24

Анонимен

преди 6 години

Турция не си ли дава сметка, че цялата и територия е била тракийска т.е, че турците са чужд етнос на собствената си земя ? На всеки е ясно какви са им мераците, но истината е, че турците се обграждат все повече с врагове, а тяхният интерес може да бъде да приемат държавността и цивилизацията на по - напредналия от тях съсед и да започнат начисто. Много неща се променят за добро ! Иначе колкото и да правят мускули, нещата отиват към разпад....

23

Анадолски

преди 6 години

До Йоджалан"Кюрдите ще имат своя държава след края на войната в Сирия. И султaн Ердоган ще гледа като ***!А аз ще му гледам ceира с кеф :)"Комшу, те не успяха дори когато Турция беше икономически и военно слаба!!!:-) По скоро такива наивници като теб ще гледате като наcpани!!! :-) Гледай си твойта паница оти е празна! :-)

22

Анадолски

преди 6 години

"Както в Турция, така и в САЩ и в ЕС тя е смятана за терористична организация."Щом се смята за терористична организация... Защо Германия, Холандия абе Сащ и ЕС (Лицемерните Съюзи) разрешават да правят пропаганди и митинги на тези от пкк???

21

Попа

преди 6 години

А Ромите колко са на брой? Разлика между роми и кюрди няма. И двата народа са прости, не искат да работят и гледат да им се дават помощи, и постоянно се чувстват като жертви. Не искат да учат, бият лекари, хвърлят камъни по пожарни и линейки които идват за тях. Гледайте си вашата паница, колят ви, бият ви.. а вие кюрди та кюрди..

20

COPY-PASTE

преди 6 години

пише Дойче веле...............xaxaxa...................

19

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

В земите между Турция и Иран живеят общо между 25 и 30 милиона кюрди.ТОВА Е ЛЪЖА ! 25 МИЛИОНА КЮРДИ ЖИВЕЯТ ОБЩО В ЦЕЛИЯ СВЯТ ПРЪСНАТИ В ГЕРМАНИЯ САЩ И ДР. ! А ЗАЩО КЮРДИТЕ СА ТОЛКОВА РАЗДЕЛЕНИ ЩЕ ВИ ГО КАЖА АЗ *** - НА ЕДИНИЯТ ПОЛЮС СА КЮРДИТЕ МАНИПУЛИРАНИ ОТ САЩ ,РУСИЯ И ГЕРМАНИЯ ДА ИСКАТ СОБСТВЕНА ДЪРЖАВА С ЦЕЛ ДА СЕ НАМАЛИ СИЛАТА НА ТУРЦИЯ,ИРАН ,ИРАК И СИРИЯ ! НА ДРУГИЯ ПОЛЮС СА КЮРДИТЕ КОИТО НЕ СЕ ПОДАВАТ НА ВНУШЕНИЯ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ !

18

IC XC

преди 6 години

Според мен ако кюрдите бяха християни по-бързо щяха да си направят държава, защото сега са разиденени.

17

знаещ

преди 6 години

Кюрдите само в Търция са 20-25 мил, в Сирия-1.5-2мил а в Германия ,Франция,Англия никой не знае колко са

16

popa ot razgrad

преди 6 години

крайно време е да се провери криминалното минало на някои птички които пишат тук...

15

Анонимен

преди 6 години

Мечтата им скоро ще е реалност,а "великите" османски войни пак "воюват" зад монитора и ще бършат цивkи

14

Турчина

преди 6 години

До ГьотеНяма страшно вече го превземат по друг начин бавно, но сигурно твойта Вееиена. И този път ще го превземат без война, защото европейците правят гей паради и бракове, а мюсюлманите правят деца!

13

Гьоте

преди 6 години

Много хубав филм даваха по телезивията за обсадата на Вееиена. Показа реалното съотношение между Европа и Османската империя. След като постигнали големи успехи срещу разединените балканци османците започнали за ядат редовно бой от помагащите си европейски държави. Най-ми хареса конната атака на поляците, между другото най-голямата конна атака в историята. 30 000 бронирани поляци и край с величието на Турция.

12

100 % TURK

преди 6 години

В Турция кюрдски проблем няма. Ако имаше такъв , нито Тургут Йозал щеше да я управлява , нито 30 % от турския парламент би се състоял от кюрди.

11

Анонимен

преди 6 години

Тероризмът е държавна политика на Турция.

10

Ястреб Османлията

преди 6 години

Вилайетът ни Шам бавно-бавно се присъединява към империята. Мусулският също. Време е и за Румелийския. Не е далече времето когато българите пак ще могат да шарят от Багдат до Виена с междуградски транспорт.

9

Анонимен

преди 6 години

До АнтисоросоидВнимавай да на пламне и държавата в която живееш. Единственото което можете е да драската по форумите, клавиатурни герои

8

Анонимен

преди 6 години

Превеждайте какво пишете, бе!

7

До 3 и 11

преди 6 години

Шушу-мушу къща разваля!Приказвате си нещо, но ние нищо не разбираме!

6

Анонимен

преди 6 години

te nesa sposobni edna mahala da rakovodqt kamoli darjava istinskite narodi sa sazdavali darjavi predi hiledoletiq a tezi i takiva kato tqh chak sega sa se setili za tova

5

Анонимен

преди 6 години

Каталуня да. Кюрдите да. Турците на балканите да. Ала да даде на всеки по душа.