14

Многознаещ

преди 6 години

До ЗнаещЕ да ама я питай, някой румънец дали чуждестранните инвеститори в Румъния са дошли да поробят страната, защото като питаш *** у нас гадните западняци идват за да го накарат да им работи без пари.

13

Анонимен

преди 6 години

Питайте някой румънец дали Румъния умира и дали за това е виновен ЕС да видим какво ще отговори.

12

Анонимен

преди 6 години

A в българия колко е 70%със сигурност има но никога няма да кажат

11

gogo

преди 6 години

Румънците имат повече роми от нас

10

Анонимен

преди 6 години

тука са 70-80%

9

L.

преди 6 години

Грешно разсъждават румънците - ето, нашите гастербайтери докарват още един брутен вътрешен продукт у нас.

8

Анонимен

преди 6 години

Аз не виждам нищо лошо в това. Работя си в готоприемната Европа без никакви пречки и формалности. Вземам си чисти 8000 евро на месец и внасям средно около 2000 в Бг. Това си е чист приход за страната без тя да е похарчила 1 лев за заработването им. За каво има да мъркат банкерите? Тези пари в крайна сметка отиват в техните банки.

7

До 5

преди 6 години

Бели роби в чужбина и черни в собствената си страна

6

1

преди 6 години

Боко нали ви каза, че в Румъния и Гърция е зле. Стига си Му клатил държавата. Трай и Тиквата ще те заведе в "светлото бъдеще" :)

5

:)

преди 6 години

Оставете я Румъния. Напишете процентите за България. Или ви е страх от Тиквун Паша Великолепния, че ще ви прати СМС: "Ша са уволняваме, ейййй!"

4

Анонимен

преди 6 години

Мдаааааааааа.......30% съвременни роби! И какво, гордеят се с това ли??? Че не могат да си развиват държавата (като нас де) и гонят работоспособното си население под разни чичо Томови колибки!!! Брей, брей, брей....повод за гордост!!!!

3

Киро

преди 6 години

Изкарали някъв банкер да им говори на хората пффф

2

Анонимен

преди 6 години

Комшиите от север са нашата най-важна врата към разума и цивилизованите държави и причините за това не са една и две. Вместо да се правят четки на шопите с магистралата до Кулата, трябваше да облекчат трафика от север меду Русе и Търново - по-евтино и по-смислено.

1

Циник

преди 6 години

30 000 000 в Румъния....в България 1,5 000 000 роми... 1 000 000 турци и 3 000 000 биобългари - от тях 500 000 пенсионери на доизживяване! По пода на Терминал 2 има вече пътечка вдлъбната като в манастира Шаолин...България тихичко, и безропотно си тръгва.Хората не могат да живеят с обещания за по-добро бъдеще! "Виж за родолюбивите комунисти и мутри" с милионите България е рай!Те ще си "тръгнат" само ако някой посегне на награбеното от тях!Нцъ...в България - няма демографска криза!Га до ве!