44

Крум Бургаски

преди 6 години

Дъждът беше нормален. Нито за жълт нито за червен код. *** правителство пак други обвинява. Още през 94,95 година започнаха проблемите в този район. И преди имаше бедствия,но мерки никой не е взел.

43

MM333

преди 6 години

Аз предлагам да застреляме синоптиците за да няма повече наводнения и невинни жертви.

42

Голям прос

преди 6 години

Един е ББ и ЦЦ е неговият пророк!

41

Анонимен

преди 6 години

До късметлияЧе кой ти позволява да ги избираш? Гласуване по партийни листи, а и да се въведе мажоритарно гласуване пак ще са същите.

40

Анонимен

преди 6 години

Веднага да се арестуват Минчо Празников и Емо Чолаков! Тези га)))ове са ни приказвали празни приказки за времето. Добре, че Цецо Цървула е толкова умен и прозорлив, че веднага откри виновниците. Браво Цецко, браво умнико! Благодарение на теб и господарят, тънем в разкош и сигурност, харчим големите заплати и пенсии, лекуваме се в перфектна здравна с-***! Чолаков и Празников да се обесят пред МС, за назидание. За виновниците заслужено наказание. Благодарим ти Цецо, ти си наша пътеводна звезда!!

39

Така е!

преди 6 години

Ако дойде краят на света искам Емо Чолаков да го съобщи!

38

5552

преди 6 години

И с какво са виновни синоптиците? 2 дни преди обстановката чух прогнозата, че процесът ще започне от Западна България, като валежите ще продължат през нощта най-вече в Централна и Източна. Изрично казаха, че в Западна България на следващия ден валежите ще са по-слаби, докато в Източните райони ще са особено интензивни.И едно обяснение от мен - топлата вода в морето (18 гр.), планината Странджа и студеният въздух от Север, засрещащ се с топлия откъм морето са причината за порои и светкавици!

37

Анонимен

преди 6 години

KAKVO ZNACHI OTISCHEL MINISTYRA NA OGLED EDNO GOLQQQQQMO NISCHTO.

36

Анонимен

преди 6 години

SINOPTICITE I BOZAV KOD DA VI PODADAT VLASTA PAK NQMA DA SI MRYDNE PRYSTA

35

AXAXAXEXEXEAXAXAXEXE

преди 6 години

NA KRIVA RAKETA KOSMOSA I PRECHI.NA KALPAVA VLAST SINOPTICITE.

34

Аз

преди 6 години

А защо не казвате КОЙ *** измисли това за синоптиците?

33

късметлия

преди 6 години

Голям късмет извадихме ! Какви ,,мислещи и знаещи политици си избрахме.Да са ни честити!

32

Анонимен

преди 6 години

Ако се бяха похарчи ли пари превантивно, най малкото щетите щяха да са по- малко. Проблема винаги е в лошото управление, но никой от отговорните, няма да си го признае.

31

Анонимен

преди 6 години

Това е лyдост! Който го е казал има сериозни ментални проблеми. Не четох какво пише, но само заглавието е достатъчно.

30

Боко Дянков

преди 6 години

То се знае - БАН е виновен за всичко. Закрийте го това гнездо на феодални старчета. Една прогноза като хората не могат да направят!

29

Бау

преди 6 години

Няма синоптик на този свят, които да може да познае с абсолютна точност каквото и да било. Могат евентуално да познаят за деня или за след няколко часа. Всичко друго е предположения. Гледат да си спасят позицииката някои нескопосници. Много некомпетентни хора има във властта. Плашещо е :(

28

Анонимен

преди 6 години

Вчера разбрах , че златната за народа ОГРАДА е стратегически обект за СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ , а авиацията не .Днес , Минчо Празников е виновен за наводненията .Утре ............1000 страници няма да стигнат за десетте години на ГЕРБ !Лъжи , оправдания и мръсотия !

27

Анонимен

преди 6 години

Много са им слаби ПР-ите на нашите политици. Един добър специалист би им обяснил, че е добре да се възползват от ситуацията и да започнат да се тупат в гърдите, че имаме САМО 3 жертви при невероятния природен какатклизъм, който е сполетял района. Да дадат пример, че в Калифорния миналата седмица измряха 40 човека от подобно явление. А ние, благодарение на перфектното изпълнение на препоръките на вожда-тиква, сме 10 пъти по-добре от братята хамериканци.

26

Активист на БКП

преди 6 години

Хора,не разбрахте ли ,че няма държава ! Синоптиците били виновни !!! В Германия имаше дъждове,жертви ! После бурята тръгна към България ...Какво са очаквали?

25

Анонимен

преди 6 години

Дано някой не ги подръчква и тях!