7

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 7Ако геноцида към жители в 70 годищен квартал е самоизяждане????Какво е да си кмет втори мандат и да не можеш да направиш 3-4 км канализация???Ако на годината има 250 работни дни за 4 години е по метър на ден???Цената на водата се вдига на всички равномерно. Независимо дали Столична община и Софийска вода са инвестирали пари, или само са събирали.

6

Анонимен

преди 6 години

До МодернотоСАМОИЗЯЖДАНЕТО е във своя апогей!

5

Шопо

преди 6 години

А,партийни другари на другарката Фандъковская са ,но от предишнатаи партия-БКП...

4

рррррррррр

преди 6 години

"Тя беше категорична, че общината не прави никакво допитване за телефонните измами, нито сформира доброволческа група, за да се справи с тях." Глупости на търкалета, тя на дребно не играе! Имат си там в общината, отработени и действащи схеми! Готина снимка! Злобата направо извира на талази!

3

Анонимен

преди 6 години

Ехей, че аз ако имах 500 лева банкет ще направя бе!!!За миналата Коледа получихме от шефа по 100 лева за празничната трапеза, а сега ме е страх че няма нищо да получим. И в такъв случай вместо печено пpace ще ядем cвинcки уши!

2

Анонимен

преди 6 години

Явно на всички овластени *** им е гадно, заради конкуренцията, не за друго....

1

Модерното

преди 6 години

То измамите в столична община стават с бюджетите на кварталите. За Модерно предградие няма пари от 60 години. Уж отпускат и след това ги пренасочват към други квартали? Има ли комисия за конфликт на интереси? Това е като шуробаджанащината в Хасково. Нали парите трябва да следват данъкоплатците?