188

До rze

преди 6 години

Ми ей така решава и я анексира :D.В момента Русия продава нефт и газ за:Австрия,Армения,Беларус,Белгия,България,БиХ,Великобритания,Унгария,Германия,Гърция,Грузия,Дания,Израел,Индия,Испания,Италия,Казахстан,Китай,Канада,Корея,Кувейт,Литва,Латвия,Македния,Мароко,Молдавия,,Холандия,Норвегия,Полша,Румъния,СиЧг,Сингапур,Словакия,Словения,САЩ,Тайван,Тайланд,ТиТ,Турция,Украния,Филипините,Финландия,Франция,Хърватия,Чехия,Швейцария,Швеция,Естония,Южна Осетия и Япония.

187

rze

преди 6 години

До *** И как ще анексира САЩ ,която е най-влиятелната,могъща и с най-модернизираната армия държава за всички времена ? Русия изглежда като военно и икономическо джудже пред САЩ ,да не говорим и че американците имат 54 съюзника ,които са най-силните държави в света ,а Русия само 4 мюсюлмански държави..Ти въобще вярваш ли си на глупостите дето ги пишеш ? Сравнявайте руснаците с Бангладеш или Конго ,но със САЩ е малко нагло.

186

Сука

преди 6 години

Путин може и да не е господарят на света, но може да си прави каквото си поиска включително и да си анексира територии. То и щатите може да анексира, ама айде от него да мине, да влачат :D

185

Анонимен

преди 6 години

Нещо грешка имама май!Само 24 милиарда?Жълти стотинки другари разследващи.

184

2

преди 6 години

ВАС КАКВО ИНТЕРЕСУВА ГЛЕДАЙТЕ ВГ

183

Анонимен

преди 6 години

Източват яко Майка Русия.

182

Анонимен

преди 6 години

Путин трябва да организира за неговите министри специализация в България на тема - "как да открадна бързо и най-много за кратък период от време". *** -е е е.Само с глупости се занимаваш Елеке.

181

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези глупави статийки.Евтини,долнопробни, целящи да оклеветят руския президент.Е и какъв е резултата.Аз се интересувам как стана така, че точно в годините на финансова криза Цецо гуменетката се сдоби с шест апартамента;как финансовия ни министър Владито Горанов направи палат близо до София,къде отидоха парите за прословутата ограда;защо уж процъфтяваме финансово Владито Горанов ще вземе още 1 милиард държавен заем?Защо не си гледаме нашия двор, а гледаме как е в Русия. Те ще се справят

180

Анонимен

преди 6 години

Във всяка държава има милионери и милиардери около управляващите! Ние си имаме Пеевски, Плевнелиев, Прокопиев, Премянов, Димусчиев, Божков, Борисов, Гергов, Гигов . Забелязвате ли че на първите четирима фамилиите им започват с буквата П. Да не са хора на Путин? Нека някой оцени и тяхното богатство и да пресметне какъв процент е от вътрешния продукт?

179

Пророкът Гочо

преди 6 години

Тиквата 5 милиарда смъкна от 5 милиона българи откак стана кмет на София докъм днешна дата, а Путин само 24 от 120 милионна Русия.Лошо работите, другарю Путин, лошо!

178

as

преди 6 години

"въз основа на собствени разчети" ... това е просто несериозно.

177

@

преди 6 години

Присмял се хърбел на щърбел. :-)На Тръмп цялата му фамилия работи в Белия Дом. В политика и власт се влиза за комисионни, подкупи... пари.Никой не става политик за да е "слуга на народа".Местния ни финансов министър заряза 6 хиляди лева заплата в Общинска Банка за 2 хиляди лева като финансов министър при Него.:-)

176

Анонимен

преди 6 години

Това са само за кафе и закуски.

175

рускиня

преди 6 години

До Панамските документи---------------------Аха- премахват всички - американски президенти, пускат тайфуни, наводнения. Мисля че тайфун Ирма - е дългата ръка на Кремъл.Ако имаш параноя - лекувай се.Би ли уточни - какво спечели Путин от убийството на Литвиненко, едно жалко нищожество- пазач в ФСБ. Какви световни тайни той притежавал? Но пък забравяш, че опитвал да седи на 2 стола - Ми6 и чеченските сепаратисти в лондон.

174

Анонимен

преди 6 години

"Властите в Русия защо не изготвят подробен доклад за връзката между тях?"Защото не ги е срам, списъците са на разположение, парите са декларирани а не откраднати!

173

Анонимен

преди 6 години

"До февруари 2018 г. властите в САЩ трябва да изготвят подробен доклад за връзките между олигарси и президента Путин."И кой поставя подобни задачи на властите в САЩ? Властите в Русия защо не изготвят подробен доклад за връзката между тях?

172

Анонимен

преди 6 години

Очаквах 240 вместо 24...Е л к е, не може ли да се направи нещо в тази посока?Сега излиза, че ББ и Со. имат бая повече.Но Форбс си трае, защото ББ е "наш" крадец, в смисъл от добрите...

171

Анонимен

преди 6 години

е няма само на нашата тиква да са богати проятелите яя !

170

Анонимен

преди 6 години

еха..новини за Путин и Тръмп , за Путин 200коментара ,за Тръмп40 коментара. после пак онеснявайтв кой е по-влиятелен :))

169

Анонимен

преди 6 години

Опппаа, руснаците пуснаха коментиращите да контрират новината:"Аааа ми що да не крадат приятелите на Потин, те нали и другите крадат. Потин и неговите крадци - са най-добрите крадци!"