49

Анонимен

преди 6 години

До баба НИНАДецата ви стават такива защото чакате друг да ви ги гледа и възпитава.

48

Анонимен

преди 6 години

Като излезе някоя тиква и започне да говори за "политическа отговорност" или "политически жертви" и интелекта ми се обижда ужасно, приисква ми се да го напсувам, а и не само.В историята няма нито "политически жертви", нито "политическа отговорност", в нея има успехи и поражения, а общото между тях е, че струват кръв. Кръвта е единствената валута в историята, с нея се движи кървавата й мелница. 20 век е напоен с много кръв, но поуките вече са забравени... е тогава идва ред за ново плащане.

47

анонимен

преди 6 години

а македонският пияница които потроши плочата на загиналите бьлгари тои защосе врьща в миналото с македония ще имаме непрекьснато разправии зависи коище бьде на власт помнете ми думата

46

Анонимен

преди 6 години

Това да го каже на себе си, десните и Божидар Димитров пенсионера.Къде седнат, къде легнат, все за близкото минало говорят - Коминтерна, мандрата, църквата, кашкавала, суджука.....

45

Анонимен

преди 6 години

братя са ни американците, ние много си ги обичаме

44

Дисидент

преди 6 години

За какъв се има Боко? Ще да оправи Балканите? Нека първо оправи страната, но няма капацитет. Има само илюзии, затова е опасен за всички нас.

43

А бе бойко!

преди 6 години

Нека Ердоган да апелира за историческата правда. Нека да я приложи на дело.Знае се откъде са дошли караманлиите и колко земица са имали. Да си заминават за там, та да се възстанови историческата правда!Какво търсят по земите на Византия?!

42

Анонимен

преди 6 години

Ако Западните Балкани станат Западна България аз съм за, но ме съмнява че ще стане нещо защото Тиквата съсипа България и сега и западните балкани.

41

баба НИНА

преди 6 години

БОРИСОВ ЩЕ ТИ ПОВЯРВАМ,ПЪРВО МАХНИ ОТ ЕКРАНИТЕ НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ ФИЛМИТЕ С НАСИЛИЕ И ИЗМАМИ,ДЕЦАТА НИ СТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ,ВСЕКИ ДЕН РАЗБИВАТ БАНКИ СЕЙФОВЕ,НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПОКАЖЕШ ОТ КЪЩИ НА ВЪНКА,СТИГНИ КОНТРОЛА,БЕЗ НИКАКВО НАСИЛИЕ СТИГА АМЕРИКАНСКИ ПРЕСТЪПНИ СЕРИАЛИ,ПОВЕЧЕ ФИЛМИ ЗА ЖИВОТА,ВИЖ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ,СЕМЕЙНИ,А ДЕЙСТВИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАВЛАДЯВАЩО БЪЛГАРИЯ,ХУБАВО МУ ОТГОВОРИ НА ЕРДОГАН,ЧЕ НЕ Е ЕВРОПЕЕЦ,СИМЕОН ,КЪДЕТО Е БИЛ ЗНАЧИ И БЪЛГАРСКО.......

40

Анонимен

преди 6 години

Както е тръгнало, Борисов май ще иска да осъществи идеята на Сталин за балканска федерация.

39

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКОТО МАРА ВТАСАЛА, САМО (ХМ) БАЛКАНИТЕ НЕ ОПРАВИЛА.

38

Младши

преди 6 години

Както и да не искаме да се връщаме,6-та милиона Българи във и още няколко милиона извън държавата искат да живеят заедно,но някои наши "приятели" не им позволяват. Затова когато се наложи ще трябва да си помогнем сами,а истинските ни приятели точно тогава ще ни подкрепят!

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15"Горд балканец е нашият премиер г-н Борисов!"---"БУЛ-ГАР, БУЛГА-А-АР!"(Брей, откога днесбегето слага звездички на "б у л г а р" като на "*** н"? :):)

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15"Горд балканец е нашият премиер г-н Борисов!"---"***, БУЛГА-А-АР!"

35

Анонимен

преди 6 години

Всяко едно връщане към миналото е пагубно, ама всеки ден се връщате към миналото с "500 години турско робство" и вече 150 год все турското робство е виновно. Как нито веднъж не чух румънците или гърците да се оплакват от турското робство?!

34

Анонимен

преди 6 години

Боже, Еднокнижния, започва да се вживява и като международен фактор... Още суджук ли е надушил, какво ли, но дай ни сили, Боже, и това да мине...

33

edin ot germanija

преди 6 години

До 30 - мия. Ne rasbra li, che vsichko do 1989 besche na Kredit kratuno. 28 e prav!!! Napusnah Rodinata si saradi bokl..i kato teb... Posdravi ot po-dobrija svjat

32

маке

преди 6 години

кога ке земеме Цариград еле ся е модерно секи да анексира по нещо

31

до 28

преди 6 години

Заминавай там готвача мюселманин ще ти плюне в гозбата. Поне *** направо във Сомалия на вечеря същата вечеря в Сомалия ще я получиш на 5 пъти по ниска цена и то без ГМО и плюнка в чинията.

30

До 28- мия

преди 6 години

Горкото парвеню. Явно си виждал Лондон само на картинка,но пак ти се иска. При соца се живееше прекрасно. Мизерията,простотията и глада,ги докараха сбъркани индивиди като теб. *** и повечеряй в яслата!