93

Helleborus

преди 6 години

Пак ще го напиша, след което ще ми спрат достъпа за още два три дни. Но етническите партии са националистически партии. Турците, евреите са в своите държави националисти. Едните милеят за османската си империя, другите споделят нарцистична идеология за народа си. В чуждите държави се броят за либерали, но пак са организирани на етнически принцип, т.е., моят народ над всичко.

92

аз

преди 6 години

До minava6t Скато

91

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95Държавата си се е казвала България, това име фигурира във всички чуждестранни карти не само през Средновековието, но и от времето, когато българските земи са били османска провинция - дори и тогава те са обозначени като България.

90

Анонимен

преди 6 години

До Чалмата запалиНе пиши щуротии.Никой народ не е виновен заради това, че водачите му са предприели нещо или са направили некоректно изказване.

89

Анонимен

преди 6 години

Кой по време на Византия ще ти разреши да дадеш име на Държава и тя да се казва България , а корабче минава ли?

88

Анонимен

преди 6 години

Там долу са ту дали една Книга да прочетеш , в История на България не пише поне на български език щото е срамна и позорна Истината но на други езици пише точно и ясно

87

Чалмата запали

преди 6 години

Смърт за турците!

86

Анонимен

преди 6 години

Ама никой не те е питал , слвянизирани/хриатиянизирани по Византия днес българи , повече сам прочети нататък:Османо-римска империя, българи и тюркиАвтор: Стоян ДинковДата на издаване:Април 2012ISBN:978-954-28-0915-9Страници:160Корична цена:10 лв.

85

Щирлиц

преди 6 години

И аз не ща потурчени хидроинженери и пр.специалисти.

84

Анонимен

преди 6 години

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си!

83

имперския синдром

преди 6 години

Срещал съм италиански депутати,които се превъзнасяха,че са членове на Римския сенат!Не италиански,а Римски!Престарели съветски генерали,в мирно време станали "Герой на Съветския съюз",които ръмжат срещу Путин,че до сега не е смачкал САЩ и Европа!И нашенски перекендета,сричащи на развален турски,дето дива тъга тъгуват по Османската империя!Какво да кажеш на такива хора!?

82

альо Брюксел

преди 6 години

Карадай настоява за касиране на изборите в Австрия

81

Анонимен

преди 6 години

Агенти на ДС един дол дренки ДпС и НФСБ.

80

123

преди 6 години

До АнонименЯвно не помниш всичко. Но нищо ще имаш много поводи да си припомниш.

79

до 80

преди 6 години

Значи си мислиш, че и в Турция един ден ще се гласуват закони на български така ли? И турският парламент няма да е турски, ами ще е на всички? Ти от лудницата ли пишеш?

78

Анонимен

преди 6 години

Тоя няма ли да го пратят на един опреснителен курс по български език, че не му се разбира?

77

minava6t

преди 6 години

До Анонимен77; Вие доброволно хванахте пътя към терминал 2 ; Прав ви път и да не се завръщатае никога. Не си пътувал в монтанско,врачанско, пазарджишко,смолянско,габровско,сливенско...за да видиш трагедията на изоставените къщи и села. България не е София. Погледни и в друга посока. НЕ ТРЪГВАМЕ ЗА НИКЪДЕ. ТУК СМЕ НА 111.000 КВ.КМ.

76

minava6t

преди 6 години

До Умник до 64; Не, не съм съгласен. Парламента не е български, той е на всички граждани на Република България. Скоро там ще се гласуват и закони на други езици. Ако не там, ще се гласуват на друго място но обезателно в рамките на наличните 111.000 кв.км. Повярвай ми ,че така ще бъде. Знам, чета, пиша и говоря български. Също така чета,пиша и говоря руски, френски, английски и родния турски език. Езикът е богатство. За " СТЯГАНЕ НА КУФАРИТЕ И ЗАМИНАВАНЕТО" вече се изказахме-ще ви боли и то много

75

TOP SECRET

преди 6 години

Не са никакви Патриоти а Озлобени от векове насила Славянизирани/християнизирани роми(Сиви гълаби) , повече информация:Османо-римска империя, българи и тюркиАвтор: Стоян ДинковДата на издаване:Април 2012ISBN:978-954-28-0915-9Страници:160Корична цена:10 лв.

74

До 75

преди 6 години

Не, от ДПС говорят за родолюбието като цяло, а не конкретно за т.нар. "патриотичен фронт", които са толкова патриоти, колкото аз китаец. На ДПС родолюбието им пречи, защото те не се чувстват българи, техните лидери се крият в турските посолства, срещат се тайно с турски представители, агитират на турски език и използват език на омразата срещу българите. ДПС е партия, която работи за унищожението на България. Що се отнася до ЕС - никой не ни е питал дали искаме да сме част от него.