-))

50

Реалист

преди 6 години

Дреме им на БМВ. И без това сигурно някъде към 0,1% от продажбите на БМВ в САЩ отиват в ръцете на ***.

49

Симо

преди 6 години

тва въглища бълват яко дим от тревата а с тая трева всеки ден мани мани кви гайки и болтове ще затягат ми то бавареца ще се развинти след 100метра а може и да не запали изобщо обаче въглищата да не запалят по един як масур джойнт и да не се напуши от сутринта е че то тва живот ли е за тия :-) кви коли ще правят и продават то те са само на трева и чай от трева

48

Анонимен

преди 6 години

Афроамериканци......кога е имало в Америка такива? Нивга!! Белите са ги докарали да им работят и после им дали свободата. А тези афроамериканцо са си живи не:::грове. И като взели свободата какво са допринесли, да плачат как били третирани расистки, да смучат социалните помощи и получават детски. А и ги мързи да учат и работят. Да сте видели кльощава снежинка? Уж измъчени и тормозени а тлъсти та тлъсти. Грешка е, че са ги пуснали свободно, днес ги хранят.

47

Иво

преди 6 години

Пичове, едно нещо ще кажа и за мен е 100%-тва истина.В живота и в света няма нищо случайно, не е случайно и това, че от както свят светува *** и Евреите биват гонени от всякъде.Нека те се замислят, защо.И определено не е само заради цветът на кожата или вярата.Аз не съм чул една *** да изкаже публична благодарност към белите хора, които сами се справиха с Адолф Хитлер (който може би е бил прав).

46

Анонимен

преди 6 години

Афроамериканците да карат Дачия тогава.

45

Черногледов

преди 6 години

Мястото на *** е в Африка!Ролята им като роби в Америка и други континенти е отдавна приключила и е време да се експедират обратно в топлите африкански дестинации.Голям пропуск на САЩ е, че след гражданската война на Севера е Юга не са се отървали от тези ***/макар да е имало такива идеи/, намиращи се по пътя еволюцията между Хомо еректус и европейския цивилизован човек.На примерно 100000 години.

44

Анонимен

преди 6 години

То и без това лятната кола сега никой не е кара 6 месеца :) има време да се съдят. Хахахахха

43

истината

преди 6 години

БМВ малко или почти не рекламира в пресата държана от Джеси Джексън. Аз ако бях на мястото на БМВ бих го съдил за злоупотреба със служебно положение и шантаж.Никъде по света центровите за продажба не са на авт. фирмата а са на дилъри на марката и БМВ няма никаква власт над диларите но има власт над рекламата за която плаща и тези пари някой смята че не са насочени правилно а парите са милиони всяка година.Демокрация в действие.Това си е жив рекет.