7

Helleborus

преди 6 години

Политиката на интеграция лишава семействата от правата им да формират добра среда за своите деца. Децата са принудени да живеят сред деца от много различни семейства, в които няма възпитание и няма правила. Самото училище също не възпитава, понеже те не знаели, че трябва. Така вашето дете е насилено да уж интегрира невъзпитаните деца и да им дава пример, като се очаква да издържи на натиск, какъвто не е допустим за дете. Травмите от детството често се лекуват цял живот.

6

Helleborus

преди 6 години

Направо е връх на безочието да се твърди, че детската градина и училището дават само образование и те са задължителни за посещение, защото образованието е задължително. Те дават и възпитанието и не по стандартите на българското семейство, а по политическите стандарти за формиране на определен тип електорат. Всичко, което детето преживява, което го наранява, което има власт в живота му, е причината то да стане такова, каквото става. Затова добрите семейства навремето са търсели добрата среда.

5

Helleborus

преди 6 години

Това е вярно, но децата не правят ДНК тест, за да проверят кой им е родител. Семейството за тях е интуитивно средата, в която прекарват по-голямата част от времето си, където се полагат грижи за тях и където им се изисква и вземат пример. Родителите днес имат нужда да оставят децата си за 8 часа, по-възможност за без пари и не са особено взискателни. Но децата се формират там и училището и градината трябва да се считат продължение на семейството и да се контролират от него, а не от чиновниците.

4

Анонимен

преди 6 години

Като прочета думата 'успешни' и се обривам. Господи, прибери си вересиите, моля те!

3

Анонимен

преди 6 години

Рецепта за всеобщо щастие няма...

2

Обаче

преди 6 години

Според свекървата, "Дете се гали, само когато спи!"Ако имате зълва или някоя друга роднина стара мома, тя усърдно повтаря същото правило и прави всичко възможно, за да накара съпруга ви да се чувства виновен, смешен и жалък, когато прояви нежност към детето си или към вас.Нямате отделно жилище и някой от онези, с които вашата семейна двойка съжителства, винаги "гледа на кръв" и порицава някого, най-често жертва е детето.Е, поне опитайте да давате положителен пример.За мили ритуали забравете.

1

сминдух енд чесън

преди 6 години

На първо време е добре да се казвате Цецка Цачева или Корнелия Нинова,още по добре Бойко Борисов .В последно време разбрахме ,че е кофти да сте Ангел Бончев