32

Анонимен

преди 6 години

Ще има пейзаж като от Рака.

31

@

преди 6 години

Патова ситуация.Северна Корея са наясно, че прекратят ли ядрената си програма ще бъдат демократизирани от САЩ и поредната коалиция на желаещи.САЩ са наясно че ако Северна Корея разполага с ядрено оръжие и междуконтинентални балистични ракети, са свряни в ъгъла и унизени. Ролята им на световен жандарм е отнета. А това е пример за Иран и други какво е единственото решение.Какво следва?Аз бих заложил някой долар, че САЩ в близко бъдеще ще нанесат масиран превантивен удар срещу Северна Корея.

30

Анонимен

преди 6 години

Айде спрете с това, че Северна Корея и Южна Корея били "братя".Все едно, да кажеш, че Македонците са ни братя. Не ги искам, макетата. ВИж, земята им, няма проблеми да я вземем.

29

Анонимен

преди 6 години

Войните са хубвао нещо :)

28

Адолф Айхман

преди 6 години

15. Освен, че си напълнил кошницата с минуси, си и неграмотен. Отделно си *** и гьотферен на западнаците за жълти стотинки. Време е да преосмислиш съществуването си ;)

27

u4en

преди 6 години

Все повече ми харесва този германо - шотландски американец ! Давай Тръмп. оправи бързо С.Корея и се заемай с Раша !.....С.Корея при Ю.Корея - Раша при СССР !

26

русофил

преди 6 години

Щатите ще ги сринат за секунди, но ще излязат лошите затова си траят. Но наистина застрашат ли ги, всеки по себе си може да съди как ще постъпи. Една държава по-малко..

25

Стамат

преди 6 години

Войната с КНДР означава само едно - ускорена смърт за запада.Без война ще се мъчи малко по-дълго.

24

Анонимен

преди 6 години

Кучето си лае, керванът си върви.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен11 Напротив днес е щастлив . Пресата в САЩ разкри че Х. Клинтън и демократите ,финансирали т.н. ,,руска намеса,, със 6 милиона долара .Основните коментари са зъа фалшивото досие . Клинтън мълчи и се крие, а англииският разузнавач се разтвори някъде .

22

Анонимен

преди 6 години

На какво разчита Жълтура дебел, на рсзбирането от страна на САЩ, че една война ще бъде унищожителна за Земята. Американците го знаят също, както и че ще пострадат ЮК и Япония. А това са развити технологично държави, военни и икономически сателити на САЩ. Жълтура не е толкива тъ/п да не си дава сметката, че е чао. Където и да се крие, краят му е ясен. Ненормален е, то е видно, играе ва банlк! Жалкото е, че ще жертва милиони гладни корейци, които ако имат възможност биха избягали веднага в ЮК.

21

Анонимен

преди 6 години

Вестник,, Ню-Йорк пост,,Провали се руската следа в изборите .Демократите и баба Клинтънца финансирали със 6 милиона $ написванета на досието .Ив..рейката се скрила и мълчи ,а британският агент се разтвори . Изчезна . Време е да се изнесе и в уважаваният сайт, данни за измамата ,,руска следа ,, съчинена от щаба на клинтънца .и Демокр . Партия на САЩ.Чакаме с нетърпение разкритията .

20

Анонимен

преди 6 години

Южна Корея и Япония, би трябвало (и сигурно), се страхуват повече от САЩ, отколкото от КНДР. Ким, няма абсолютно никакъв интерес да стреля по която и да било страна и той отлично го знае, но за всеки случай му го каза и Китай. Американците обаче имат огромен интерес от една локална война в региона, че дори и да е с няколко ядрени бомби. Така ще се затрие икономиката на Япония и Ю.Корея, което за САЩ ще е дюшеш.Китай и Русия, обаче явно плашат САЩ, че почнат ли такава война, тя няма да е локална

19

Стефан

преди 6 години

Така ако утре избухне война, генерал Винсънт Брукс от сухопътните войски на САЩ, началникът на американските сили в Южна Корея, ще командва и южнокорейската армия.САЩ ще командват ЮК армия, с/у корейските им братя от севера .....аре бегай бе!***....ама неописуеми!

18

Хм

преди 6 години

До АнонименЩо пък да гърмят вулкана Пектусан?По-логично е да гръмнат Йелоустоун,а и резултатът ще е много по-добър.

17

гого

преди 6 години

бузестия е добър параван да се предизвика криза в азия, китай да се принуди да свали темпито, Корея и Япония теайно ще будат извън играта след една такава война с някой и друг ядрен взрив или над сеул или над токио.

16

Анонимен

преди 6 години

A САЩ защо се страхуват от Северна Корея? Там в Северна Корея нали гладували, САЩ защо ги е *** от една гладуваща страна?

15

Анонимен

преди 6 години

До Шоп КАШЕРНИЯ КРАВАРНИК Е ПЪТНИК.

14

Анонимен

преди 6 години

НАСКОРО РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ НАМЕКНАХА,ЧЕ АКО БЪДЕ НАПАДНАТА СК ОТ САЩ И СЪЮЗНИЦИТЕ И ПХЕНЯН МОЖЕ ДА ПУСНЕ ЯДРЕНА БОМБА В КРАТЕРА НА ВУЛКАНА ПЕКТУСАН.СПОРЕД УЧЕНИТЕ НАЙ ОПАСНИЯ ВУЛКАН НА ЗЕМЯТА СЕ НАМИРА В СК .ПОЙНТЕРСУВАЙТЕ СЕ ЗА ВУЛКАНА ПЕКТУСАН И КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЪС ЗЕМЯТА АКО ТОЗИ СУПЕР ВУЛКАН ИЗРИГНЕ.

13

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера как може един средноинтелигентен човек да взема страната на КНДР в случая !Само хора с примитивен мозък могат да намерят причина да оплюят американския подход за мир !На всеки е ясно,че КНДР е крайно фанатизирана структура ! На всеки е ясно,че американците сами си избраха този президент и по-добре знаят защо от коментиращите тук !На всеки е ясно защо САЩ се разправят с КНДР ,а не България ! На всеки му се иска да беше се родил в САЩ,но не си го признава !