9

Наблюдател

преди 6 години

И какво общо има Русия с каталунската криза, та отново я замесихте? Русия ли изпрати националната полиция да бие хората в Барцелона? Те каталунците от столетия искат да се отделят, ама на продажните медии все Русия им виновна. Те затова руснаците се смеят вече: "Кошка бросила котят, Путин виноват"

8

CHALGARIN DUDAEV

преди 6 години

EDIN KATALAN SKORO MI KAZA CHE >>>>DALI SHTE NI KRADAT OT MADRID ILI BARCELONA>>>EDNO I SASHTO E.

7

Стамат

преди 6 години

Каталунската "криза"?Целия запад е една огромна КРИЗА!Дай Бог повече непреклонни водачи на народите!

6

Анонимен

преди 6 години

Непрекъснато се набива в "главите" на стадото,че последователите на Пучдемон,гласували с "да" на референдума,били по-малко от половината гласоподаватели.А колко гласоподаватели "избират" политическите бандити на "избори" и от чие име управляват те?!!!Но Стадото не се замисля по този въпрос!Стадото въобще не мисли - то блее!Затова Стадото ще бъде вечно стригано,доено и водено до кланиците,за транжиране!!!ЗАЩОТО НЕ МИСЛИ,А СЕ ПОДЧИНЯВА НА МОШЕНИЧЕСКАТА БАНДА!!!

5

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 2Всички чакаме да изпуснеш душата втори път...!

4

Анонимен

преди 6 години

Обаче ако се цепеше някоя източна територия, западните клоуните денонощно щяха да цвилят по медиите и да призовават за "демокрация", властите да чуят "гласът на народа", щеше да има размахване на пръст от "загрижената" "световна общност", декларации на ООН за осъждане на полицейското насилие над местните. Обаче за Испания мълчат като бутки.

3

Брежнев

преди 6 години

Да бъдат публично обесени!

2

Анонимен

преди 6 години

"който позволява "всички необходими мерки", за да бъде накарана дадена област да се подчини на закона."Момент, когато Асад направи същото, на беше ли обявен от Запада за кръвожаден тиранин?

1

от зоомагазина

преди 6 години

Веднъж прибереш ли комисионните из алпийските банки на името например на домашния ти любимец, е трудно да се откажеш, защото домашния любимец може да се спомине в автомобилна катастрофа.