26

тато

преди 6 години

Тази простотия е европейска измишльотина, но нашите *** чакат Меркел да им каже кога да я отменят, иначе този "доктор" Ранков е обикновенна тиква.

25

Анонимен

преди 6 години

Щото Европейския съюз се е закахърил дали си сменяме времето...

24

Панчо Санса

преди 6 години

Не само Турция и Русия ,но и много други държави са се отказали от тази височайша глynocт , само ние сме най-умните и най- натегливите , та да ти потупат по рамото от ЕС за нещо , което дори не е задължително !Всъщност , това е още една добра възможност да се натовари раята с още стрес , респективно болести и неадекватност , защото здрави и мислещи хора просто не се котират в нашата т.нар държава тъй като никой "държавник" няма изгода от тях.

23

Анонимен

преди 6 години

Зимното часово време е реалното за България. Едно време първата промяна с 1 час беше при въвеждането на лятно часово време.

22

Анонимен

преди 6 години

Най-любопитно ми е защо скандинавците въртят стрелките, след като там е или все тъмно или все светло, според сезона! За всички останали разликата се усеща и то неприятно.

21

Анонимен

преди 6 години

и така до кога

20

Оставка!

преди 6 години

Абе тиквата и калинките издавиха хората от безхаберие и алчност, вие за часовниците сте завайкали.

19

Анонимен

преди 6 години

Турция от 2 години се отказа от тази смяна и са само на лятно часово време. Ама ние нали сме си 100 години назад.... В 5 часа е тъмница в комбинация със зимните мъгли...чудесно

18

аз

преди 6 години

До АнонименЩом PR-ката на Стопанска камара казва - как може да не и вярваш?! Тя, жената, не може да спи от притеснение за биологичните часовници на обикновените хора! Ти не знаеш ли?! Богатите по цял ден мислят как да накарат бедните да работят колкото може по малко и да минимизират стреса им! Ако трябва да съм сериозен - няма ли вече да им омръзне да говорят тези глупости?! Смяната на часовника не ме дразни толкова, колкото това, че два пъти годишно трябва да слушам такива идиотщини!

17

11

преди 6 години

До Ко?Не!Време е да ги сменяш тия остарели дрънкулки - модерните сами си сменят часа, а кафемашината ти носи кафето в леглото. Хладилникът праща имейли, вади яденето и го пъха в печката да са готви.

16

Анонимен

преди 6 години

Ти остави това, ами се оказва, че във Варна се съмва цели 20 минути по-рано, отколкото в София. Лично съм го изпитал. При това много пъти. До кога ще търпим тоя произвол!?

15

Анонимен

преди 6 години

Аз ще работя нощна смяна и ще трябва да стоя 1 час повече. :(

14

Анонимен

преди 6 години

Е ракията и салатата от 16:30 по-различна ли е от тази в 17:30? Дето има една приказка - хората в Китай вече се напиха, ние тука още трезви ходим.

13

Ко?Не!

преди 6 години

Не знам стрелки дали се местят, но мен лично ме чакат 3 ръчни часовника+ 2 на жената, два автомобилни+плеъра на единият автомобил, стенен + централа за атмосферно налягане, хладилника и *** кафе машина. И това на всеки 6 месеца. Ай сиктир вече.

12

Анонимен

преди 6 години

И като не преместим часовника ще се стъмва в 16:30. Какво ще правим тогава? Сядаме на ракия и салата в 16:30 ?

11

Анонимен

преди 6 години

Айде сега пак. Летите по пет пъти годишно до Париж, Лондон и Калкута. И си местите стрелката - веднъж натам, веднъж насам. И нищо не ви става на биологичния часовник. Даже успявате да си купите това-онова, че и алкохол от фри-шопа на летището. Ми то местенето е личен акт, ако искате не си го местете часовника. Имам познати, дето седем и кусур години го карат на нюйоркско време. А си живеят тука, нищо им няма.

10

BB

преди 6 години

Да, безсмислено е това нещо.Само погледнете колко огромни офис сгради остават с включено осветление (без да има нощна смяна), както и магазините, светещи през нощта, само за да бъдат забелязани.Смяната на времето е БЕЗСМИСЛЕНАААААААААААААА !!!!

9

Сменящ часовника

преди 6 години

Да... Биологичния ни часовник е силно подчинен на една машинка с въртящи се стрелки...Иначе е адски гот през юли деня да започва в 4 сутринта.

8

джобен часовник

преди 6 години

ще си преместя стрелката...

7

Бау

преди 6 години

Съгласен съм с жената. Ужасна глупост е това с местенето на часовника.