11

ген. о.з. Суджуков

преди 6 години

Пицата трябва да е само със суджуци и филе елена какво калцоне го гони тоз?

10

Анонимен

преди 6 години

Бизнесът и синдикатите не постигнаха съгласие с държавата за "добре аранжираната пица" Бюджет 2018Така че татро-черкезо-монголина от снимката да си навре Калцонето знае къде.Долен гнусен лъжец и крадец.

9

Анонимен

преди 6 години

Бизнесът и синдикатите не постигнаха съгласие с държавата за "добре аранжираната пица" Бюджет 2018

8

Анонимен

преди 6 години

Стига сте натрапвали това плашило!Срам ме е този некадърен , незадоволен провинциален тарикат - невъзпитан и честолюбив, да бъде в управлението на страната!Не го уважавам, да му кихна на мнението!Това не е роля, ехоооо!Знаем , че си алчен за пари.Преиграваш!Специалист по всичко, д ърв...ен..як...

7

Анонимен

преди 6 години

Боже, Боже, този селчуга, не знам защо направен за вице, показва едно, Пази Боже, сляпо да прогледа! Той, Суджук ефенди и Шкембе Воеводата да еманация на нашенската политика. Толкива му е кеф, че е премиер, толкова пълни гушка и се опиянява от властта, че и малкото му мозъче вече е заслепено. Виждат му се богати пици, пучове, предателства, непослушни журналисти, нагли бедняци които надигат глава и искат, само искат и нищо не дават. Ей, бедняци, толкова правим за вас, и за летците, кво искате бе?

6

Анонимен

преди 6 години

Всички тези мижави увеличения са предварително изядени, управляващите не виждат ли какво става с цените по магазините?!?

5

Анонимен

преди 6 години

Пицата като на невдянков ли щее? С тези 20 лв. към пенсиите които даже не ги дадоха щото се направиха на ощипани невести на това ли му вика този пица калцоне? Имам познати които са гласували за ОП и всеки ден им псуват родата до 9-то коляно. Такива псувни не съм чувал от както съм човек. Ако долночифликчията не спре да подържа това правителство на следващите избори ще гледа парламата през крив макарон. Това му го обещавам 200 %!

4

риторично

преди 6 години

Кое му е богатото на пицата? 50лв за МРЗ? Под 4% за пенсии?

3

срам

преди 6 години

Въобще не мога да си позволя да отида на пицария Срам - това са нашите управляващи

2

Анонимен

преди 6 години

Баровецоооо Валериан ,аз не съм ял пица Калцоне скрийййййййй се

1

Анонимен

преди 6 години

Валери Симеонов за Бюджет 2018: Богата пица "Калцоне"Няма да останете гладни с кратуната безсрамници такива.