30

Анонимен

преди 6 години

Напълно съвпада с описанието на Антихриста. Млад, ще прави чудеса, всички царе ще дойдат да му се поклонят... Догодина става на 33 - т.е. христова възраст.

29

Някой

преди 6 години

Елкеее, Елкее... пак надмина себе си.

28

Нммн

преди 6 години

Стъклото се прави от пясък...

27

Божур

преди 6 години

Всичко се прави в интерес на страната, подготовката и за времето, когато свърши петрола.

26

Анонимен

преди 6 години

"...32-годишният Мохамед бин Салман обеща "умерена" Арабия, различна от образа на арабска страна, дълго смятана за износител на уахабизъм - свръхсурова версия на исляма, с която са закърмени много джихадисти по света."===Твърде дръзко и радикално за страна, чието управление и нрави почиват на уахабизма от създаването й. Звучи като предизвестие за гражданска война. Имайки предвид целият регион, това звучи твърде опасно.

25

Анонимен

преди 6 години

Поредната *** статия, изготвена от видния геополитически експерт ЛЕЛЯ *** ! Докато громим "злата Русия" лъскаме имиджа на диваците от Саудитска Арабия, които обезглавяват хора и трепят жените за щяло и нещяло, защото нямат никакви права. Но нали са ни съюзници, имат и петрол....днес.бг - смешни сте.

24

Жоре Арабисто

преди 6 години

Каквото и да прави, С.А и другите подобни емирства, ханства и т.н са обречени на провал, просто защото са ислямски държави. За почти 1500 години арабите не успяха да дадат НИЩО на света, ако не броим десетина учени, математици и философи....10 за 1500 години!!! Та дори една малка България е дала в пъти повече научни достижения отколкото всички арабски държави взети заедно..а причината е само една и това е религията им, която не дава стимул за човешки прогрес.

23

До 17

преди 6 години

Всъщност туризмът е една доста добра идея. Нали се сещаш че в СА се намират и Мека и Медина- два от трите свещени града за втората по-големина религия. Техният пророк е казал че всеки трябва да ги посети веднъж в живота си за годишният хадж. Това не може да измести прихода от петрола, но определено може да е добро перо в бюджета им

22

Реалист

преди 6 години

Ето картината: годината е 2159-та, двигателите са изцяло преминали на водород и електричество. Петролът е останал единствено в производството на ПВЦ и сходните им. Арабският полуостров тъне в бедност и нищета. От небостъргачите и футуристичните сгради в Обединените Арабски Емирства са останали само ръждиви скелети, а китните оазиси са се превърнали в пясъчна пустиня.

21

Анонимен

преди 6 години

американци англичани и тн бие ги на почивки!--------------------Кога се е случвало това

20

Тежък Сокол

преди 6 години

Този може да постигне много повече от всички мерки срещу екстремизма стига да не го бастисат

19

ДС

преди 6 години

Твърде късно. Илон Мъск настъпва.

18

ФАКТ!

преди 6 години

Наглосаксите обичат хазарта но винаги са залагали на куци коне Турската империя която се разпадна Албания и Косово арабските кочини и тн.Русия залага само на себе си и засега печели срещу когото и да било Френски империи Хитлеров райх американци англичани и тн бие ги на почивки!

17

ФАКТ!

преди 6 години

До 100 КаратаЕрата на петрола свърши за да се постави русия на колене тъй като тя печели също от петрола.Сащ жертваха арабските ***.ти сега ония се чудят как да се спасяват.За разлика от тях обаче Русия е пълна с грамотни хора софтуерчици има металургия всички сплави за самолети и двигатели на Бойнг и Еърбъс са руски има самолетостроене корабостроене прави реактори и тн.А арабите нямат нищо освен пясък а и не си дават особено зор а и не са от най-умните!Наглосаксонците са бита карта и го знаят

16

ФАКТ!

преди 6 години

Тоя е нищо повече от умерен тъ.ак.Нищо няма да променят кво багери ли ще произвеждат и ще конкурират Либхер Хитачи или Кетърпилар.Сателити ли ще правят кой ще конкурират Еърбъс или Талес-Аления.Коли ли ще правят Порше ли ще конкурират?Земеделие в пустинята ли ще правят или туризъм с хиджаби и никаби.***!

15

Анонимен

преди 6 години

Идването на Антихриста на власт.

14

100 Карата

преди 6 години

Ако се намери алтернатива на бензина,за арабският свят не ми се мисли.Ще гледат жално ,,Чичо Сам'' и ще се молят за помощ.Няки ще кажете.....-Те тези са богати,имат долари.Но колко от тях са богати наистина ? Колко от тях могат да изкарат до краят на животът си без средства,без да работят,без социални помощи ?Само от спестеното си ? една смяна на парите по света,и Аеабите са фитка.Безконечна война.И единственото по евтино спасение е Европа.

13

най-после

преди 6 години

Браво! :)

12

Анонимен

преди 6 години

Ето тези ще се развият, а Турция ке падне.

11

Анонимен

преди 6 години

от 11 Това за Хърватия и шейха го имаше преди няколко години като новина в този сайт. За тези които си мислят, че се бъзикам.