11

ИВАНКОВ

преди 6 години

До Анонимен: ХАЙДЕ НЯКОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ОТИДЕ ПРИ НЯКОЙ СОБСТВЕНИК НА ЯЗОВИР И ДА ГО НАКАРА ДА ИЗПУСНЕ ВОДИТЕ ПРЕЗ ПРЕЛИВНИКА ПРЕДИ ПРЕДСТОЯЩО ЛОШО ВРЕМЕ. ЩЕ ОТИДЕ ДРУГ ПЪТ. ПЪРВО, ТЕ *** В ЕДНО ГЪРНЕ-ДАЛАВЕРА С РИБА ,ТАКСИ ЗА РИБОЛОВ И АЛА БАЛА.ВЕДНАГА СЛЕД КАТО СДС ВЗЕХА ВЛАСТТА / С МАЛКО , НО ЗА ВИНАГИ /,ПОБЪРЗАХА ДА ЛИКВИДИРАТ ВСИЧКО ,В ТОВА ЧИСЛО И ДА ДАДАТ ЯЗОВИРИТЕ НА СВОИ ХОРА . ОТ ТАМ ЗАПОЧНА ТРАГЕДИЯТА С НАВОДНЕНИЯ И УДАВЕНИ ХОРА. НО , КОТКА НА ГЪРБА СИ Н

10

Анонимен

преди 6 години

Някъде писаха,че били празни преди дъждовете заради сух климат,засуха тези каскадни язовири и затова не ги проверили,че какво са дремали от БЕХ,Водно регулиране и техните подизпълнители при тази добра възможност да огледат цялото корито тия каскади,язовирни стени,прилежащи съоръжения и бентове,точни разчети,че има пукнатини,слягане като за засухи,има си и таблици от едно време щом са учили хидроинженерство,имат си и консултанти по тези теми без да са учили точно това,но като има баджет са първи.

9

158

преди 6 години

Никой не може да бъде собственик на водата и въздуха! Държавата трябва да ги стопанисва!

8

А. Колева

преди 6 години

Този всички от Силистра го знаят що за стока е ....

7

x

преди 6 години

НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД ПОТОПА Е АБСОЛЮТНО ВАЖНО СЛЕДСТВЕНИТЕ ОРГАНИ НЕЗАБАВНО ДА НАПРАВЯТ НЕКОЛКОКРАТЕН ОГЛЕД НА ЯЗОВИРНИТЕ СТЕНИ И ПРОЧИЕ,ДА СНИМАТ,ДА ПРАВЯТ СКИЦИ И ПРОЧИЕ, ЗАЕДНО С ВЕЩИ ЛИЦА- ХИДРОИНЖЕНЕРИ/НО НЕ ТАКИВА КАТО ДОГАН/.ЗА ТАКИВА ДЕЙСТВИЯ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ЧУЛ И ЧЕЛ ДО ДЕН ДНЕШЕН.ТОВА, ЧЕ МИНИСТРИ БИЛИ ТАМ Е ПАРЛАМА И НЯМА ПРАВНА СТОЙНОСТ!!! ПИТАЙТЕ ОКРЪЖНИЯ ПРОКУРОР НА БУРГАС КАКВО ПРАВЯТ??!!

6

пк Аурелиано Буендия

преди 6 години

,,...Трябва ли язовирите да са държавни?....'' Не не трябва,дори не трябва да са ничия собственост.Законът за собственоста трябва да изчезне за в близко бъдеще,това е фарс.Само си помислете.До скоро някакъв сайт продаваше звезди в космоса,и издаваше абсолютно законни натуриални актове.От името на кого? От името на ,,Вселенският Патриарх'' ??? Ама само как звучи...,,Вселенски Патриарх''.а де ? И кой го избра този Патриарх на цялата вселена ? Вселената ли ? БОЖЕ СЛЕЗ И СИ ГИ ПРИБЕРИ ВСИЧКИТЕ РАБИ

5

Анонимен

преди 6 години

'Не е живот това, не е живот... "Идеше ми да ревна като дете, когато кротък дядо, с гаснещи от потопно отчаяние искрици живот проплака от екрана без сълзи и без сили - вчерашният воден ад ги беше отнесъл безмилостно. А нашите сълзи са сълзи на безсилието ни пред един непоправимо опустошен финал на цял един нелек живот. Заради безхаберието на, на, на... На кого по-напред, че то не е от вчера. Стискаме зъби.

4

армегедоннннн

преди 6 години

проблема на давещите се е...на самите давещи се , е европейска приказка ...грешка..европейска директива.за всичко са виновни американците и глобалното затоплянепланетата си отмъщава на всички, обаче господ ще познае свойте

3

WTF

преди 6 години

Майката Природа, хахаха и бащицата Суджук паша, хахаха

2

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам, но след първия абзац не издържах! В момента, в който почнеш да оправдаваш безхаберието си с бог е най-малкото жалко! Вие сте убийци, не собствениците на язовирите били те държавни или частни, а вие, вие като представители на изпълнителната власт. А защо вие сте убийците ли, ами, защото с цялата си алчност и безхаберие го докарахте до пълно беззаконие и псевдо контрол! Хора, осъзнайте се, не е скъсана една стена, а дъжда не е чак толкова уникален!

1

Луди

преди 6 години

Бах маааму, досега разпродавахме всичко, да живее приватизацията, сега се връщаме в изходна позиция, ще национализираме.