4

Шаран-БГ

преди 6 години

Шайката, начело с К.Пучдемон, въобще не помисли за последствията от тази ненормална стъпка. За тях самите - майната им ! Вероятно ще бъдат разнищени всички злоупотреби , които са сторили. И най-вероятно да им припишат и още грехове ! Но това едва ли ще върне "а ла минут" 1800 - те фирми, които напуснаха Каталуния, безработицата и мизерията остава за сметка на народа! Сега и СЕАТ - в Барцелона си стяга багажа, ако политическата обстановка се изостри!! Е - где Илия ? На кирия......

3

пак анонимен

преди 6 години

До Анонимене сега даде нареден и има независима каталуния.

2

Анонимен

преди 6 години

Днес всички, които не са съгласни с номенклатурата на ЕС им се слага етикет "популисти". Звяра не се дава лесно, цялата брюкселска бюрокрация на хранилка заедно с прилежащите й *** ще се борят до последния популист!

1

Анонимен

преди 6 години

Каква независимост може да се обяви без армия и без подкрепата на САЩ или Русия?Ако поне едното условие не е изпълнено, независимост НЯМА!Не случайно Пучдемон се оказа страхлив борсук, и не само че даде заден, ами и се чуди как да се измъкне от ситуацията в която сам се набута, като дори ще отстъпи пред много от исканията на Мадрид, само и само да не го сексат!