25

Анонимен

преди 3 години

Фалшивата държава си приписва активност. А на Божков не смееха и копче да кажат,че щяха да плуват в някой водоем.

24

Анонимен

преди 6 години

А суджука си продава амфетките, корабандните цигари и обира банки. далавери симеонов каналджия, ушев дилър , сутеньор и крадец. Няма престъпление без участието на мършичка на държавна хранилка, та Опряха до ракията на хората. Вероятно пещерняците са се оплакали на кратуната, че никой не им купува бъркочите.

23

Анонимен

преди 6 години

Мале , мале щом тая державата опря за ракийката на хората дето цела годинка чекат плодовете и гроздето за станат , че да си сварят, че са си я събирали от години години за за добро или лошо хич не я бива. Ами вижте какво влиза от ГКПП та или там си имат пакравители.

22

Анонимен

преди 6 години

До 123зОРА Е ДА ГРЪМНАТ ЕДИН,НЕ ПОВЕЧЕ!и ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО!

21

Анонимен

преди 6 години

Приходите от казаните не могат да платят даже заплатите на тези проверяващи. Целта е хората да не си пият собствена ракия а да купуват спирт с есенция произведени във фабриките за алкохол.

20

аз

преди 6 години

***

19

Анонимен

преди 6 години

ТЪРТЕИТЕ ОТ ГЕРБ ОГРАБВАТ НАРОДА.

18

Гроздан Джибров

преди 6 години

Не пипайте ракията на хората мутри канцеларски. Нема да гарантирате оборота на цар киро и гадната олигархия дето ви храни да не хващам пушката.

17

Марин

преди 6 години

Лично аз работех във Винпром Търговище- там всички заедно с мен плюеха вътре в казаните и пикаехме на готовата продукция защото всичко беше Химия.питам ви защо ни тровите с купешката ракия която е на 100% с Метил?...Защо на сиромашията посягате на мъничкото което го е създлал с честен труд ???Нима му помагате когато копае лозето ?Долу Герб....винаги съм ви мразил

16

сминдух енд чесън

преди 6 години

Не виждам защо произведеното от мен за мен трябва да се споделя с властта.ако го продавам ,да наказват.

15

Грозданчо

преди 6 години

Никога няма да си купя ракия от магазина.Мастика пия само гръцка или испанска.Свобода здомашарката.

14

Анонимен

преди 6 години

Абе, герберасти, оставете ракувта на хората!! Това ли е проблема на държавата? Вие сте проблема с т.н. Патриоти. Толкова глупост се е събрала в това правителство, че ако не си отиде, както се тресе държавата, скоро ще сте аут!

13

Анонимен

преди 6 години

Събрали по-малко от 800 хил лв. А колко похарчиха за тези хайки и командироване на служителите?

12

Анонимен

преди 6 години

лошо няма... с пиянство никой не е прокопсал

11

Анонимен

преди 6 години

Оставете парцуцата на хората, че пушки ще гърмят.

10

158

преди 6 години

Едно време имах известна морална дилема за Андрешко. Обаче сега вече не - всички бирници у блатото беее.. С какво помогнахте на тези хора да си отгледат гроздето? Едната радост им остана - рИкията и нея ще им вземат пфууу

9

Анонимен

преди 6 години

а от къв зор трябва да има акциз за домашното ползване??цяла година гледаш фиданки, при добра година събираш плод, правиш си ракия и да им плащаш по 2.20 на литър до първите 30? и по 4.40 за след това - ЗАЩО?кой умен човек е изчислил тези 30 литра? 100 грама на ден за 1 семейство?

8

маке

преди 6 години

да не са ми копале на лозето та ке конфискуват я до казано сум турил кремъклийката и само чекам таквия изедници

7

.

преди 6 години

Ако имаш казан без изпарител и си го излъскал до блясък и си го сложил в механата на селската къща за декорация до предното дясно колело от каруца, то трябва ли да го регистрираш?

6

Киро шарнира

преди 6 години

Митнически инспектори заловиха над 4400 литра нелегална ракия при масови хайки.....След това си я разделиха и доволни могат да чакат коледните и новогодишни празници отпивайки всяка вечер от качествената огнена вода ,произведена с много желание и любов от трудолюбивите ценители на качествения алкохол!