13

AZ

преди 6 години

Samo emblemata mu e na Nissan, dvigatel na Reno, poveche niama kakvo da se komentira.Reno e evtin i nedodialan klas avtomobil, jalko za Nissan v Evropa, samo che v USA si e Japan Niissan-istinski a ne karuci Reno.

12

До 15 Реното

преди 6 години

Ейй ***, аз ли да ти казвам, че нисан е точно Ренде! Беги да го купуваш! Точно обратното е - Рендо съсипаха Нисан

11

Анонимен

преди 6 години

Това ако е автомобил аз съм трактор. Не признавам други коли освен френските. Те са номер 1. Погледнете какво прави РЕНО във Формула-1 и тогава ще си говорим.Когато видите в Елита Ф-1 да се състезава някой копиран японски хо-*** със смешно име, елате ми се обадете.Ама *** нали е виждал само Москвичи и Лади и се радва като малко дете на Кашкая.

10

///

преди 6 години

Кашкая е доста готин автомобил, на фейслифта купето му го обезшумиха доста добре, окачването малко го пипнаха и в момента е много приятно да се водиш в него. Като минус може да се отбележи, че в сравнение с конкуренцията има малък багажник, но то според зависи за какво му трябва на човек.

9

Japan

преди 6 години

Само спомени, че е японски.............

8

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБензина 1,2 е само за градски автомобил, навън става само за спокойни хора, които не бързат. По-големия бензин 1,6 е вече доста по-способен, разбира се за сметка на цената и по-големия разход.

7

До 5

преди 6 години

Само да те светна, че това повдигане с 10 см. в комбинация с 4Х4 му дава толкова предимства, че в 2 страници не мога да ти ги обясня. Карах киа сийд, а сега карам Киа Спортидж - повдигнатия с 10 см. сийд и 4Х4! Е вервай ми разликата е космическа - проходимост, видимост, удоволствие, но ти продължавай да плямпаш глупости!

6

ДО Куромахес

преди 6 години

Кашкай ако е дърво, за Гоуфо кво да кажем? Айде да го наречем гальовно - ПРЪЧКА!

5

Анонимен

преди 6 години

!? За кой ли път ще кажа, че подобни модели като този Нисан , са само за да ви вземат 5000? повече. Вземат един обикновен модел Меган повдигат окачването с 10см плюс още толкова оптично повдигане и хората изпадат в еХтас.

4

Анонимен

преди 6 години

Радвайте се, шофери, много голям праз се задава за дупенцата ви. Теглете кредити и продължавайте да воните.

3

...

преди 6 години

а руските коли на кое място са

2

Куроландес

преди 6 години

Пълно дърво е, ама се купува защото е евтин и е по джоба на българина.

1

Нисан, Тойота, Мазда

преди 6 години

Много качествени Японски автомобили.