27

123

преди 6 години

Проклятието на крадените пари рано или късно застига всички. Никой няма да се измъкне от него.

26

До "българин&qu

преди 6 години

Гърците,македонистите и съветските хора са професионални мошеници а турците и столипинските черни гологани- професионални разбойници с много редки изключения. Ние сме цвете в сравнение с вас,но вие нас хулите защото ви знаем и кътните зъби,но вашите "цивилизаторски" похвати не разкривате.

25

Анонимен

преди 6 години

Най-големи любимци на съветската мафия у нас не са българите,а турците и ромите.

24

кйои

преди 6 години

До Чичоимаш ли доказателства

23

Чичо

преди 6 години

Ангел Бончев Аврамов -алкохолик , комарджия и измамник-длъжник в последните години след като е изгонен от Гриша Ганчев. За обществеността е жертв , а малкото синче смуче пръста и е един добър домашен любимец на приятелчетата му - мис вностна табелка

22

Анонимен

преди 6 години

До анонимен Хидропарк Казичене не е негово, а под наем!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Правилно! Бездомните кучетата трябва да се застрелят!!

20

българин

преди 6 години

Алчността ни отива :(

19

Анонимен

преди 6 години

А едно време го считаха за "истински мъже", но до един се показаха като отвратителни кучета.

18

Анонимен

преди 6 години

"магистър по борба"---Аз пък съм професор по селски бой.

17

vlady

преди 6 години

Ангел Бончев е образован човек - магистър по борба. Един от малкото оцелели възпитаници на катедра "Борба и Джудо" в бившия ВИФ.

16

Анонимен

преди 6 години

мутрафоните са отвличат един друг, гърмят, заплашват и са завзели страната. бг е страната на мутрафони. управляват явни и мутрафони в сянка. докато се "изпие" всичко, а после мутрафоните ще отидат на запад в пенсия. не сме мръднали ден от 1989 година, а да, мутрафоните сега носят костюми.

15

Анонимен

преди 6 години

Синът пребил бащата. Бащата щял да убива сина... и всичко това заради едни пари (все тая колко). Представяте ли си колко са нещастни горките. Това си е паримания (ако изобщо има такава дума) Вместо да ги изхарчат заедно, както биха направили всички нормални бащи и синове, те ще се избият, кой да заграби всичко. Друг е въпросът, как е натрупано богатството. Вероятно същото би се случило, ако баща и син, закоравели наркомани, са сериозно абстинентни и се спречкат за последната останала им доза...

14

Китаеца

преди 6 години

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ.....

13

До 4

преди 6 години

Тия не са шопи, а са от Ловеч коте села.Като тебе.

12

Анонимен

преди 6 години

Глог, шипка...Пистолетът е ГлоК

11

Ах, "батко"

преди 6 години

На колко години е "малкият " брат?( да не сме в турски сериал..)Не ми се струва "корави мъжаги", занимаващи се с бизнес, преживяли отвличане и последствия да се "стрелят" и "пребиват"... за ЗАКОННИ неща... Някой е казал, че ще "РАЗКРИЕ" нещо...А не беше ли и ПЪРВОРОДНИЯТ син, който при отвличането на Баща си правеше изявления? А сега да пребие баща си?Не е затова.. За нещо, което НЕ БИВА да се знае и се ИЗНУДВАТ....Малкият син казва това, а А.Бончев и "баткото"- какви са версиите им?

10

ХАХА

преди 6 години

"Как куче? От 4 лапи ще го съдят в Страсбург. Трябва да каже: като краставица или като смути от зелени водорасли."Ти добре ли си!?Те и "зелените"не спят!Сакън!

9

анонимен

преди 6 години

Аз продължавам да твърдя,че не са нагли т.н."наглите",а техните жертви.Та да си дойдем на думата: От къде са парите на Ангел Бончев за хидропарка?И изобщо как е натрупал милионите си, с какъв бизнес се занимава,че така бързо да забогатее?В България никой не пита за нищо,за това има толкова много милионери на глава от населението.

8

Анонимен

преди 6 години

Заредил мента, глог, валериана. Пуснете го човека.